- 14 Ağustos 2016
- 2.001
- 3.637
- 133
- Konu Sahibi kaynanadelisi
-
evet fitnat fücur olmuş.Onun kullanıcı adı değişti deyyolaa.
o ne 3. hesabı mı?
Yoo dalga da gecmemisim zaten. Taksiyle bir araba takip ediliyorsa ayni zamanda kk ya laf yetistirilmez mantiga aykiri demeye calismisimsiz dalga geçiyordunuz ben de ona cevap verdim lakin boşuna atarlanmışım konu fake galiba.
Evet. Hemse fesfake.siz dalga geçiyordunuz ben de ona cevap verdim lakin boşuna atarlanmışım konu fake galiba.
Fake deyince okumadim yazılanları, nerde belli oldu fake olduğuİşte konunun o kısmını @Kazen e ilettik. Merakla bekliyoruz.
ben yanlış anlamışım, afedersiniz.Yoo dalga da gecmemisim zaten. Taksiyle bir araba takip ediliyorsa ayni zamanda kk ya laf yetistirilmez mantiga aykiri demeye calismisim
Kız çocuğuna kardeş düşünüyormuş sen ne diyorsunnnkahve kokulu kadın vardı bide kocasına dönmüş dedilerdi bilen varmı detay ?
aklıma düştü:)
Yok kahve kokulu kadını merak eden kişinin hesabı.o ne 3. hesabı mı?
ben yanlış anlamışım, afedersiniz.
ya hahahah hatlar karıştıYok kahve kokulu kadını merak eden kişinin hesabı.
2. hesap bulamadım
Sorun değil. Karışmasa garip olurdu.ya hahahah hatlar karıştı
Gercek mi ? istihbarat kimden şimdide onu merak ettim :)Kız çocuğuna kardeş düşünüyormuş sen ne diyorsunnn
Bizi yediğine yanıyorum açtığı tüm konular yalandı zaten bence yapamadığını anlattı hep
Hee birde o ucuzler ikiz olmustu. Hala evliyim ama kocamla ayrıyız yinede biriyle ilişki yaşayabilirmiyim diye sormuştu daha yeni. Herkes boşan ondan sonra ilişki yaşarsın dediginde, adam belki geri döner gibi birsey demiştievet
yurtdışındaydı üçüzleri vardı. kocası aldattığı için çocukları ona bırakıp hayatını yaşamak istiyordu.
Samire başka bi üye ama çoktandır oda yok .evet
yurtdışındaydı üçüzleri vardı. kocası aldattığı için çocukları ona bırakıp hayatını yaşamak istiyordu.
buyrun benim:)
Arkadaş Yen'i nickini yazmış kahve kokulu kadının. O yüzden seni etiketledim.buyrun benim:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?