Sır Perdesi

Pek hayra alamet degil.
Eşinizi sessizce takibe alin.
Ha bi de şu var şu an sizi yemege goturmesi yada telefonunda hiç bisey olmamasi bisey yapmadigi anlamina gelmez.yani geçtigimiz gunlerde de yapmism olabilir

Sen telefonundan o numaraya ait butun kayitlari sil. Eger varsa bi durum kadin araniyorum diye soylemistir zaten.
Kocan da aramis mi diye senin telefonuna bakmak isteyebilir.
Hic bir sey olmamis gibi davran. Uyurken falan bak. Mutlaka bi acığıni bulursun.

Eşinin telefonunda kayıtlı mı acaba ya da ezberlemiş olabilir riske atmamak için. Arama geçmişini, mesajlarını falan da kontrol et bakalım. Ama sakın eşine söyleme ve soğuk davranıp bişey olduğunu belli etme

Peki esiniz whatsp disinda baska mesaj yazabilecegi uygulamalar kullaniyormu onlari yukleyip baksaniz yada esinizin telefonuna o numarayi yazsaniz kayitlimi esinizde acaba

Hakkınızda hayırlısı olsun umarım tahmın ettiğimiz gibi bişey yoktur yanlış anlaşılmadır.
Ben cok takipçi olduğum için size bir kaç fikir vermek isterim..
-Esinız hangi operatörü kullanıyorsa
-Web online dan kullanım detaylarını inceleyin
-Orada kiminle mesajlastığını ve kimlerle görüşmeler yaptığını görebilirsiniz..
-Birde whatsapp web kullanın pc den girin telefonundan kodunu okutun oradan takip edebilirsiniz..

Faturada adres falan da yazar. Yani e-fatura olsa bile kişisel bilgiler vardır. Elinde dolu bilgi var.
Akşam eşin uyuyunca da operatöre mesaj atıp doküman çıkarttır. Ne zaman ne kadar konuşmuş bak.
Zor ama soğukkanlı ol bir şey belli etme.

evet akşam hazırlan kız kulesinde yemek yicez dedi ya
belki kadın onu aradı beni böyle biri arıyor diye ve o da seni iskillendirmemek için yemek organize etti yarın obur gün önüne sundugunuzda rahat inkar etmek için.bence kadını aramayı kesin cia diye bir program var onda bir aratin numarayı sonra gizliden takip edin durumu ama bir kaç ay sabırlı olun birşey çaktırmadan

biri fatura bilgisi verirken yanlislikla esinizin mail adresini yazmis olabilir belki maillee sizden once okunmusmu yoksa sizmi okudunuz?
numarayi telefonunuza ekleyip whatsaptan kadinin resmine bakarsaniz hangi sosyal medya hesabi ona ait anlarsiniz

Konu sahibi, arkadaşın söylediklerini uygula... en mantıklısı.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…