- 28 Haziran 2010
- 10.024
- 30.731
- 598
- Konu Sahibi kaynanadelisi
-
bayrampaşa caminin oraya gidin. lc waıkının karşısında hem ankesorlu var hemde kart satan amca var
inanmak zorunda değilsiniz. evet benim bir çalışma yerim var
eşinizin iş yeri hangi semtte?
bilmediğim için soruyorum hiç hostes tanıdığım yok. uçuşunuz olmasa bile sabah işe gider gibi mi gidiliyor?
Telefon numarasıyla aratBaktım ama bir çok isim çıkıyor hangisidir bilememki
bence kadın söyledi eşinde senden şüphelendi.. ne olucak ..özel gün dışında hiç almadı ama. nişanlıyken bile almazdı. eşim şimdi mesaj atmış akşama hazırlan kız kulesinde yemege gidiyoruz diye. noluyor yaaaa
ayrıca eşimin yanındada çalışıyorum. ordaki ofisten bahsediyorum
Başın sağolsun öncelikle...bu kadar ince ayrıntıya gerek duymuyorum. inanmak yada inanmamak herkesin kendi elinde. zaten dedğim gibi yazmayacağımı soyledm. benim bir ailem yk. evin tek çocuguyum. ailemi kaybedeli 3 sene oldu. kmseden yardım alamadgım ve saglıklı düşünemediğim için buraya yazdım. hrkesten ayrı ayrı teşekkür ederim.
böyle bir yorum yapmış haziran ayında konu sahibiFarkında değil misiniz olaylar çok çabuk ilerliyor ve fazlaca ilgi çekti bu gözler neler gördü burada her konuya inanamıyorum artık.
önceki konunda eşinin maaşının yetmediğini, senin maaşınla borç ödendiğini yazmışsın.ayrıca eşimin yanındada çalışıyorum. ordaki ofisten bahsediyorum
ayrıca eşimin yanındada çalışıyorum. ordaki ofisten bahsediyorum
Virüs olabilir. Şirketler adına (vodofone,Turkcell, Türk telekom) faturanız ekte yer almaktadır mail gelebiliyor. (Benim mailime de geliyor ) Fevri davran mamanızı tavsiye ederim . Çok farklı bir şey çıkabilir. Çiçekçiye gitmen bence kötü olmuş. Çiçekçi eşine söyleyebilir. Bende merak ettim doğrusu haber verirsin umarım.Arkadaşlar merhaba
kafam allak bullak bana yardım edin.
bugün eşimin mailine girdim birşeye bakmak için. bir cep telefonu faturası vardı. bir bayan adına kayıtlı faturaydı. ve 3 aydırda geliyormuş bu faturalar gelen kutusuna baktığımda. ben bu ismi daha önceden hiç duymadım. direk eşimede sormak istemiyorum. bu ne olabilir sizce ?
Biraz önce söylediğiniz sözü geri alırsınız umarım çünkü bir sürü tutarsızlıklar çıktı konu sahibinden .böyle bir yorum yapmış haziran ayında konu sahibi
hostesler ferace giyiyor mu ya
kafam karıstı şimdi
benim feracemin ve ayakkabimin aynisini.aldi aa sendemi aldin hic gormedm dedi. ve yanimda gayet ikizim gibi giydi.
HOSTESLER GİTİKLERİNDE BİRKAÇ GÜN KALIYORLAR DİYE BİLİYORUM BENİM ARKADAŞLARIM VAR HOSTES ÖYLE SABAH GİDİP GELECEKE GİBİ BİR MESLEK DEĞİL GİTKLERİ YERDE O GECE KALIORLAR UÇUŞA KADAR YANİ 2 3 GÜNÜ BİLE BULABİLİYOR BAZENbilmediğim için soruyorum hiç hostes tanıdığım yok. uçuşunuz olmasa bile sabah işe gider gibi mi gidiliyor?
Kızlar bebeklerim uyandı kaçırdım ne olmuş??? Fake mi
ben çok üzülmüştüm kendimi onun yerine koydumBiraz önce söylediğiniz sözü geri alırsınız umarım çünkü bir sürü tutarsızlıklar çıktı konu sahibinden .
Kız valla adam bana Müge anlığı yasakladı sonunda kk yı yasaklıcak :)sen adamı boş yere denize göndermediğine yan:))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?