Sır Perdesi

Kizlar bisey sorcam bi kiz vardi ablasinin kimligini kullaniyodu hani su depremde ölen. O konu noldu simdi aklima geldi de o da mi fakeydi ?
A evet ya ne oldu o kıza cidden? Hatta nüfus müdürlüğünde çalışan üyeler yazmıştı konuya. O konudan bir şey çıkmadı sanırım sonra. Bir de kan gruplarıyla ilgili bir konu vardı. Kızın kan grubu anne ve babasınınkiyle tutmuyordu. Evlatlık mıyım falan demişti.

Tanıdık geliyor nick. Boşanmadan falan mo bahsediyordu? Bir de bir üye vardı. Samira mıydı neydi. Omunda hiç sesi soluğu çıkmıyor.
evet
yurtdışındaydı üçüzleri vardı. kocası aldattığı için çocukları ona bırakıp hayatını yaşamak istiyordu.

Esine asla belli etme. Whatsapptan ekle, online zamanlar kontrol et eşinde online mi. Kendine profesyonel face bo hesap aç facebook kisi arama kismina kadinin numarasini yaz kadinin hesabi cikar numarasi ekli ise. Bundan sonraki degerlendirme sürecide sana kalmış.

2. hesap bulamadım
Kazen konu fake cikti. Millet farkedince de konuyu yazan kisi "sey ben arkadasimin hesabini kullandim benim hesabim degil zaten" dedi.
Ama bunu soyleneden once eski konularla alakali sorulara da ne hikmetse cvp verebildi. Cok celiskileri var. Konu nerden tutsak elde kaldi bi yerden sonra
Nasil bi kisi iki hesap acamiyorsa ayni hesabi iki kisi de kullanamaz heralde bir yaptirimi vardir deyu dusunduk. Fake konunun yaptirimi nedir onu bilmiyorum

Konu fake çıktı yalnız.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…