Sır Perdesi

Kendine ait Farklı bir hattı daha var belki de whatsap sosyal medya o hattında kullanıyordur...

Bu hattı da ona eşin almıştır ve sadece ikisi konuşmak için kullanıyorlardır... Yakalanmamak için olabilir.Gizli bir hat belli ki bu...

ilginç geldi doğrusu, hiç bir iz yoksa mecbur eşinin yüzüne çarpacaksın bu durumu ve açıklaması neymiş öğreneceksin...

canım konu fake cıktı boşuna üzülme

Esinizin mail adresi nasil? Belki telefon sirketi yablis mail adresini tanimlamistir
Ama brnim esimin basina boyle bisey gelse bana soylerdi boyle bisey olmus diye ki esimin telefonunu elime bile almam gorme ihtimalim sifir olmasina ragmen soylerdi
Siz söyleyince aklıma geldi, konu sahibi benim mail adresime benim adıma bir telefon faturası geliyor, ama numarayı tanımıyorum. Gsm operatörünün müşteri hizmetlerini arayıp kontrol ettirdim, ad soyad benimle aynı birine ait fatura ama tc numaralarınız farklı, ben mailime gelmemesini talep ettim ama bu talebi diğer tarafın yapması gerekiyormuş öyle gelmeye devam ediyor.

CIA diye bi uygulama var playstore da indir numarayı yaz bak bakalım kayitlimi . Bu bilinmeyen numaralardan arayıp sor .

Kahve kokulu kadin mi bu gene?
Yok o başka.
Ama beni ciddi dumur edenler üyelerden biri olmuştur Kahve.
Fake degildi.
Ama en azından boşanmadım ben diyerek dediklerinin arkasında dursaydı, iyi olurdu.
Yeni nick alıp hayata sıfırdan başlamak çok garip geliyor bana.
Millet burada o kadar dil döktü oona

Boşanmamış mı
eşi aldatmıştı değil mi onu?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…