Sır Perdesi

Oncelikle kesinlikle esine belli etme hersey coknormalmis gibi davran ve kesinlikle supheli hareketlerde bulunma yoksa sittin sene kanitlayazsin. Hersey cok normal gibi davran hatta bu aksam sakin harekete gecme kocanin telefonunu falan karistirma. Sabirli ol.
Yapcagin ilk adim şu. Yarin aksam esin uyuduktan sonra telefonunu al ve baska bir odaya git. Telefonun sesini kıs. Hangi operatoru kullanıyorsa onun sitesine girip online islemlere gir. Senden sifre isteyecek o sifreyi nasil alacaginda yazar orda esinin telefonuna gelen sifreyle giris yap ve son 3 ayki aranan numaralari mesaj atilanlari kontrol et bak bakalim o numara varmi. Sonrasinda telefona gelen mesajlari silmeyi sakin unutma ama.
Eger bundan birsey cikmazsa whatsapwep diye bir program cikti kendi teefonuna bu casus programini yukleyip esinin tum yazismalarini telefonuna aktarabilirsin ona gelen mesajlar sanafa elecek. Once ilk adimi bir dene bakalim sonrasinda neler olacak. Sakin aceleci davranma

ya galiba eşim denecek ş.. yoksunu anladı. ben hiç birşey sormadan kendisine başkasının faturası geldiğini söyledi. bende konuyu haylı uzattım. nasıl baskasının faturası sana gelir diye. gelip operatorun açıldıgı yere kadar giderim. benimle alakası yok diyor

3 aydır sürekli geliyor yenimi frkettin dedim. mailler açılmamış bile. ben şirket maili kullanıyorum. o bekarlıktan kalma bir adres hem farkındaysan dedi

Kadın aradı demekki

3 aydır sürekli geliyor yenimi frkettin dedim. mailler açılmamış bile. ben şirket maili kullanıyorum. o bekarlıktan kalma bir adres hem farkındaysan dedi

Bak ya! Bunu ne zaman söyledi eşin? Kesin kadın ona söyledi; bunlarda çaktılar. İnanmış görün bence daha rahat araştırırsın.

Mail adresi benzerliğinden dolayı daha önce bana birkaç ay başkasının kredi kartı ekstresi gelmişti, hatta birkaç kez de özel hastane randevusu... Eğer eşinizle ilgili bir güven probleminiz yoksa hemen telaş yapmayın derim.

Mail adresi benzerliğinden dolayı daha önce bana birkaç ay başkasının kredi kartı ekstresi gelmişti, hatta birkaç kez de özel hastane randevusu... Eğer eşinizle ilgili bir güven probleminiz yoksa hemen telaş yapmayın derim.

Keske baktığınızı söylemeseydiniz Salağa yatıp nasıl sana gelir başına bi iş açılır gel araştıralım operatörü arayalım kimmiş numarayı arayalım deseydiniz arasaydunız da kadınla konuşsaydınız

Su tesadüfe de bakin hele kadini aradigin an aksam yemegi ve birden faturaa mevzusu.
Artik daha normal davranilacak bir tarafi kalmamis. Zaten onceki konularina da soyle bir goz gezdirdim. Cinsel anlamda bana yaklasmiyor diye sikayet etmissin. Bence artik bombayi patlat gitsin. Burnundan getiririm onun.
Hic tepki vermese derdim ki olabilit adam belki hakli ama resmen kendini ele verdi zaten.

bakalım gerçekten dediği gibi bu akşam eve gelmemezlik yapıcakmı. şimdi araba kiralayıp takıp etmeyi bile düşünüyorum şirketin oradan

Birde santaj yapiyor. Aksam basina gelecegi bildigi icin disarda konusmak istiyor evde kiyamet kopacak çünkü dışarda mevzuyu daha sessiz halletcek akli sira. Nereye kadar gelmeyecek eve acaba. Sakin gitme ipe ipe gelecek eve. Ona deki is cikisi evde olmazsan daha gelme. Ben seni zaten nerde bulacagimi bilirim

Şirket mailine yasak aşkını niye karıştırsın? Benim de bekarlık mailim aktif. Ne alaka? Bence eşiniz suçlu

kıyamet bence dışarıda kopacak bu gece

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…