- 31 Ocak 2013
- 8.639
- 29.964
- 748
- Konu Sahibi kaynanadelisi
-
Telefonunuzun kamerası açık kalsın delil toplamak istiyorsanız.kızlar eşim erken çııktı işten bindi arabaya gidiyor. ya bir yandan takip edip bir yandan sizdende fikir almaaya calısıyorum
☺☺ mantıklı... Güller pismanlik duygusunu vicdan azabi ni bastırmak yada iskillenme diye ilgili gorunmek... Her zaman alirmi cicekya tuhaf olanda o bana karşı ilgili bir insan. dün koca bir demet gül alıp geldi eve
aradım senden çok uzakta yemek yiyorum dedi. kiminle dedi. tekim be kadın saçmalama dediEşini arasan bi sorsan nerdesin napıyorsun diye
Kocanın bir yakını gibi arasan faturayıda unutmuş olsun sizde sende merak ettin aradın ?hepsini denedim. whatshabı yok. gizli numaradan aradım bir kadın çıktı.
Senden çok uzakta diyerek imanıza tripmi atmış oluyor?aradım senden çok uzakta yemek yiyorum dedi. kiminle dedi. tekim be kadın saçmalama dedi
yok çok uzaktayım camlı bir mekan oldugu için görüyorum onu. yemek yiyor halaBide yakalanma şakın eğer eşin masumsa şizofren muamelesi görürsün
hem suçlu hem güçlümü bu yaSenden çok uzakta diyerek imanıza tripmi atmış oluyor?
banada öyle geldi seni tanıyorsa takip edeceğini tahmin etmiş olabilirBelkide takip edicegini tahmin etti tek başina yemek yiyor.
Eşin hiç masum degil bence
ben okudum mailleri.Bi ara bana da msj olarak farkli bir telefonun faturası geliyordu. Gsm şirketini arayip bartın bize ait olmadığını bildirmiştik. Belki eşinizinki de oyle biseydir. Mailler okunmuş muydu belki adamin haberi bile yoktur.
Zıkkım yesin dicem şimdi o olacakyok çok uzaktayım camlı bir mekan oldugu için görüyorum onu. yemek yiyor hala
Keşke aramasaydın eşiniyok çok uzaktayım camlı bir mekan oldugu için görüyorum onu. yemek yiyor hala
hiç anlamamki o programlardn[/QUOTcall recorder googldan yükle görüşmeleri kaydediyor... Eşini tlfnuna tabi farketmez insallah
telefonda biriyle konuşuyor şuandaAcr googldan yükle görüşmeleri kaydediyor... Eşini tlfnuna tabi farketmez insallah
çok planlı davranıyor eşin şu an bir erkek arkadaşını arıyor olabilir kendisini kurtarmak içintelefonda biriyle konuşuyor şuanda
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?