Sır Perdesi

Ben fake diye hatırlıyordum ama yanloş mı diye .Burdan sordum arkadaşlar yanıtlamış fake miş ..

Dün burda baya muhabbeti döndü eski mesajlarda var
Kızlar fake dedi mune de üyeliğine biz müdahale etmedik kendisi iptal istedi dedi
Zaten mune senaryo yazdığı için üyelik iptali yapamaz öyle değil mi

Esiniz maile adresini maili olmayan bi arkadasina vermis olabilir o arkadasinin da hatti bi bayan uzerine kayitli olabilir. Iyi dusunun iyi olsun. Direk hat numara mailde bellidir gizliden arayin

Oyle bir sey olmadi eylul fake degil. Bosandi yazdi buraya da.

bence eşinize sormalısınız maillerde harf hatasıyla bile farklı kişilere mail düşebiliyor boş yere kafanızı bulandırmayın,

Konuya fake diyenlere kızardım valla haklı çıktılar iyi mi. Mügehatun fake olduğu ıspatlanamadı bu arada. Ben hala gerçek olduğuna inanıyorum çok mu safım bilemedim Yaşasam aynı tepkileri verirdim onla ya. 8 aylık çocuğu aldırma falan Yok bu Arada o kısım yanlış anlaşılma idi..

Gerçekse iyi ve çok mutludur umarım, değilse de problem Yok benim için , buraya kafa dağıtmaya geliyorum konuların fake çıkması beni kızdırmıyor hiç , hayal gücünü görüyoruz Türk kadınımızın

kahve kokulu kadina ne olmus ki? fake konular mi acar olmus... ay gecen sene takip ettigim konulari vardi. en son iki yabanci gibi yasiyorlardi evde nolmus ya merak ettim. varsa linki yollasaniza .
Kocişkosuyla ne boşanması ikinci çocuğu düşünüyor kahve kokulu hanım :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…