- 22 Eylül 2011
- 4.644
- 4.622
- 158
- Konu Sahibi kaynanadelisi
-
canım konu fake cıktı boşuna üzülmeKendine ait Farklı bir hattı daha var belki de whatsap sosyal medya o hattında kullanıyordur...
Bu hattı da ona eşin almıştır ve sadece ikisi konuşmak için kullanıyorlardır... Yakalanmamak için olabilir.Gizli bir hat belli ki bu...
ilginç geldi doğrusu, hiç bir iz yoksa mecbur eşinin yüzüne çarpacaksın bu durumu ve açıklaması neymiş öğreneceksin...
Siz söyleyince aklıma geldi, konu sahibi benim mail adresime benim adıma bir telefon faturası geliyor, ama numarayı tanımıyorum. Gsm operatörünün müşteri hizmetlerini arayıp kontrol ettirdim, ad soyad benimle aynı birine ait fatura ama tc numaralarınız farklı, ben mailime gelmemesini talep ettim ama bu talebi diğer tarafın yapması gerekiyormuş öyle gelmeye devam ediyor.Esinizin mail adresi nasil? Belki telefon sirketi yablis mail adresini tanimlamistir
Ama brnim esimin basina boyle bisey gelse bana soylerdi boyle bisey olmus diye ki esimin telefonunu elime bile almam gorme ihtimalim sifir olmasina ragmen soylerdi
Koca kadınsın be böyle hikâyeler uydurmak yakısıyormu kendinden utan !! Senin gibilerden korkulur tam bi şizofrenliksin!!inanmak zorunda değilsiniz. evet benim bir çalışma yerim var
bende şaşırdım şimdi kapanan konu ne ,burası ne..fake konu açan kim..kimin kocası ayna fişne yapmışkonu fake ise neden kapanmadı, fake değilse neden herkes fake fake yazıyor? kafamda deli sorular.
Yok o başka.Kahve kokulu kadin mi bu gene?
O konunu linkini atar mısın bilmiyorum gliba o konuyuO konuyu ben acayip yedim ya.
Millete kızıyordum bir de
Boşanmamış mıYok o başka.
Ama beni ciddi dumur edenler üyelerden biri olmuştur Kahve.
Fake degildi.
Ama en azından boşanmadım ben diyerek dediklerinin arkasında dursaydı, iyi olurdu.
Yeni nick alıp hayata sıfırdan başlamak çok garip geliyor bana.
Millet burada o kadar dil döktü oona
ben dün işten geç çıktım bu konu yüzündenYazıklar olsun kaç dakikamı harcadın konu sahibi .
Evet hatta fazla iddialıydı.Boşanmamış mı
eşi aldatmıştı değil mi onu?
Şuan bdv'de aktif konu.O konunu linkini atar mısın bilmiyorum gliba o konuyu
evet aynen öyleEvet hatta fazla iddialıydı.
Tamam boşanmasın, kendi hayatı ancak kendisi verecekti kararını ama fazlaca ona yardım eden ve destek olan kişilere haksızlık etti kanaatindeyim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?