Sır Perdesi

Konuyu okurken gözümün önünde canlandı. İnşallah iyi veya kötü ne varsa ortaya çıkar. Çünkü kadını en cok yaralayan Salak yerine koyulmak..

gidin

gidin çekirdeklerinizi başka tarafta yiyin. bir gün başınıza gelmesini dahi istemem şu yaşadıklarımın

sizi çok iyi anlıyorum, geçmiş olsun. ben aldatıldığımdan beri kimseye güvenemiyorum ve sağlıklı ilişki kuramıyorum. o zaman yaşadıklarımı asla kimsenin yaşamasını istemem. üstelik etrafımda gördüklerim de maalesef güvenmememi haklı çıkarıyor. umarım düşündüğünüz gibi bir durum yoktur, yine de şüphesi bile kötü, geçmiş olsun.

güvendiğiniz bir erkekten yardım isteyin mesela erkek karseşiniz gibi kadını arasın eşinizin arkadaşıymş gibi ahmet abiye ulaşamıyorum aklıma siz geldiniz bi görüşebilirmiyim kendisiyle acil desin bakalım kadın ne tepki verecek ama bu iş için açık hat almalı ve çok güvendiğiniz birini tercih etmelisiniZ.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…