Şıpsevdinin teki oldum :S

Minuscule

Guru
Pro Üye
30 Haziran 2010
3.342
1.199
373
Yaklaşık bi sene önce ciddi bi ilişkm oldu ve iki sene sürdü çok yıprandım üzüldm etkisinden blki hala kurtulamadım bilemiyorum ama Şıpsevdinin teki oldum bu olaydan dolayımı oldu diye düşünüyorum ama bu bnde hep vardı sanırım konuştuğum beğendiğim birinden hemen etkileniyoorum yanlış anlaşılmasın tbiki kmsenn sevglşisine fln gözümü dkmiorum ama yeni tanıştığım birine veya hoş birine hemen farklı gözle bakıyorum aşık olduğumda geçer diyorum bide şöyle düşnüyorum gerçekten hoşlanıyo olablirim gçlü biri olduğum içinde bi ilgi görmediğimde vazgeçebliorum ama hemen herşeye çok çabuk alışıyorum ben Çabuk bağlanıyorum snrasnda çok üzülüyorum off çok karmaşık oldu ama umarım anlayan biri olur

Gerçekten karşık olmuş
Peki bu hissetiklerin nasıl bir duygu hoşlanma mı daha öte bişey mi? Karşılık alsan daha da ilerler mi yoksa öyle takılıyo musun ciddi değil misin yani. :bbo:

Bana da oluyor bu dediğin olay da ben buna şıpsevdilik demiyorum.
Çabuk bağlanma durumu bende olmasa da hoş bulduğum bir erkeğe tabi ki farklı gözle bakabilirim.
Ayrıca herkes beğendiği birinden etkilenir, ya da etkilendiği için beğenir.
Bunda bir tuhaflık yok. =D

Gerçekten karşık olmuş
Peki bu hissetiklerin nasıl bir duygu hoşlanma mı daha öte bişey mi? Karşılık alsan daha da ilerler mi yoksa öyle takılıyo musun ciddi değil misin yani. :bbo:

İçlernden bazılarının belki devamı geleblir ama ben o duyguları o anda yaşıyorum bi kaç gün sürüyo yaşadığım andada devamı gelicek dye hissediyorum hayallar kurmaya başlıyorum bağlılığa gelincede o bnde he konuda var çok çabk bağlanıyorum olaylara durumlara yaşananlara takılma mevzusuna glince hani öle dalga geçmek değil hepsine hayatımın erkeği gözyle bakıyorum yaşım kçük ama yaşıma göre olgunum bu hissiyat çok kötü bişi ama

Beğenip etkilenme tabi ama bnmki o an için dha farklı bi hal alıyo alışıveriyorum birlkte oturuyruz mesela kalkıp gitmek istemioorum eve geldiğimde darlmaya başlıorum içim sıkılıyo onu düşünüyorum fln psikopatça yani her defasndan acı çektiriorum kndime

Ben de birini beğenince eve gelip onu düşünürüm. En fazla 3 gün ya da 5 gün sürer.
Belki de şu sıralar bir boşluktasın ve birine ihtiyaç duyduğun için, karşına çıkan her hoş erkeğe
o gözle bakıyorsun. Bence kafana takma bunu. Rahat ol biraz.

Eski sevgilimi unuttum artık rahatlamam gerekirken böyle saçma şeyler yaşıyorum kmseyi istemiyorum hem bidaha aşık olamıycamı düşünüyorum aşkın karşılığı bnde acı çnkü hemde delicesine aşık olmak istiyorum ama bu şekilde saçmalayarak yapmak istemiorum bunu

Takma kafana kesin boşlukdasın ya da ilgiye ihtiyaç duyduğun için çabuk etkileniyorsun. Rahat ol bir az. Sen aşkı değil aşk seni bulcak hemde hiç duşünmediğin anda opuyorumnanaktan

Takma kafana kesin boşlukdasın ya da ilgiye ihtiyaç duyduğun için çabuk etkileniyorsun. Rahat ol bir az. Sen aşkı değil aşk seni bulcak hemde hiç duşünmediğin anda opuyorumnanaktan

Çok teşekkür ediyorum canım farkındayım ama uygulyamıorum boşluktayım sanki aşık olabilcemi fln kanıtlmaya çalışıyorum kendime ama beceremiyorum geçmişteki aşk beni çok etkiledi çok dğiştirdi hepsi onun yüzünden:mymeka:

ilgini başka şeylere yöneltmen gerek...

Kesinlikle tahmin ettiğin gibi uzun süreli ilişikilerden sonra insan böyle oluyo bende kız arkadaşlarımdan biliyorum,ilk gün bi hevesle geliyor bu sefer baska,aradıgım bu falan oluyorlar vs vs 2 gün geçiyo amaan salla gitsin anlıkmış diyorlar,kendinize mola verin bence kapatın kapılarınızı bir süre sağlıklı seçim devamında da aşk gelir boshayallersmile

1 sene oldu biteli çok iyi biri bana duygularını açtı ama bana yaklaşıncada ben ondan soğudum kabul etmedm amacıma ulaştığmda soğuyorum çekiyorum kendimi bencede bi süre kendimi zorlamalıyım

Sevgili Mine753, bence ask'i beklemekten vazgec, hatta bir sure icin rafa kaldir,kalbini dinledir, hobilerine, arkadaslarina, ailene vs daha cok zaman ayir,bakarsin aniden hos biri kapini ,gonlunu calar, ne dersin?zemuszemus

Sevgili Mine753, bence ask'i beklemekten vazgec, hatta bir sure icin rafa kaldir,kalbini dinledir, hobilerine, arkadaslarina, ailene vs daha cok zaman ayir,bakarsin aniden hos biri kapini ,gonlunu calar, ne dersin?zemuszemus

Başlarda eeet olsun istiyodum ama şuanda istemediğim halde etkileniyorum istem dışı yani normalde ztn bi ilişkiye hazır değilim ben uzun bi süre kmseyle yapamam

belki de sürekli bir arayış içinde olduğun için herkesten kolaylıkla etkilenebiliyorsundur.
arkadaşlarında dedikleri gibi kendine yeni uğraşlar edinsen biraz kafan dağılabilir.
bu arada sırf meraktan soruyorum, balık burcu musun?

Evet sanırım bu yüzden :S yok tatlım boğayım ben

Başlarda eeet olsun istiyodum ama şuanda istemediğim halde etkileniyorum istem dışı yani normalde ztn bi ilişkiye hazır değilim ben uzun bi süre kmseyle yapamam

Guzel..etkilenmen cok hos, demeki ki unutmaya baslamissin ama yine de kendine zaman tani, hazir hissettiginde zaten kendiliginden hersey gelisir,hayirlisi olsun diyelim ...

Evet sanırım bu yüzden :S yok tatlım boğayım ben

o zaman rahat ol =)
geçici bir durum bu.
ciddi bir ilişkinin ardından tekrardan bir sorumluluk almak istemeyeşinden kaynaklanıyor bence. rahatlama dönemi olarak adlandırabiliriz, belli bir süreden sonra normale dönersin canım.

bayanssulusmile
Eet yapılan yorumlarla tam olarak ne olduğunu anlamaya başlıyorum kesnlkle sorumluluk almaktan korkuyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…