- 10 Mayıs 2017
- 1.434
- 2.641
- 63
- 45
- Konu Sahibi kaynanadelisi
-
Velhasil kelam fake icin bile olsa az zeka gerekiyorBen hatırladım onu.
Bakmaya zorunda kaldığı kv öldü, kocası kanapeyi mi evi mi ne yakmıştı öyle bir hikâyeydi galiba.
Bak o çok güzel ince ince zamana yaya yaya keklemisti milleti :)
konu buBugün boş beleşlikte level atladım 35 sayfalık bir trajediye şahitlik ettim,bir de Zeynep'i okuyayım da tüy dikeyim bari
Hemfikirim.Velhasil kelam fake icin bile olsa az zeka gerekiyor
hey maşallah derim bu konuda varsaKizlar bisey sorcam bi kiz vardi ablasinin kimligini kullaniyodu hani su depremde ölen. O konu noldu simdi aklima geldi de o da mi fakeydi ?
buyur oku :)O kadar yani vay be ne bos insanlar varmiş yaaa ama o konulari cok merak ettim okumayi isterdim ahhh
Bak kadın efendi gibi 1 ay 300 sayfa sürdürmüş:)))
Ne gibi bir akıl. Bana söylermisiniz çok merak ettimeşinin telefonu türk telekom mu eğer öyleyse bir akıl verebilirim.
Üstünde numara yazmıyor mu ? Gizliden arayıp eşinizin adını söyleyin telefonunu düşürmüş en son sizi aramış neyi oluyorsunuz telefonu size getirelim falan diye ağzından laf almaya bakınsormak istemiyorum. ya yalan söylerse diye
cok iyi niyetlide olabilirim ama aldatma ihtimali pek gormezden gelinmesi gereken bir ihtimal degilfelaket tellalı
Bilmiyom ki konu birden kaybolduhey maşallah derim bu konuda varsa
Çok fenasınÜstünde numara yazmıyor mu ? Gizliden arayıp eşinizin adını söyleyin telefonunu düşürmüş en son sizi aramış neyi oluyorsunuz telefonu size getirelim falan diye ağzından laf almaya bakın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?