- 10 Mart 2017
- 461
- 532
- 53
- Konu Sahibi kaynanadelisi
-
Oncelikle kesinlikle esine belli etme hersey coknormalmis gibi davran ve kesinlikle supheli hareketlerde bulunma yoksa sittin sene kanitlayazsin. Hersey cok normal gibi davran hatta bu aksam sakin harekete gecme kocanin telefonunu falan karistirma. Sabirli ol.
Yapcagin ilk adim şu. Yarin aksam esin uyuduktan sonra telefonunu al ve baska bir odaya git. Telefonun sesini kıs. Hangi operatoru kullanıyorsa onun sitesine girip online islemlere gir. Senden sifre isteyecek o sifreyi nasil alacaginda yazar orda esinin telefonuna gelen sifreyle giris yap ve son 3 ayki aranan numaralari mesaj atilanlari kontrol et bak bakalim o numara varmi. Sonrasinda telefona gelen mesajlari silmeyi sakin unutma ama.
Eger bundan birsey cikmazsa whatsapwep diye bir program cikti kendi teefonuna bu casus programini yukleyip esinin tum yazismalarini telefonuna aktarabilirsin ona gelen mesajlar sanafa elecek. Once ilk adimi bir dene bakalim sonrasinda neler olacak. Sakin aceleci davranma
3 aydır sürekli geliyor yenimi frkettin dedim. mailler açılmamış bile. ben şirket maili kullanıyorum. o bekarlıktan kalma bir adres hem farkındaysan dediya galiba eşim denecek ş.. yoksunu anladı. ben hiç birşey sormadan kendisine başkasının faturası geldiğini söyledi. bende konuyu haylı uzattım. nasıl baskasının faturası sana gelir diye. gelip operatorun açıldıgı yere kadar giderim. benimle alakası yok diyor
Kadın aradı demekkiya galiba eşim denecek ş.. yoksunu anladı. ben hiç birşey sormadan kendisine başkasının faturası geldiğini söyledi. bende konuyu haylı uzattım. nasıl baskasının faturası sana gelir diye. gelip operatorun açıldıgı yere kadar giderim. benimle alakası yok diyor
3 aydır sürekli geliyor yenimi frkettin dedim. mailler açılmamış bile. ben şirket maili kullanıyorum. o bekarlıktan kalma bir adres hem farkındaysan dediya galiba eşim denecek ş.. yoksunu anladı. ben hiç birşey sormadan kendisine başkasının faturası geldiğini söyledi. bende konuyu haylı uzattım. nasıl baskasının faturası sana gelir diye. gelip operatorun açıldıgı yere kadar giderim. benimle alakası yok diyor
Bak ya! Bunu ne zaman söyledi eşin? Kesin kadın ona söyledi; bunlarda çaktılar. İnanmış görün bence daha rahat araştırırsın.ya galiba eşim denecek ş.. yoksunu anladı. ben hiç birşey sormadan kendisine başkasının faturası geldiğini söyledi. bende konuyu haylı uzattım. nasıl baskasının faturası sana gelir diye. gelip operatorun açıldıgı yere kadar giderim. benimle alakası yok diyor
tartıştık baya bu akşamki yemegide iptal et gelmicem dedim. gelmezsen bnde eve gelmem dedi.Bak ya! Bunu ne zaman söyledi eşin? Kesin kadın ona söyledi; bunlarda çaktılar. İnanmış görün bence daha rahat araştırırsın.
tartıştık baya bu akşamki yemegide iptal et gelmicem dedim. gelmezsen bnde eve gelmem dedi.Bak ya! Bunu ne zaman söyledi eşin? Kesin kadın ona söyledi; bunlarda çaktılar. İnanmış görün bence daha rahat araştırırsın.
Su tesadüfe de bakin hele kadini aradigin an aksam yemegi ve birden faturaa mevzusu.
Artik daha normal davranilacak bir tarafi kalmamis. Zaten onceki konularina da soyle bir goz gezdirdim. Cinsel anlamda bana yaklasmiyor diye sikayet etmissin. Bence artik bombayi patlat gitsin. Burnundan getiririm onun.
Hic tepki vermese derdim ki olabilit adam belki hakli ama resmen kendini ele verdi zaten.
Aynen öyle. Adamı iyice uyandırmış oldun.Keske baktığınızı söylemeseydiniz Salağa yatıp nasıl sana gelir başına bi iş açılır gel araştıralım operatörü arayalım kimmiş numarayı arayalım deseydiniz arasaydunız da kadınla konuşsaydınız
Şirket mailine yasak aşkını niye karıştırsın? Benim de bekarlık mailim aktif. Ne alaka? Bence eşiniz suçlu3 aydır sürekli geliyor yenimi frkettin dedim. mailler açılmamış bile. ben şirket maili kullanıyorum. o bekarlıktan kalma bir adres hem farkındaysan dedi
kesin birşey var eve gelmem diyerek zaman kazanmaya çalışıyor çakaalltartıştık baya bu akşamki yemegide iptal et gelmicem dedim. gelmezsen bnde eve gelmem dedi.
Birde santaj yapiyor. Aksam basina gelecegi bildigi icin disarda konusmak istiyor evde kiyamet kopacak çünkü dışarda mevzuyu daha sessiz halletcek akli sira. Nereye kadar gelmeyecek eve acaba. Sakin gitme ipe ipe gelecek eve. Ona deki is cikisi evde olmazsan daha gelme. Ben seni zaten nerde bulacagimi bilirim
fazlasıyla sucluŞirket mailine yasak aşkını niye karıştırsın? Benim de bekarlık mailim aktif. Ne alaka? Bence eşiniz suçlu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?