- Konu Sahibi speedy-gonzales
-
- #4.861
hmm aklımd bulunsun saolaynalı körük parçasında oynanmıyor genelde.
yazdım listeyehmm güzelmiş canım ya isimlerin
mutlak bursanın ufak tefek taşları
pınarbaşı burma burma
kadifeden kesesi
çal yani bunları
En güzeli ankara havaları bacılar =))
(Oğuz Yılmaz, Ankaralı Namık gayet hareketli, Ankaralı Yasemin)
Bir kaçta halay şarkısı bul sen. Ne olur ne olmaz bi kaçtane olsun. Evde zor olur halay filan ama bakarsın isterler bi de halay çekelim derler kalkmışken =))aklinialirimsmile
ama canım oynancak şeyler olsun işte herkesin zevki başkamayaiolp canım mezdeke olabilir ankara havası olabilir ank.havasındanda namık olabilir ,
Hadi Yürü Yürü (Ankaralı Namık)
Ankarali Namik - Vay Seni Vay
ankara misketi
Ankarali Namik - Dubara
Ankarali Namik - Atim arap(işte buna bayılıyorummm ) kazı sanada çıkarrrrrr :lepi:
Ankaralı namık havalanma
Ankaralı Namık - Salla
Ankaralı Namık-arabada beş amann salllaaaaaaaaaaa
yavv hiçde sevmem ank.havalrını ama insan ank.da oturunca ister istemez bi kaç tane öğreniyor
nerede beeee secl offf daha çok zaman var baksana
80 gün var çok az dimi..
söylemesi kolay geliyo canım ama göz açıp kapayıncaya kadar geçer sen merak etme
speedy neden hazirana koydunuz siz nişanı
canım valla bende haziran gelsin die hergün dua ediorum para haziranda alıcam haziranda yaz gelecek haziranda ev tutup eşya alıp eve çıkıcam senin nişanına gelicem gezicem tozucam havuza gidicem amasraya denize girmeye gidecem ohhhh ohhhh haziran gelsin yaffffff biz sabırsızya sanki zaman hiç geçmiyor gibi geliyor o yüzden :gitme: ama hatırlıyorumda bi ara sayıyordum hatta dayımla konuşurken yaa dayı hazirana daha 6 ay var ben nasıl dayanıcam diyordum şimdi bakıyorumda sadece 3 ay kalmış yaffff
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?