- 27 Eylül 2016
- 2.336
- 2.708
- 63
- Konu Sahibi kaynanadelisi
-
Bende birini emziriyorum birini ayağımda sallıyorum uyudular uyandılar derken fake çıktı iyi mine meraklıyız biz ya
Arkadaşlar merhaba
kafam allak bullak bana yardım edin.
bugün eşimin mailine girdim birşeye bakmak için. bir cep telefonu faturası vardı. bir bayan adına kayıtlı faturaydı. ve 3 aydırda geliyormuş bu faturalar gelen kutusuna baktığımda. ben bu ismi daha önceden hiç duymadım. direk eşimede sormak istemiyorum. bu ne olabilir sizce ?
Ben olsam direk eşime sorardım ...
vicdanınız neyi kabul eder bilmiyorum. ama benim olan konular doğru
Ben olsam direk eşime sorardım ...
Abovvvv o ne öyle ya! Ne zaman oldu o olay?Nee müge fake miymiş?
Bi kere forumda bi kadın başlık açtı kocasıyla ilgili, yorum yapanlar içinden kocasının sevgilisini buldu.. Kimdi onlar ya bu olayı hatırlayan varsa yazabilir mi merak ettim, dilek miydi sevgi miydi neydi aldattığı kadın.. üye adını filan değiştirmişti sonra
Konunun adını hatırlıyor musunuz?Nee müge fake miymiş?
Bi kere forumda bi kadın başlık açtı kocasıyla ilgili, yorum yapanlar içinden kocasının sevgilisini buldu.. Kimdi onlar ya bu olayı hatırlayan varsa yazabilir mi merak ettim, dilek miydi sevgi miydi neydi aldattığı kadın.. üye adını filan değiştirmişti sonra
Korkmalı mıyız Kazen?Ben olsam direk eşime sorardım ...
Konunun adını hatırlıyor musunuz?
Ayyyyy ben çatlarım ama şimdi ya! Kullanıcı adı neydi ki acaba?Maalesef hatırlamıyorum.. fake denince aklıma geldi, çok ilginç bi olaydı, aylar oluyor.. unutmuştum
Hatce kim? Konuları neler?Hatceyi biri bana anlatsa ya..mugehatun da mi fake bacılar?Mügeye de cok üzülüyordum ben ya tüh
Bak ya ben bunu da bilmiyorum.Nee müge fake miymiş?
Bunu ben de kaçırmışım yaBak ya ben bunu da bilmiyorum.
Olem ben olem ben.
Ayyyyy ben çatlarım ama şimdi ya! Kullanıcı adı neydi ki acaba?
Değiştiren sevgilisi mi yoksa konu sahibi mi? Bir de o konu uzun sürmüştür. Benim neden hiç dikkatimi çekmedi ki?Umarım hatırlayan biri çıkar.. kadın konu açıyor kocasının kendisini aldatmasıyla ilgili, bir üye de yorum yapıyor.. yorum yapan kadının profilini inceleyince adından yaşadığı şehirden yaşından o kadın olduğunu anlıyor.. ve kadın kullanıcı adını değiştirmişti.. sevgi mi simge mi ne öyle bi adı vardı sanki, unuttum tamamen
üye adı @haticeakan dı galibaBunu ben de kaçırmışım ya
Değiştiren sevgilisi mi yoksa konu sahibi mi? Bir de o konu uzun sürmüştür. Benim neden hiç dikkatimi çekmedi ki?
Tanıdık geliyor nick. Boşanmadan falan mo bahsediyordu? Bir de bir üye vardı. Samira mıydı neydi. Omunda hiç sesi soluğu çıkmıyor.üye adı @haticeakan dı galiba
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?