Sır Perdesi

Bu faturalar ne zaman gelmiş?
Şimdiye kadar bişey yoktu da siz mailleri okuduktan birkaç saat sonra mı farketmiş o da tesadüfün böylesi.
Siz kadını çaldırıyosunuz, ardından önce yemek teklifi sonra aaa mailimde böyle fatura var vs.
Nasıl açtı konuyu, durduk yerde mi söyledi, bu adam çalışmıyor mu?
Normalde de iş yerindeyken böyle muhabbetlere girer miydi?

Sen o numarayı aradıktan sonra mı söylemek aklına geldi... Geçsin bunları malesef hiç hoş şeyler olmuyor canım mutlaka eşinin online işlemlerine bak o numara ile bi görüşme muhakkak vardır bakalım ne saçmalayacak ve tabiki kredi kartı ekstrelerini kontrol et...

hyr sadece gün içerisinde napıyosun yada birşey lazımmı gibisinden arardı. oturup sohbet etmezdi

Cia tarzi uygulamalar var onu indirin numarayi aratin eger numara sahibi o programdan kendi numarasini engellememisse, ismini ve bir baskasinin telefonunda ne isimle kayitli olabildigini gorursunuz.

Gazan mubarek olsun. Sucustu yakalarsan saglam bir tokat gecir zilliye(kocan) icin sogusun. Supheli duruyor gercekten. Iyi dusuneyim dedim basta ama yok tuhaf gercekten.

kızlar eşim erken çııktı işten bindi arabaya gidiyor. ya bir yandan takip edip bir yandan sizdende fikir almaaya calısıyorum
Nereye gidiyor bakalım sakin ol bacım soğukkanlı ol bi haltlar karıştırdığı kesin bol bol fotoğraf çek video çek kanıtların olsun taksiciyi de şahit yaparsın

ağlaya ağlaya gidiyorum. bir restorana girdi oturdu tek başına. bu bir tek filmlerde olur sanırdım
Sakin kalmaya calisin derin derin nefes alin. Olacakla olecege care yok maalesef. Umarim yaniliyoruzdur.

ağlaya ağlaya gidiyorum. bir restorana girdi oturdu tek başına. bu bir tek filmlerde olur sanırdım
Amanın birini bekliyor sanirimOnlar kalkana kadar takip etmeye devam edin fotograf cekin yada şoföre cektirin.Yanlarina gitmeyin .Sonra fotografları gonderirsiniz vatsaptan eşinize .Yyuuhh yaaa yyuuhh adama .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…