- 11 Mart 2008
- 56.597
- 4.466
- 873
- Konu Sahibi speedy-gonzales
-
- #4.901
ayyy canım benim yaa çok teşekkür ederimmm bebeğim banada böyle kremli kahveli yapabilirsin zuzum evimde alacağım herşey kahve ağırlıklı olacak die düşünmekteyim ya da sen hangi renk istiyorsasn sana hangisi daha kolay geliyorsa onuda dikebilirsin kuzum yaaa ne kadar iisin bebğim yaa bunu düşünmen bile yeter zuzum Şeniz
Olur mu canım aslıya da yapıcam aslında eeee şimdi hadi aslının nişana falan giderim.
ama eceninkine gidemiycem hepinize hediyem olsun ama zamanda sınırımız yok yani önce elimdekini bitirmem lazım. Tamam sana da öyle yaparım.
Bu arad ben kendime mor yapıyorum ama böyle kare kare değil başka model sempatiksalakcinni
Olur mu canım aslıya da yapıcam aslında eeee şimdi hadi aslının nişana falan giderim.
ama eceninkine gidemiycem hepinize hediyem olsun ama zamanda sınırımız yok yani önce elimdekini bitirmem lazım. Tamam sana da öyle yaparım.
Bu arad ben kendime mor yapıyorum ama böyle kare kare değil başka model sempatiksalakcinni
aslı canım sende bak model ve Renk söyle ona göre aklımda olsun.
:1hug::1hug::1hug:ayy kıyamam meleğim sana sakın sen ağlama ağlasanda bile mutluluktan ağla opuyorumnanaktan
valla bendede böyle beceriler olsa kesin size örerdim ama bende nerde böyle kabişlyet nerdeeeeelmaz:
oy canım benım ne kadar dusuncelısın melegım ya :1hug:
canım benim yaaaaa yerim seni vallaaaaaaaaa düşünmen bile yeter Şeniz olumunekankayizsmile a.s.
ah canım benim ya :) utandırdın kız beni :)
valla bendede böyle beceriler olsa kesin size örerdim ama bende nerde böyle kabişlyet nerdeeeeelmaz:
canım benim en acelesi olmayan benimkisi önünde 1 sene vaktin var a.s. a.s.
evet evet anneşimm yapıcak bende tepsiye koyup getiricem size oooo
ben enişteme getirmezmiim yaaaaa sanada eniştemede gizoşumuda
kendi ellerimle yediricem valla opuyorumnanaktan
oh oooh midemiz bayram etcek valla seçilim :)
kızlarrr evden eve niye araşmıyoz biz akşamları yaw
akşam 7 sabah 7 3000 dk ya kdr beleş mart sonuna kdr
ŞEHR İÇİ + ŞEHR DIŞI HMDE :)
Ama ben sehr dısı arayamıorm 0 a kapalı
ay benı arayn
spedim bu nerde kullanılıyo peki mutfaktada kullanılabilir dimi canım :uhm:
aaaa araşalım ama benimde kapalıı kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
Yatak odası -Banyo-Mutfak canım sen neresi için istiyorsan ona göre örerim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?