Sır Perdesi

lütfen hakaret etmeyin. bu olaylar gerçek arkadaşlar. sizlere neden birşeyleri uydurup onunuze sunayımkı. elime ne geçecek.
çünkü tüm klişeleri peşpeşe sıraladın.

fake deyince hemen "arkadaşım yazmış, arkadaşımın hesabından yazdım" vs popüler yalanına başvurdun :)

lütfen hakaret etmeyin. bu olaylar gerçek arkadaşlar. sizlere neden birşeyleri uydurup onunuze sunayımkı. elime ne geçecek.
Çünkü size ait olmayan bir hesaptan yazdiniz.

Yatak sorununu hallettik, her gece istiyor diyen de sizdiniz de o yuzden.

vicdanınız neyi kabul eder bilmiyorum. ama benim olan konular doğru

ben fake değilim ister inanın ister inanmayın. ben kendime hesap açmak istemediğim için arkadaşımın profilinden yazdım. bu kadar salak değilim herhalde eski konuların okundugunu gayet iyi biliyorum

Ahahah yok daha neler yahu. Kuzenim yazmış deseydiniz daha iyiydi. Arkadaş profili falan kullanmak da yasak ayrıca. Kib :)

Ay valla bu kadar hikaye yazıyorlar ya elinize ne geciyo r ablacim? Fake konu ne ya işiniz gücünüz mu yok sizin?Kesinlikle uydurulmuş bir konu çelişkili cevaplar..umarim üyeliğiniz iptal olur

ben fake değilim ister inanın ister inanmayın. ben kendime hesap açmak istemediğim için arkadaşımın profilinden yazdım. bu kadar salak değilim herhalde eski konuların okundugunu gayet iyi biliyorum

Mune bir kisinin cift hesap kullanmasi yasaksa bir hesabi iki kisi kullanmanin bir yaptirimi var mi?

Konunun fake oldugunu dusunuyor herkes. En son arkadasimin hesabindan kullaniyorum dedi eski konulari karistirdiginizi biliyorum salak miyim o kadar demis. Ama eski konularla ilgili de soru sorulunca onlara da cvp verdi. Nerden tutulsa elde kaliyor. Bir inceleyin isterseniz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…