• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

sıra bende 40kilo için diyet günlüğüm

Inş canm herşey gonlunce olsun inanmayacaksın ama herkes kilomu gostermedigimi söylüyor bu arada kilo vermede yaşta önemli o yüzden hemen vermek istiyorum çünkü nisanda 32 yaşına girecem ve kilo vermek dahada zorlaşacak hayirlisi bakalım sen kaç yasindasin ....

Inanmiyorum ya ben de martta 32 oluyorum ama ben gayet gosteriyorum kilomu 1, 65 ve 90 olunca fena duruyor gerçi en son 83, 3 tu pazar bakalim kac olacak

Sevgili Günlük bu aralar ihmal ettim yazmayi ama kalori hesabi oglumun hastaligi misagir derken fazlasiyla yogundum artik yediklerimi buraya yazacağım 27 sine ne kaldi çoook az

Simdiye kadar 1013 kalori aldim 1059 kalori yaktim bisiklet yürüyüş fena değil yemekte yaklasik 200 -250 kalori daha alirsam bu gun duzgun gitmis olacak normalde 600- 650 kalori alma hakkim var guzel bir gundu hatta bu haftadaki en iyi gunumdu

Simdiye kadar 1013 kalori aldim 1059 kalori yaktim bisiklet yürüyüş fena değil yemekte yaklasik 200 -250 kalori daha alirsam bu gun duzgun gitmis olacak normalde 600- 650 kalori alma hakkim var guzel bir gundu hatta bu haftadaki en iyi gunumdu

Tatlım yaşıtmışız bu arada iyi gidiyorsun ınş hep böyle devam edersin canm

Bu gun yediklerim pazarlari babamiz evde o yuzden gec kalkiyoruz sabah yarim yufkadan gözleme yedim oglen iki tane içli köfte ve bir dilim tam bugday ekmegi yedim

Arkadaşlar bu cizelgeleri nasil yaptiniz ben yapamadim

Tatkim benim cizelgenin ustunde adres var oraya gir agirlik kismini sec cizelgeni olustur ilerledikce son sayfa geliyor sifre istiyor herhangi birsey yazarsin ilerleyince en son adres satirlari cikiyor sanirim en alttakiydi tamamini kopyala sonra orofil ayarlarimdan kişisel ayarlarinda imza satirimiydi tam hatirlamiyorum oraya yapistir guncelle simdi bakar yazarim

Tatkim benim cizelgenin ustunde adres var oraya gir agirlik kismini sec cizelgeni olustur ilerledikce son sayfa geliyor sifre istiyor herhangi birsey yazarsin ilerleyince en son adres satirlari cikiyor sanirim en alttakiydi tamamini kopyala sonra orofil ayarlarimdan kişisel ayarlarinda imza satirimiydi tam hatirlamiyorum oraya yapistir guncelle simdi bakar yazarim

Forum ayarlari -profil ayarlari -cizelge oraya yapistir

Bu gün yediklerim sabah yarim yufkadan gözleme ve çay oglen iki tane icli köfte bir dilim tam buğday ekmegi sonra bir kivi bir dilim elma aksam 4kasik yogurt 4 kasik tavuk sote 3kasik pilav yedim simdi 2 bardak cay ictim

Güzel bir gün başladı benim için umarim sizler icinde öyledir en azından simdiye kadar öyleydi sabah kalktim yarim su bardagi greyfurt suyu içtim ki ben bayılırım cok guzel enerji veriyor bir saat kadar eliptik bisiklette tepindim :-D 1000 kal tarihe karisti simdi fe cayimi demledim kahvalti edecegim bir yumurta 25 gr peynir bir dilim ekmek yemeyi planlıyorum simdiye kadar da bir litre su ictim:52:

Iki tatli kaşığı çikolata yedim bu kaloriler bisiklette gitmeli oglum uyusun ceza yarım saat daha bisiklete binmeliyim

Güzel bir gün başladı benim için umarim sizler icinde öyledir en azından simdiye kadar öyleydi sabah kalktim yarim su bardagi greyfurt suyu içtim ki ben bayılırım cok guzel enerji veriyor bir saat kadar eliptik bisiklette tepindim :-D 1000 kal tarihe karisti simdi fe cayimi demledim kahvalti edecegim bir yumurta 25 gr peynir bir dilim ekmek yemeyi planlıyorum simdiye kadar da bir litre su ictim:52:

Ooooo Süpersin valla Kıskandım hep böyle devam et gitsin kilolar...

Back
X