• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sipaydi ye Yardım lütfen

hoşbuldum mutlulukcum, nasılsın? süpriz planlıyorsun sanırım. Ben de 14 şubat için düşünüyordum aslında ama vazgeçtim, bi odun da bende var çünkü :1: bütün özel günlerimi mahvetmeyi başaran bir koca :9: o yüzden ben süpriz hazırlamaktan vazgeçtim

evet güzel fikiri, benzer bişi yapmıştım, ama 5 duyunun 5ini içeriyormuydu dikkat etmedim :1:
nasılsın tatlım görüşmeyeli?

:1::1::1:

iyidir canim calismaya calisiyorum :) bi arkadasimin 23 kasimda evlenecegini ögrendim biraz önce, onunla konusurken eski günlere döndüm bende ah ah :31:
neyi nasil yapayim diye bazi konularda bana danistida özlemisim ya o telaslari :31:

14 subat herkes icin özel oldugu icin kutlamayiz biz o günü, kendi yildönümlerimiz yetiyor..
tanisma ve evlilik yildönümümüz yaklasiyor 5 ay kaldi, ufak tefek biseyler hazirliyorum simdiden bakalim :21:

hoşgeldin canım benim nasılsın ?
hoşbuldum sipaydim, iyiyim sen nasılsın?

neyse bundan önce ben ondan bi süpriz bisey bekliyorum pazartesi benim dogumgünüm bakalim napcak :23::23::23:

onun dogumgünü balayina denk gelmisti, ben odayi süslettirmistim, bide ona özel yazdigim mektubu koymuslardi süslerin ortasina, a la carte restoranlarinda yemek rezervasyonu yapmistim ve de sonunda süpriz pasta gelmisti :16:
hiç birinden haberi yoktu bütün süprizlerim gece 00'dan 24 saat devam etti yatana kadar heryerden bi süpriz cikiyordu :31: nasil oldu da anlamadim diye cok sasirmisti :27:
wuuuuuuuuuuu :23::23::23: süper bi doğum günü yaşatmışsın bence tatlım, şimdi sana ne süpriz hazırlayacağını bilemiyordur eşin :1:

hoşbuldum sipaydim, iyiyim sen nasılsın?

wuuuuuuuuuuu :23::23::23: süper bi doğum günü yaşatmışsın bence tatlım, şimdi sana ne süpriz hazırlayacağını bilemiyordur eşin :1:

aynen öyle dedi canim nasil altindan kalkacagim demisti o gün :36:
heyecanla bekliyorum valla bakalim :1:

ben sevgılıler gününü unutmuştum sayenızde hatrladım:1:bişi yapmaya bılırım sanırım bızım bu şubatta en cok süprıs son kredımızı ödeyıp borçsuz olmamız:27:ondan güzel süprıs mı olur

:1::1::1:

iyidir canim calismaya calisiyorum :) bi arkadasimin 23 kasimda evlenecegini ögrendim biraz önce, onunla konusurken eski günlere döndüm bende ah ah :31:
neyi nasil yapayim diye bazi konularda bana danistida özlemisim ya o telaslari :31:

14 subat herkes icin özel oldugu icin kutlamayiz biz o günü, kendi yildönümlerimiz yetiyor..
tanisma ve evlilik yildönümümüz yaklasiyor 5 ay kaldi, ufak tefek biseyler hazirliyorum simdiden bakalim :21:
ben de çalışmaya çalışıyorum :1: ama kaç günün yorgunluğundan mıdır ne , bugün hiç konsantre olup iş yapamıyorum :ssz::8:
14 şubat bizim için de özel değildi ama eşim bikaç sene önce bi özellik katarak bana evlenme teklif edince, mecburen bizim için yıl dönümü oldu 14 şubat :9:
aynen benim de bi arkadaşım bana bişeyler sordu evlilikle ilgili dün, ben de o günleri o telaşları özlediğimi farkettim:31: ahh ahh ne günlerdi di mi :31:

bende iyiyim deryaw.. telefon kılıflarına taktım kafayı :ssz: internette dolanıyorum
hayırdır canım, nasıl kılıf bakıyorsun? ben de muhteşem yüzyıla taktım kafayı, hala dünkü bölümün etkisindeyim, atamıyorum üzerimden... rüyamda bile pargalıyı gördüm yaa deliriyor muyum ne :37::27:

ben sevgılıler gününü unutmuştum sayenızde hatrladım:1:bişi yapmaya bılırım sanırım bızım bu şubatta en cok süprıs son kredımızı ödeyıp borçsuz olmamız:27:ondan güzel süprıs mı olur
ooo süper bi süpriz bence bu, başka hiç bir şeye gerek yok.. keşke bizim de bitse borcumuz:26:

hayırdır canım, nasıl kılıf bakıyorsun? ben de muhteşem yüzyıla taktım kafayı, hala dünkü bölümün etkisindeyim, atamıyorum üzerimden... rüyamda bile pargalıyı gördüm yaa deliriyor muyum ne :37::27:

telefona canım ama bulamadım ben o diziyi izlemiyorum ya sevemedim bir türlü

maşallah yaa :nazar: size de nice nice yıllara inşallah :34: sorsak daha bişi anlamadım bile dersin di mi :123:
zaman çabuk geçiyor

ilk 1. yılda keyifliydi her ayı keyifle sayıyordum ama 1 yıldan sonra o zaman ne zaman geçti bilmiyorum balayından dün gelmiş gibiyim sanki :53:

ilk 1. yılda keyifliydi her ayı keyifle sayıyordum ama 1 yıldan sonra o zaman ne zaman geçti bilmiyorum balayından dün gelmiş gibiyim sanki :53:
ne güzel ya :16:
ben balayımı özledim.. düğün çok yakın gelio bana ama sanki balayına seneler önce gitmişim gibi gelio bana. Tatil yapasım gelmiş sanırım :52:

ne güzel ya :16:
ben balayımı özledim.. düğün çok yakın gelio bana ama sanki balayına seneler önce gitmişim gibi gelio bana. Tatil yapasım gelmiş sanırım :52:

tatil zamanın gelmiş ondan bu sene bende hemen gitmek istiyorum tatile haziran sonu gibi falan çıkarız herhalde :34: geçen sene o kadar çok tatil yaptık ki :1::1: bu sene nasıl olacak bakalım

tatil zamanın gelmiş ondan bu sene bende hemen gitmek istiyorum tatile haziran sonu gibi falan çıkarız herhalde :34: geçen sene o kadar çok tatil yaptık ki :1::1: bu sene nasıl olacak bakalım
sanırım :31:
biz belki gidemeyebiliriz uzun bi tatile.. eşimin yıllık izni yok henüz.. bide içecek sektöründe yazın tatil yapmak haramdır :1:
neyse benim çıkmam lazım yoksa servisi kaçırcam tatlım, yarın görüşürüz, iyi bak kendine :54:

bendeeeeeeeeeeeee geldim burdayımmmmmmmmmm :52:

naber kızlarrrr :21:

şu altakı şu kadar oldu evlenelı yazıından bendeeeeeeeeeeeeeeeee iştioruuuuuuuum banada yappp derya :25:

sanırım :31:
biz belki gidemeyebiliriz uzun bi tatile.. eşimin yıllık izni yok henüz.. bide içecek sektöründe yazın tatil yapmak haramdır :1:
neyse benim çıkmam lazım yoksa servisi kaçırcam tatlım, yarın görüşürüz, iyi bak kendine :54:

inşallah çıkarsınız canım kısa bile olsa iyi geliyor bizimde diğer tatiller genelde 2*3 günlük önce ayvalık , çınarcık -tekirdağ- aydın didim falan filan ayvalıkta ve aydında 1 hafta kaldık sadece :1::1:

bendeeeeeeeeeeeee geldim burdayımmmmmmmmmm :52:

naber kızlarrrr :21:

şu altakı şu kadar oldu evlenelı yazıından bendeeeeeeeeeeeeeeeee iştioruuuuuuuum banada yappp derya :25:

sende kimsin tanıt bakalım kendini :34: sanki hatırlıyorum seni yaaaa :16::16:

buradan yaparsın http://www.kadinlarkulubu.com/yeni-uygulamalar/587036-evlilik-panosu-uygulamasi-9.html#post28333737

Son düzenleme:
Back
X