- 31 Ocak 2013
- 8.639
- 29.964
- 748
- Konu Sahibi kaynanadelisi
-
ben de okudumönceki konunda eşinin maaşının yetmediğini, senin maaşınla borç ödendiğini yazmışsın.
ne ara taksiyle takip edecek kadar paranız oldu, başkalarının faturaları nasıl ödeniyor, eşin şirket sahibi oldu?
HOSTESLER GİTİKLERİNDE BİRKAÇ GÜN KALIYORLAR DİYE BİLİYORUM BENİM ARKADAŞLARIM VAR HOSTES ÖYLE SABAH GİDİP GELECEKE GİBİ BİR MESLEK DEĞİL GİTKLERİ YERDE O GECE KALIORLAR UÇUŞA KADAR YANİ 2 3 GÜNÜ BİLE BULABİLİYOR BAZEN
Hah tam da bekledigim cevap geldi :))ben fake değilim ister inanın ister inanmayın. ben kendime hesap açmak istemediğim için arkadaşımın profilinden yazdım. bu kadar salak değilim herhalde eski konuların okundugunu gayet iyi biliyorum
kendi web sitelerinde yazıyor:Kız kulesine yemeğe götürecekmiş bir de eşi , biraz tuzlu diye biliyorum ora da yemeğe gitmek , yanlışsam düzeltsinler beni ?
Ne zaman bunu yazacaksın diye bekliyordum , tam da beklediğim gibi oldu .ben fake değilim ister inanın ister inanmayın. ben kendime hesap açmak istemediğim için arkadaşımın profilinden yazdım. bu kadar salak değilim herhalde eski konuların okundugunu gayet iyi biliyorum
ben fake değilim ister inanın ister inanmayın. ben kendime hesap açmak istemediğim için arkadaşımın profilinden yazdım. bu kadar salak değilim herhalde eski konuların okundugunu gayet iyi biliyorum
önceki konunda eşinin maaşının yetmediğini, senin maaşınla borç ödendiğini yazmışsın.
ne ara taksiyle takip edecek kadar paranız oldu, başkalarının faturaları nasıl ödeniyor, eşin şirket sahibi oldu?
burada 3 saat cevap yazana kadar uğraştın ya üyelik almak en fazla 1 dk.ben fake değilim ister inanın ister inanmayın. ben kendime hesap açmak istemediğim için arkadaşımın profilinden yazdım. bu kadar salak değilim herhalde eski konuların okundugunu gayet iyi biliyorum
bence o da yalanAilemi kaybettim dedi kimsem yokk dedii..
Yaaa orası da yalansaa yuhhh diyorum yazıklar olsun
lütfen hakaret etmeyin. bu olaylar gerçek arkadaşlar. sizlere neden birşeyleri uydurup onunuze sunayımkı. elime ne geçecek.burada 3 saat cevap yazana kadar uğraştın ya üyelik almak en fazla 1 dk.
salak mısın değil misin, bir daha düşün.
kocanın işyeri ofisinden arkadaşın profiline girmek??ben fake değilim ister inanın ister inanmayın. ben kendime hesap açmak istemediğim için arkadaşımın profilinden yazdım. bu kadar salak değilim herhalde eski konuların okundugunu gayet iyi biliyorum
Bunun arkadasinizin hesabi olduğunu söylüyorsunuz ama az önce" esim beni yatakta istemiyor "diye bir konu açtığınizi sormuştu bir arkadas size ,bu durumun düzeldiğini söylemiştiniz.ben fake değilim ister inanın ister inanmayın. ben kendime hesap açmak istemediğim için arkadaşımın profilinden yazdım. bu kadar salak değilim herhalde eski konuların okundugunu gayet iyi biliyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?