- 27 Haziran 2012
- 1.738
- 1.468
- 448
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
ben olsam sonuç ne olursa olsun söylerdim.2 kişinin bildiği hiç birşey sır değildir bence vijdanınla muhasebe yap canım kararını bu doğrultuda vermelisinHemen konuya girmek istiyorum. Ben bir sır biliyorum,yakın bi akrabamizin oğlunun sırrı;bu genç suan nişanlı,iki tarafta birbirlerini çok sevip sayıyor kız temiz aile kızı tabiri caizse,bu sırrı bu gencin annesi babası üç kardeşi abim ve karşı taraf biliyor,bahsettiğim genç offf söylemesi çok zor ama bi kıza tokat atarak zorla ters iliskide bulunuyor,kız şikayet ediyor oğlanı nezarete atıp nöbetçi mahkemeye çıkarıyorlar yada önce mahkeme sonra nezaret tam bilemiyorum, erkeğin ailesi kızın ailesiyle ikna yollarına giriyor şikayetçi olmasın diye nisan yapıyorlar mahkeme üç ay erteleniyor,altı ay nişanlı kalıyorlar fakat yakın akraba olmasına rağmen abimden başka kimse bilmiyor,sonra kızın başka erkeklerle samimi fotoğraf larını buluyorlar kız evine gösterip nişanı bozuyorlar!bi süre sonra bu erkek temiz görgülü yani iyi bir ailenin kızıyla nisanlaniyor kız tarafı uzaktan akraba ,akrabalarda temiz olduğundan hiç araştırmaya girmeden anlisanli nisan oluyor,herkes herşey tam yolunda,erkeğin anne babası hacda haftaya gelecekler,amaaa ben çok zor durumdayim.
Bana göre ne olursa olsun ,bu bi şekilde kız tarafina bildirilmeli,yazık kız tarafı hiç birşey bilmiyor,ilerde bi sorun olsa bilipte susan Allah ından bulsun deyip beddua etse haklı!!ama ilerde belkide kusursuz bi evlilikleri olacak bi ihtimal!Abimse bunu akrabalardan bir ben biliyorum sana sır olarak soyledim vebali büyük bir nevi yuva yikacaksin diyor ,nisandan önce gelip te sormadı kimse diyor sorsalardi su şahıs nasıl diye tamam ama şimdi olmaz asla asla diyor,inanin midem bulanıyor elimtitriyor,yazım imla hatalarimi affedin lütfen, eşim içerde o yanıma gelmeden alelacele yazdım , sizce nasıl davranmaliyim??:-(( abim de haklı kendince bende haklıyım kendimce:-(
Belliydi böyle olacağı. Rahatladınız mı siz bari???Merak eden varmi bilmiyorum.
Ben cesaretimi toplayıp aradım kızın ailesini,sonuç;ş.. biri iftira atıyor denildi,emniyete gidip arastirmadilar bile okadar güveniyorlar yani,güya saygın zengin bilmem ne bilmem ne aile,böyle bişey olurmu ,iftira attılar oğlana oldu ama ben Allah içimi biliyor nişan bozulsun diye yapmadim kadınlık duygummudur empatimidir bilemiyorum tutamadım kendimi ve söyledim gizli olarak tabi.
Ve yine sonuç;abim güvenimi sarstin dedi,daha yüzyüze gelmedik abimle,abimle yüzyüze gelince ona geçerli karsimda güven mevzusunu acamadan öyle bir cümle söylemek istiyorum ki anlatabilim yani neden yaptığımı ki cevap veremesin.Offf off..
Merak eden varmi bilmiyorum.
Ben cesaretimi toplayıp aradım kızın ailesini,sonuç;ş.. biri iftira atıyor denildi,emniyete gidip arastirmadilar bile okadar güveniyorlar yani,güya saygın zengin bilmem ne bilmem ne aile,böyle bişey olurmu ,iftira attılar oğlana oldu ama ben Allah içimi biliyor nişan bozulsun diye yapmadim kadınlık duygummudur empatimidir bilemiyorum tutamadım kendimi ve söyledim gizli olarak tabi.
Ve yine sonuç;abim güvenimi sarstin dedi,daha yüzyüze gelmedik abimle,abimle yüzyüze gelince ona geçerli karsimda güven mevzusunu acamadan öyle bir cümle söylemek istiyorum ki anlatabilim yani neden yaptığımı ki cevap veremesin.Offf off..
Yukarıda arkadasin da dediği gibi,belki susmak zorunda kaldı kız,huzursuzluk büyümesinde diye,evet ben rahatladım en azindan artık empati yaptığımda vicdanım rahat.Belliydi böyle olacağı. Rahatladınız mı siz bari???
Bundan sonrası sizi ilgilendirmez boşverin siz söylediniz o tınlamadı onların problemi artık ilerde birşey olsa bile.Gerçi olayın gerçek boyutuda belirsiz.Niye kamu davası olmadı o biraz garip.Yukarıda arkadasin da dediği gibi,belki susmak zorunda kaldı kız,huzursuzluk büyümesinde diye,evet ben rahatladım en azindan artık empati yaptığımda vicdanım rahat.
Evet kız şikayet ci olmamış,evlilik sözü vermişler.Bundan sonrası sizi ilgilendirmez boşverin siz söylediniz o tınlamadı onların problemi artık ilerde birşey olsa bile.Gerçi olayın gerçek boyutuda belirsiz.Niye kamu davası olmadı o biraz garip.
eklemek istedim : Kız mahkemede rızam vardı gibi birşey söylediyse kamuya dönüşmemiş olabilir.
evet ondan kamuya dönmemiştir buyuk ıhtımal, 15 yasını doldurup 16 dan gun alan herkesin kendi rızası geçerli çünkü.Tabi iğrenç bir durum bu düşününce neyse .Evet kız şikayet ci olmamış,evlilik sözü vermişler.
Yukarıda arkadasin da dediği gibi,belki susmak zorunda kaldı kız,huzursuzluk büyümesinde diye,evet ben rahatladım en azindan artık empati yaptığımda vicdanım rahat.
Merak eden varmi bilmiyorum.
Oglum hasta ,çıkmak zorndayim.