- 2 Mart 2012
- 24.007
- 55.972
- 798
- Konu Sahibi kaynanadelisi
-
çünkü tüm klişeleri peşpeşe sıraladın.lütfen hakaret etmeyin. bu olaylar gerçek arkadaşlar. sizlere neden birşeyleri uydurup onunuze sunayımkı. elime ne geçecek.
HOSTESMİSİN PEKİ ??lütfen hakaret etmeyin. bu olaylar gerçek arkadaşlar. sizlere neden birşeyleri uydurup onunuze sunayımkı. elime ne geçecek.
e şimdi son durum ne hadi yaz bakalım.lütfen hakaret etmeyin. bu olaylar gerçek arkadaşlar. sizlere neden birşeyleri uydurup onunuze sunayımkı. elime ne geçecek.
Çünkü size ait olmayan bir hesaptan yazdiniz.lütfen hakaret etmeyin. bu olaylar gerçek arkadaşlar. sizlere neden birşeyleri uydurup onunuze sunayımkı. elime ne geçecek.
Yatak sorununu hallettik, her gece istiyor diyen de sizdiniz de o yuzden.lütfen hakaret etmeyin. bu olaylar gerçek arkadaşlar. sizlere neden birşeyleri uydurup onunuze sunayımkı. elime ne geçecek.
Bunun arkadasinizin hesabi olduğunu söylüyorsunuz ama az önce" esim beni yatakta istemiyor "diye bir konu açtığınizi sormuştu bir arkadas size ,bu durumun düzeldiğini söylemiştiniz.
heralde her sorunda arkadasinizin hesabini kullanıyorsunuz.
Baya üzülmüştüm sizin adınıza allahtan gercek degilmis konu.......
Kızlar bebeklerim uyandı kaçırdım ne olmuş??? Fake mi
e şimdi son durum ne hadi yaz bakalım.
İşte bı umut benimkide .
Ne var ya
ben fake değilim ister inanın ister inanmayın. ben kendime hesap açmak istemediğim için arkadaşımın profilinden yazdım. bu kadar salak değilim herhalde eski konuların okundugunu gayet iyi biliyorum
Siz kimsiniz peki şimdi?vicdanınız neyi kabul eder bilmiyorum. ama benim olan konular doğru
Bir sevgilisi vardir. Ona hat almistir. Faturasini oduyordur en iyi ihtimalle. En kotu ihtimalle kadinda evlidir. Bu yuzden hatti kocaniz gizlice almistir. Vallahi aklima baska da bir secenek gelmedi.
hangi konular senin, hangisi arkadaşının?vicdanınız neyi kabul eder bilmiyorum. ama benim olan konular doğru
Ahaha ben de.Kahve eşliğinde okuyorum..
Bakalım nereye gitcek konu
eşinin telefonu türk telekom mu eğer öyleyse bir akıl verebilirim.
ben fake değilim ister inanın ister inanmayın. ben kendime hesap açmak istemediğim için arkadaşımın profilinden yazdım. bu kadar salak değilim herhalde eski konuların okundugunu gayet iyi biliyorum
Bunun arkadasinizin hesabi olduğunu söylüyorsunuz ama az önce" esim beni yatakta istemiyor "diye bir konu açtığınizi sormuştu bir arkadas size ,bu durumun düzeldiğini söylemiştiniz.
heralde her sorunda arkadasinizin hesabini kullanıyorsunuz.
Baya üzülmüştüm sizin adınıza allahtan gercek degilmis konu.......
tepesinde de beyaz bir ışık olsun tam sorgu tam türk filmihangi konular senin, hangisi arkadaşının?
ferace giyen kim, hostes olan kim?
zengin kim, fakir kim?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?