sıra bende 40kilo için diyet günlüğüm

gunaydin nasilsin nasil. gidiyor
kahvaltimi yaptim
kalkinca su ictim
1 haslanmis yumurta peynir 1 dilim ekmek domates labne ve recel 2 catal
arada yesilcay icicem
ben meyveyi cok yiyorum o yuzden veremiyorum sanirim kilo
meyveyi sinirlandiriyorum kendime

Merhabalar meyvede ki şeker yüzünden olabilir azaltmak iyi fikir bu arada benim gece uykum kaçtı ara ara oluyor umarım kısa zamanda geçer yaptığım da 3, 5-4 u bulmuştur o yüzden sabah uyanamadim kahvaltı yalan oldu öğlen 4-5 dilim sucuk bir yumurta biraz peynir sonra da 15 fındık yedim aksam da bir kase yoğurdun içine bir tane havuç rendeleyip nane ve pulbiber atıp yemeyi planlıyorum

Yesil çay içermiyorum ne yazık ki aslinda çok faydalı onun yerine beşi bir yerde çay içiyorum biberiye bastırıyor yeşil çay kokusunu

Çığlık atmak üzereyim yaklaşık 4 ay sonra kuzenim evlenecek ben ayakli balina olarak gidemem daha düzenli diyet yapmalıyım ya zayiflayacagim yada zayiflayacagim

hosgeldin ooglun kac yasinda ne guzel olmustur onunla yuruyus
benimde zayiflamam sart aynaya baktigimda heryerden birseyler fiskiriyor ya cok fena

merhaba
ssabah tartildim 76.8 kilo delldim
700 g vermisim
insallah kotu gidisi kirdim
tutmayin beni artik
demisim pis gaza geldim

merhaba
ssabah tartildim 76.8 kilo delldim
700 g vermisim
insallah kotu gidisi kirdim
tutmayin beni artik
demisim pis gaza geldim

Hadi gozumuz aydin kırdın şeytanın bacağını senin adina cok sevindim benim canavar iki yasinda biraz ağır yuruyor ama olsun yolun bir kisminda da kendini tasitti sanirim ysterli kaloriyi harcamisimdir ★ sabah tartildim ilk kilom:90 şimdiki kilom:86, 4 u gitti darısı kalanlara

insallah kalanlarida saglikla verirsin bence oglunu arabasina oturtup yurursen hem tempolu hemde sIkIlmadan yurursun ben oyle yapiyorum hem cocuk yorulmuyor bende bir saat yurumus oluyorum suyumuda arabaya koyuyorum cocugu zaptet su tasi zor olur. :37: Kendime is yapiyorum hemen hemen her gun ekmek almak icin 1.km 750 m uzakligindaki merkeze bu sekilde yuruyup geri donuyorum toplamda 3.5 km yurumus oluyorum insan super rahat hissediyor eger telefonunda destekleyen aplikasyon varsa yuruyus programlari var ne kadar yurudun kac kalori harcadin hizlan yavasla mesafeyi soyluyor falan onuda yuklersen super olur :16:

insallah kalanlarida saglikla verirsin bence oglunu arabasina oturtup yurursen hem tempolu hemde sIkIlmadan yurursun ben oyle yapiyorum hem cocuk yorulmuyor bende bir saat yurumus oluyorum suyumuda arabaya koyuyorum cocugu zaptet su tasi zor olur. :37: Kendime is yapiyorum hemen hemen her gun ekmek almak icin 1.km 750 m uzakligindaki merkeze bu sekilde yuruyup geri donuyorum toplamda 3.5 km yurumus oluyorum insan super rahat hissediyor eger telefonunda destekleyen aplikasyon varsa yuruyus programlari var ne kadar yurudun kac kalori harcadin hizlan yavasla mesafeyi soyluyor falan onuda yuklersen super olur :16:

Süpermis akşam oğlum uyusunda bir bakayim o zaman yürümek daha eğlenceli olur

indirdigin programi yazarmisiniz adini andoidde mi

Hadi gozumuz aydin kırdın şeytanın bacağını senin adina cok sevindim benim canavar iki yasinda biraz ağır yuruyor ama olsun yolun bir kisminda da kendini tasitti sanirim ysterli kaloriyi harcamisimdir ★ sabah tartildim ilk kilom:90 şimdiki kilom:86, 4 u gitti darısı kalanlara

sende bir haftada cok iyi verdin masallah bakalim pazartesiye devam
boyle hzftada 2 kere daha iyi oldu ipin ucunu bjirakmamak lazim

sende bir haftada cok iyi verdin masallah bakalim pazartesiye devam
boyle hzftada 2 kere daha iyi oldu ipin ucunu bjirakmamak lazim

Bencede daha iyi oldu aksam ben de indireyim en azindan arada değişiklik olur evde bisiklet surekli olunca sikiyor bu arada ben hem annemle hem eşimle iddaya girdim düğüne kadar zayiflarsam her ikisindende birer elbise ayakkabı ve çanta geliyor gelde kilo verme

Bencede daha iyi oldu aksam ben de indireyim en azindan arada değişiklik olur evde bisiklet surekli olunca sikiyor bu arada ben hem annemle hem eşimle iddaya girdim düğüne kadar zayiflarsam her ikisindende birer elbise ayakkabı ve çanta geliyor gelde kilo verme

vuuuuv.
bu hediyeler için bile kılo verilir yanı
düğüne kıyafetlerde hazır

Back
X