- 21 Nisan 2012
- 7.732
- 8.224
- 198
- Konu Sahibi kaynanadelisi
-
Ben fake diye hatırlıyordum ama yanloş mı diye .Burdan sordum arkadaşlar yanıtlamış fake miş ..
Boşa gitti ama dedektifliğimiz, gaza gelmiştik oysa.
kahve kokulu kadina ne olmus ki? fake konular mi acar olmus... ay gecen sene takip ettigim konulari vardi. en son iki yabanci gibi yasiyorlardi evde nolmus ya merak ettim. varsa linki yollasaniza .Kahve kokulu kadin mi bu gene?
mugehatun fakemiymis vayyt anasina beee yaziklar olsun
Esiniz maile adresini maili olmayan bi arkadasina vermis olabilir o arkadasinin da hatti bi bayan uzerine kayitli olabilir. Iyi dusunun iyi olsun. Direk hat numara mailde bellidir gizliden arayinArkadaşlar merhaba
kafam allak bullak bana yardım edin.
bugün eşimin mailine girdim birşeye bakmak için. bir cep telefonu faturası vardı. bir bayan adına kayıtlı faturaydı. ve 3 aydırda geliyormuş bu faturalar gelen kutusuna baktığımda. ben bu ismi daha önceden hiç duymadım. direk eşimede sormak istemiyorum. bu ne olabilir sizce ?
Oyle bir sey olmadi eylul fake degil. Bosandi yazdi buraya da.ayy aynı bende , çok aşırı etkilenmiştim o konudan ama kadın bizi kötü kekledi ,
birde eylül rumuzlu kocası ve kendısı polis olan bir bayan vardı kocası boşanmak istemişti , kadın sanırım izmirdi ailesının yanına gitti , ondanda bir daha ses çıkmadı , acaba oda mı bizi kekledi diye düşünüyorum.
Arkadaşlar merhaba
bugün eşimin mailine girdim birşeye bakmak için. bir cep telefonu faturası vardı. bir bayan adına kayıtlı faturaydı. ve 3 aydırda geliyormuş bu faturalar gelen kutusuna baktığımda. ben bu ismi daha önceden hiç duymadım. direk eşimede sormak istemiyorum. bu ne olabilir sizce ?
Arkadaşlar merhaba
o mesaji keske bulabilsek
Samirayı soran bendim ya.Biri samireden bahsetti 3 çocuğu falan vardı dimi dediler yok o samire değil dedim.
Sonra o ne oldu dediler belki senin haberin vardır dedim.
Konuda bi çok fake var ondan sebeb bu karışıklık
Pardon valla baya karıştı o konu kim kimdi ? Kim ne dedi çok karıştı ortalıkSamirayı soran bendim ya.
aldatıyormu acaba beni
kiyamam ya konu fake cikti canim yorma kendiniiCanım, numaradan sorgulatsan? hatta birilerini aratsan? telefonuna ekle whatsapp fotosuna bak? Eşine şuan birşey sorma diyeceğim ama dayanamayacaksın muhtemelen bir anda patlayacaksın ...
Kocişkosuyla ne boşanması ikinci çocuğu düşünüyor kahve kokulu hanım :)kahve kokulu kadina ne olmus ki? fake konular mi acar olmus... ay gecen sene takip ettigim konulari vardi. en son iki yabanci gibi yasiyorlardi evde nolmus ya merak ettim. varsa linki yollasaniza .
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?