• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

SIR..

olay adli mercilere intikal etmiş çocuk yargılanmış vs vs. bu olay aile olayının dışına çıkmış ki.
bu durumun açıklanıp açıklanmıyacacğına aile ve çocuk karar verir. bu özel bir durum kimsenin aile yaşantısına gizlisine saklısına kimsenin karışma hakkı yok buda haneye tecavüzdür..

bu durumun açıklanıp açıklanmıyacacğına aile ve çocuk karar verir. bu özel bir durum kimsenin aile yaşantısına gizlisine saklısına kimsenin karışma hakkı yok buda haneye tecavüzdür..
siz o nişanlı kızın yerinde olsanız ne yapılsın isterdiniz. sapık ve tecavüzcü nişanlınızın sırrına müdahale edilmemesini mi?

Abi benim abim ya:-(karışmasın,abim bana hak veriyor ama oda diyor ki yeni nişanlı evi akraba olan yani arastirmadi diyor araştırıp sorsalardi derdim ima ederdim diyor ama bunu bana o oğlanın babası güvendiği için söyledi duyulursa benden bilinir tamam bilinsin ama bu bana guvenilerek verilmis bir sır diyor,benimle mezara gider diyor

abinizin kendi kızına böyle bir şey yapılsa Allah korusun ne hissederdi, böyle biriyle nişanlasaydı kızı ve bilmeseydi, ne yapsınlar sırmış saklamışlar diye hoş görürmüydü abiniz, abinize aynen bunu söyleyin empatiyi siz zaten yapmışsınız ki vicdanınız rahat değil ama abinizin de empatiye ihtiyacı var, siz gizlice söylesenizde evet direk abinizin söylediğini bilirler çünkü ondan başkasına söylenmemiş bu konu, sizin değil abinizin ikna olup bunu halletmesi lazım

Olay tecavüzse zaten iğrenç söyleyecek söz bulamıyorum diyelim ki değil kızda istedi her neyse, o adamın sapkın bir ilişkiye meyilli olması zaten yeterli bir sebep, böyle meyili olan insanlar karılarınada yapar bunu karım vs demez yani, o kızın da başına gelecek teklif edecek mutlaka, rızası olmazsa zorla yapacak, çok duydum böyle istekleri olan iğrenç erkekleri, kızın ailesi inançlı diyorsunuz birde o kızın yaşayacağı travmayı düşünemiyorum korkunç bir şey!!!

Abinizi ikna etmeye bakın bu vebale girmeyin lütfen

siz o nişanlı kızın yerinde olsanız ne yapılsın isterdiniz. sapık ve tecavüzcü nişanlınızın sırrına müdahale edilmemesini mi?
çocuk bu işi kaç yaşında yapmış bunu da bilmek gerekir. cezasını bir şekilde çekmiş bir daha böyle bir hata yapacağını düşünmüyorum. o anki durumda diğer kızda istemiş sonra pişman olmuş olabilir ve bu çocuk belki bu yeni kızı çok mutlu edebilir ve konu sahibi bunu engelleyecek olabilir.
bu neye benziyo biliyomusunuz biriyle cinsel ilişkiye giren bir kızı bir daha bir adamın evlenmeyeceğini düşünmesi gibi sizce bu kızda bunu duyarsa o çocukla evlenirmi. ve konu sahibi hayatı boyunca bu cocugun hayatına çıkan herkese bu utanç verici şeyimi söylücek. bu kızı kurtarsa yarın başka bir kız gelecek. bu işi ailesine bırakması gerektiğini düşünüyorum ben. herkesin kendi yaşantısı kendi seçimleri. ben o kız yerinde olsam asla böyle bişeyi öğrenmek istemezdim çünkü evlenmekten vazgeçerdim..

çocuk bu işi kaç yaşında yapmış bunu da bilmek gerekir. cezasını bir şekilde çekmiş bir daha böyle bir hata yapacağını düşünmüyorum. o anki durumda diğer kızda istemiş sonra pişman olmuş olabilir ve bu çocuk belki bu yeni kızı çok mutlu edebilir ve konu sahibi bunu engelleyecek olabilir.
bu neye benziyo biliyomusunuz biriyle cinsel ilişkiye giren bir kızı bir daha bir adamın evlenmeyeceğini düşünmesi gibi sizce bu kızda bunu duyarsa o çocukla evlenirmi. ve konu sahibi hayatı boyunca bu cocugun hayatına çıkan herkese bu utanç verici şeyimi söylücek. bu kızı kurtarsa yarın başka bir kız gelecek. bu işi ailesine bırakması gerektiğini düşünüyorum ben. herkesin kendi yaşantısı kendi seçimleri. ben o kız yerinde olsam asla böyle bişeyi öğrenmek istemezdim çünkü evlenmekten vazgeçerdim..
son cümlenizde yazmışsınız.
çocuk bu işi kaç yaşında yapmışsa yapmış. sonuçta kız istedi yalan söylediyse bile sonu rezillik olmuş. bence Hersekliyle kötü. konu sahibinin yerinde olmak istemezdim.

Kac yasinda bu igrenc adam?
Insanlarin Yaslarina ayri bi merakiniz var sanirsam... Her Konuda ilk sordugunuz bu, napacaksiniz yaslarini? Bu genc 20 yasindaysa daha cahil aile suclu, 21 - vay artik akli basinda olmus olmasi lazim, 25 bu bilincli yapiyor, 30 vay anasini bu sapik falan diyemi degerlendireceksiniz... Kac yasindaysa kac yasinda, Yaptigi igrenclik yasla alakali degil...:ssz:

Insanlarin Yaslarina ayri bi merakiniz var sanirsam... Her Konuda ilk sordugunuz bu, napacaksiniz yaslarini? Bu genc 20 yasindaysa daha cahil aile suclu, 21 - vay artik akli basinda olmus olmasi lazim, 25 bu bilincli yapiyor, 30 vay anasini bu sapik falan diyemi degerlendireceksiniz... Kac yasindaysa kac yasinda, Yaptigi igrenclik yasla alakali degil...:KK14:
yaşlar kaç canım :) :) :) :)

Yaş yaş yaş,arkadasin dediği gibi ne fark eder kucukse cahillik büyükse sapıklık sa,oğlan 25 26-su anki nişanlısı 18...

Ben bir sır biliyorum,yakın bi akrabamizin oğlunun sırrı;bu genç suan nişanlı,iki tarafta birbirlerini çok sevip sayıyor

bahsettiğim genç offf söylemesi çok zor ama bi kıza tokat atarak zorla ters iliskide bulunuyor,kız şikayet ediyor oğlanı nezarete atıp nöbetçi mahkemeye çıkarıyorlar

erkeğin ailesi kızın ailesiyle ikna yollarına giriyor şikayetçi olmasın diye nisan yapıyorlar mahkeme üç ay erteleniyor,altı ay nişanlı kalıyorlar

,sonra kızın başka erkeklerle samimi fotoğraf larını buluyorlar kız evine gösterip nişanı bozuyorlar

bi süre sonra bu erkek temiz görgülü yani iyi bir ailenin kızıyla nisanlaniyor kız tarafı uzaktan akraba

herkes herşey tam yolunda,erkeğin anne babası hacda haftaya gelecekler,amaaa ben çok zor durumdayim.

Bana göre ne olursa olsun ,bu bi şekilde kız tarafina bildirilmeli,yazık kız tarafı hiç birşey bilmiyor

Bu alıntılara bakınca; şu an nişanlılar gayet mutlu, ve birbirini seviyorlar ama siz bu durumu kendinize dert edindiğiniz için açıklama gereği duyuyorsunuz.
Bir açıdan haklısınız.. Böyle bir olay gerçek olsun veya olmasın, kız tarafının bilmesi gerekir, orası muhakkak.!!
Fakat yazdıklarınıza göre; eski kızın, bu gence iftira atma olasılığı da oldukça yüksek..!!
Bir defa, kızın rahat bir kız olduğunu ve başka erkeklerle resimleri olduğunu, erkek tarafının bunları göstererek nişanın bozulduğunu söylüyorsunuz.
Bu kadar rahat ve erkeklerle resimleri dolaşan bir kız, belki de normal yoldan akrabanızla birlikte oldu ve akrabanız olan genç onunla evlenmeyeceğini söylediyse, bu kız böyle bir iftira atmış olabilir.
Üstelik dediğiniz gibi, erkek tarafı tanınmış bir aile ise, bu ihtimal de oldukça yüksek.!
Kendi ailesine de "ilişkimiz oldu" diyemeyip, bana bu şekilde tecavüz etti diyerek kandırmış olabilir.
Değil nişanlı, evlenselerdi ve şikayetten vazgeçselerdi bile; eğer gerçekten suçlu ise, çocuk hakkında kamu davası devam ederdi.
Daha geçen ay, evli ve 2 çocuklu oldukları halde; karısını 16 yaşında kaçırdığı için cezaevindeki kocasının yolunu gözleyen kadının haberleri vardı.
Kısaca demek istediğim; net ve kesin olarak, her konuda bilgi sahibi olmadan paylaşım yapmayın.!
Belki de, o kişi hiç suçlu olmamasına rağmen, araları bozulacak ve kurulacak bir yuvayı dağıtmış olacaksınız.
Bu da ayrıca bir günah değil midir?
O nedenle, kesin karar vermeden önce iyi düşünün derim.
Fakat başta da dediğim gibi, çocuk suçsuz da olsa böyle bir olaydan kızın haberi olmalı ama nasıl? Orası karmaşık işte..! Bazı arkadaşlar face'den söyleyin demiş ama bu daha çok ortalığı kızıştırabilir.
Daha uygun bir uslupla söylenebilecek bir yolun bulunması gerekir.
Ve belki de, dedikleri gibi kızın da herşeyden haberi vardır?
Belki çocuk bu olayı gerçekten yaşamış ama fazlasıyla pişmanlık duyuyor ve bu nedenle düzgün bir hayat yaşamak istiyor da olabilir.
Nişanlısına herşeyi baştan anlatmış ve kız da bilmiyormuş gibi davranarak, bunu kabullenmiş de olabilir.
İhtimaller o kadar çok ki..!

Ay bide bu adam egitimci mi?ay bana birseyler oluyor... Hayatim sen buna nasil abi diyorsun..senin kizin olunca ilerde onada bunu yapsinlar ister misin...abi dedigin bu sahis iftiraya ugradim kiz yalan soyledi demiyor ki ..agzini sıki tut diyor...

dur dur panik yapma eğitimci olan abi dediği konu sahibi arkadaşımızın kendi öz abisi
tecavüzcü sapıkta başka bir akrabaları abisi olay anında bi şekilde haberdar olduğu için
konu sahibi arkadaşımızada sır olarak anlatıyor konuyu tecavüzcüye abi demiyor yani

konu sahibi arkadaşım
çok zor bir durum bu kabul
söylesen bir türlü söylemesen başka türlü
söyle diyenlere katılıyorum ama kimliğini, gizleyerek olmaz
açık açık konuşabileceksen ve eminsen eğer geç karşısına konuş araştır de
ama gizli saklı internet kafeden felan olmaz o iş fake hsp aç mail at diye söyleyenler olmuş ıp numarası içinde internet kafe tavsiye etmiş arkadaşlar sağolsun ama ıp adresini bulmak için başvuru yapması lazım mailin yada msj atıldı saatteki cafe görüntülerine de bakarlar açığa çıkarsın
zaten gizli olmaz
böylesine önemli bir konu bana kimlik gizlenerek açıklansa inanmam iftira derim kıskanan biri derim
aklımda acaba kalır ama çok üstüne düşmem

Yaş yaş yaş,arkadasin dediği gibi ne fark eder kucukse cahillik büyükse sapıklık sa,oğlan 25 26-su anki nişanlısı 18...
Ayy kizda daha cok kücükmüs... Zor bir durum ama karismamak en iyisi... Eger Mahkemelik olduysalar bu olay duyulmustur, bence sizden baskalarida biliyordur, belki kiz tarafi bile biliyordur yada kiz, ama iftiraya ugradim falan diye kandirilmistir, yada belki gercekten iftiradir, olay olan kiz isteyerek biseyler yasamistir ama ailesinden biri ögrenince böyle bi yalana bas vurmustur, baksaniza baska erkeklerlede samimi fotolari cikmis... Yani gercek ne bi Allah bilir...:ssz:

Nisan bozulursa illa sorarlar ne oldu diye,kız evi açıklarsa herkes duyar,herkes duyarsada zaten uzun yıllar bekar kalir kalsın bana ne,yani her kıza açıklama yapmam gerekmez,kız evi aciklamayip biz nişanı bozuyoruz diip konuyu kapatirsa da oğlanın şansı varmış di cem artık

Açıkcası bilemedim..
Sonuçta konuyu bilen birden fazla insan var en başta eski nişanlı ve ailesi Yani çokta sır değil. Şimdiki nişanlının bilmesini istese zaten bir şekilde söyler ..Yada kız neden nişandan ayrıldığnı araştırır O yüzden söyleyip söylememeniz gerektiği konusunda emin olamadım..Bide eski nişanlı olduğu kızın uydurmasıda olabilir onuda bilemeyiz.
Sanki karışmasanız daha iyi olur gibi geldi bana

birde çocuğun ailesinin yerine koyun kendinizi kendi evladınız böyle bir hata yapsa cümle aleme söylermiydiniz....

Ne kadar dikkatlisiniz.
Baktım da gerçekten tüm mesajları o kaç yaşında bu kaç yaşında?
Ne güldüm..

Sinir ediyo insanı ya ''yaşın kaç canım'' hayır ona kaç lazımsa ben bulup vericem en sonunda da ne yapacak çok merak ediyorum ...Bundan sonra o sordu mu sana kaç lazım dicem :KK53::KK53:

Bu alıntılara bakınca; şu an nişanlılar gayet mutlu, ve birbirini seviyorlar ama siz bu durumu kendinize dert edindiğiniz için açıklama gereği duyuyorsunuz.
Bir açıdan haklısınız.. Böyle bir olay gerçek olsun veya olmasın, kız tarafının bilmesi gerekir, orası muhakkak.!!
Fakat yazdıklarınıza göre; eski kızın, bu gence iftira atma olasılığı da oldukça yüksek..!!
Bir defa, kızın rahat bir kız olduğunu ve başka erkeklerle resimleri olduğunu, erkek tarafının bunları göstererek nişanın bozulduğunu söylüyorsunuz.
Bu kadar rahat ve erkeklerle resimleri dolaşan bir kız, belki de normal yoldan akrabanızla birlikte oldu ve akrabanız olan genç onunla evlenmeyeceğini söylediyse, bu kız böyle bir iftira atmış olabilir.
Üstelik dediğiniz gibi, erkek tarafı tanınmış bir aile ise, bu ihtimal de oldukça yüksek.!
Kendi ailesine de "ilişkimiz oldu" diyemeyip, bana bu şekilde tecavüz etti diyerek kandırmış olabilir.
Değil nişanlı, evlenselerdi ve şikayetten vazgeçselerdi bile; eğer gerçekten suçlu ise, çocuk hakkında kamu davası devam ederdi.
Daha geçen ay, evli ve 2 çocuklu oldukları halde; karısını 16 yaşında kaçırdığı için cezaevindeki kocasının yolunu gözleyen kadının haberleri vardı.
Kısaca demek istediğim; net ve kesin olarak, her konuda bilgi sahibi olmadan paylaşım yapmayın.!
Belki de, o kişi hiç suçlu olmamasına rağmen, araları bozulacak ve kurulacak bir yuvayı dağıtmış olacaksınız.
Bu da ayrıca bir günah değil midir?
O nedenle, kesin karar vermeden önce iyi düşünün derim.
Fakat başta da dediğim gibi, çocuk suçsuz da olsa böyle bir olaydan kızın haberi olmalı ama nasıl? Orası karmaşık işte..! Bazı arkadaşlar face'den söyleyin demiş ama bu daha çok ortalığı kızıştırabilir.
Daha uygun bir uslupla söylenebilecek bir yolun bulunması gerekir.
Ve belki de, dedikleri gibi kızın da herşeyden haberi vardır?
Belki çocuk bu olayı gerçekten yaşamış ama fazlasıyla pişmanlık duyuyor ve bu nedenle düzgün bir hayat yaşamak istiyor da olabilir.
Nişanlısına herşeyi baştan anlatmış ve kız da bilmiyormuş gibi davranarak, bunu kabullenmiş de olabilir.
İhtimaller o kadar çok ki..!
aynen öyle yazdıklarınızı çok mantıklı buldum belkide ailesi söyledi ve kız kabul etti bunu kimse bilemez. bu sebeple en başından beri aile dışında biri olduğundan dolayı konu sahibi susması gerekir diye düşünüyorum..

bu bir bayanın daha önce başkasıyla cinsel ilişkiye girip de bir adamın kendisiyle evlenmeyeceğini düşünmesiyle kesinlikle aynı değil. zaten bu bayanın bu sapık tecavüzcüyle evlenmemesi gerekiyor. sizin fikrinize göre konu saklansın gizlensin, masum kızlar da bu sapıkla evlensinler öyle mi. amaç zaten bunu engellemek.

Back
X