- 3 Nisan 2014
- 36.491
- 149.248
- 798
- Konu Sahibi kaynanadelisi
-
Cekirdeklik :)))
Çok hızlı ve film tadinda..
Tam da aynı noktaya takılmisiz :)))ben ankesörlü telefonu bulana kadar akşam olur zaten
Kendimden şüphelenecektim çok mu acımasızlık ediyorum diye.
Yalnız değilmisim.
Siz takside misiniz halen?gidin
gidin çekirdeklerinizi başka tarafta yiyin. bir gün başınıza gelmesini dahi istemem şu yaşadıklarımın
şu yazdıgınız yorum ne kadar acımasızcaNe kadar hızlı bir konu bu böyle ve fazlasıyla ilgi gördü çekirdeklik
Farkında değil misiniz olaylar çok çabuk ilerliyor ve fazlaca ilgi çekti bu gözler neler gördü burada her konuya inanamıyorum artık.şu yazdıgınız yorum ne kadar acımasızca
ayıp yahu
gidin
gidin çekirdeklerinizi başka tarafta yiyin. bir gün başınıza gelmesini dahi istemem şu yaşadıklarımın
Bana lazım oldu birgün ankesorlu tel bulana kadar canım çıktı buldum kart yokk gezmedigim ptt kalmadi yokk yokk...ben ankesörlü telefonu bulana kadar akşam olur zaten
gidin
Bana lazım oldu birgün ankesorlu tel bulana kadar canım çıktı buldum kart yokk gezmedigim ptt kalmadi yokk yokk...
Offff ne gündü hatırladım da şimdi
farkındayımFarkında değil misiniz olaylar çok çabuk ilerliyor ve fazlaca ilgi çekti bu gözler neler gördü burada her konuya inanamıyorum artık.
mrb hosteslerin ofisleri oluyor mu?
bayrampaşa caminin oraya gidin. lc waıkının karşısında hem ankesorlu var hemde kart satan amca var
Her şey kusursuz ilerlerdi yani ??farkındayım
aynı şeyleri yaşasam ben de bu kadar hızlı ilerletebilirdim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?