- 11 Nisan 2017
- 683
- 971
- 103
- Konu Sahibi kaynanadelisi
-
normalde işyerinden giriyordum.ilk defa telefondan giriyorumaldatılma konusunda erkek arkadaşım sağ olsun profesyonel oldum. normalde ilk olasılık bunu düşünmem ama çok şüpheli maalesef. özellikle ekstra iyi davranmak direkt olarka vicdan azabından kaynaklanıyor, sonra sizi suçlayarak kendini kendi içinde haklı çıkarmaya çalışıyorlar.
bir de sizin kadınlar kulübü nick'inizi biliyor olma ihtimali var mı? belki telefonunuzu karıştırmıştır?
Adam gardını aldi resmenbanada öyle geldi seni tanıyorsa takip edeceğini tahmin etmiş olabilir
normalde işyerinden giriyordum.ilk defa telefondan giriyorum
Benimde kızım uyuyordu eşim denize gideyim çocuk uyudu o kalsın dedi ondan işkillendim pskolojim bozuldu gitme çabuk eve gir dedim yatıyor şimdi. Allah bu erkekleri bildiği gibi yapsın inşAyyy iki dakika bebegimin altını temizliyim dedim ortalık karışmış
Benim esimin adresine başkasının konut kredisi ekstresi geliyor.
Lakin sizinkinin açıklamasının aynı gün olması çok tuhaf geldi bana.
Siz sormadan mi yaptı açıklamayı?
Benimde kızım uyuyordu eşim denize gideyim çocuk uyudu o kalsın dedi ondan işkillendim pskolojim bozuldu gitme çabuk eve gir dedim yatıyor şimdi. Allah bu erkekleri bildiği gibi yapsın inş
Esinize hic caktirmadan ogrenmeye calisin. Caktirirsaniz eger birsey varsa bir yolunu bulup kivirirlar.Arkadaşlar merhaba
kafam allak bullak bana yardım edin.
bugün eşimin mailine girdim birşeye bakmak için. bir cep telefonu faturası vardı. bir bayan adına kayıtlı faturaydı. ve 3 aydırda geliyormuş bu faturalar gelen kutusuna baktığımda. ben bu ismi daha önceden hiç duymadım. direk eşimede sormak istemiyorum. bu ne olabilir sizce ?
+1whatsapptan bakın kimmiş, profil resmini indirin varsa. Sonra onu google da aratın.
Sosyal medyalardan çıkabilir bişeyler.
Hala yemek mi yiyor? Gelen giden Yok mu?mailleri bayadır kullanılmıyordu. haliyle ben sadece o 3 maili açınca oda bugun girince görmüş olabilir diye düşünüyorum.
Eşinin Facebookta arkadas bulma kısmından kişilere gir aktarılan kişileri yönete tıkla eşin de numara kayıtlı olmus mu hiç, olduysa ne olarak kaydetmiş bak.Arkadaşlar merhaba
kafam allak bullak bana yardım edin.
bugün eşimin mailine girdim birşeye bakmak için. bir cep telefonu faturası vardı. bir bayan adına kayıtlı faturaydı. ve 3 aydırda geliyormuş bu faturalar gelen kutusuna baktığımda. ben bu ismi daha önceden hiç duymadım. direk eşimede sormak istemiyorum. bu ne olabilir sizce ?
ınan 18 sayfayı okudum ,
şuan durum ne , allah bildiği gibi yapsın terbiyesiz kocanı ,
izlemeye devam et , ya kadına gidecek yada eşşek gibi eve gelecekadam gayet keyfi yerinde yedi yemeğini kalktı ya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?