Sır Perdesi

Benim fake konularda birincim Zeynep değil:) hani v ile başlayan bir üye vardı. Yok annesi babası zengin ama kötü insanlar yine çok zengin biriyle evlenip küçük kız kardeşini de yanına alıyordu kurtarmak için..sonra kocası aldatıyodu üstüne nişanlıyken buna aldığı yazlığı istiyordu falan. Sonra başka nickle konu açıp kendini yirmi yıllık evli birisi olarak tanıtmıştı kötü kocası buna yüz vermeyen büyük kızı falan vardı galiba. O kişi aylarca kandırmıştı bizi hiç unutmuyorum. Sonra kazen veya mune bütün konularını tek nickte birleştirmişti de öyle anlamıştık. Yalnız ne anlattım çok sıkı takip etmişim demek ki konuyu:))

Ben de coktandir gorusmuyorum. Nasildir bilmiyorum. Yalniz bu konu kimin ben hicbisey anlamadim. Baya karisik bir konuymus.
Biri samireden bahsetti 3 çocuğu falan vardı dimi dediler yok o samire değil dedim.

Sonra o ne oldu dediler belki senin haberin vardır dedim.

Konuda bi çok fake var ondan sebeb bu karışıklık

mugehatun fakemiymis vayyt anasina beee yaziklar olsun
Bi yerden sonra renk vermeye başlamıştı aslında müge . Senarist olacak insanmış. Her konusu heyecanla beklenen dizi bölümü gibiydi . Yazdıkça yazıyordu.
Böle tatmin ediyorlar heralde egolarını ... enteresan ...

ama Mune sahte demedi ona tani mugehatuna

Bence de zirve oydu.
Arkadaslarina kopeklerini birakip tatile gitmislerde de o arkadas da karttaki paralarini cekmisti falan. Normalde kopek oteline birakiyorlarmis cok asiri zenginlermis kopekleri hep engelliymis neler neler :))) nasil sa uydurdun hic mi usenmedin:)) cok acayip kızdı hic aklima gelmezdi fake cikacagi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…