- Konu Sahibi superherogirl
-
canım aranızda söz yok nişan yok dimi ayağını kes artık o eve gitme bulaşık filanda yıkama bugün böyle alıştırırsan yarın senden daha fazlasını beklerler evlenirsin evin aryıda olsa beraber yemek yemek isterler ev temizliğini sana yaptırırlar bırak bunları yapma çok pişman olursun.sen kaç yaşındasın sevgilin kaç yaşında ?Erkekler hep böyle mi kızlar?
Mesela benim sevgilim ilk başlarda (beni tavlamaya çalıştığı zamanlarda diyelim) daha çok konuşurdu,
daha çok anlatırdı.Daha çok vakit geçirirdik,sinemalar,dışarıda yemek yemeler,sürprizler...
Ama şimdi herşey o kadar monoton,o kadar sıkıcı ve sıradan ki...
Sanki hayatımız ve ilişkimiz otomatik bir makine gibi.
Sabahları ben derse giderim,O babasının yanına gider,işler O'nu pek bağlayıcı değil,istediği zaman
istediğini yapabilir yani.Ben aramadıkça aramaz,akşam 17:00-18:00 gibi alır beni ailesiyle yaşadığı eve götürür,
yemek yeriz annesi,babasıyla.Sonra ben bulaşıkları yıkarım,çay-kahve derken 23:30'da beni eve bırakır.
Çok sıkıldığımı söyledim O'na,O'nunla başbaşa kalmak istediğimi,rahat olmak istediğimi söyledim.
Ama O "Çok yorgunum,evde annem-babam sürekli tepemizde gezmiyor ki." diye cevap verdi.
Ben sadece gezmek için böyle diyormuşum."Ben yoruldum artık,8 aydır beraberiz ve ben haftanın her günü
akşam yemeğinin bulaşıklarını yıkamak zorunda kalıyorum sizin evde,zoruma gitmiyor ama bazen yorgun oluyorum ben de,
kendi evimde olsam bırakırım bulaşıkları,sabah da yıkasam kimse arkamdan konuşmaz."dedim.
O da "Bırak bulaşıkları arada annem de yıkasın."dedi.
"Kusura bakma ama ben kimseye arkamdan laf söyletmem."dedim.Bunlar bir kaç gün önce oldu,beni almaya gelmişti
yine,onların evine gitmek üzere.Ve arabayı sürmedi,"Neden gitmiyoruz?"dedim,"Bize gelmek istemiyorsan otur evde ders çalış,sınavların
başlayacak."dedi.Ben de sinirle indim arabadan.
Ben her gün onların evine gidip zorunlu olduğum için bulaşık yıkamak falan istemiyorum.
Gelsin sevgilim 1-2 saat görüşelim ama kafamız dinç olsun,rahat olalım,rahat rahat sarılalım,öpeyim O'nu doya doya.
O da o gün yorgunmuş cidden ama bana söyleseydi anlayışla karşılardım,ertesi gün beni saat 21:30'da aldı evimden
iki saat gezdirdi,baş başaydık.
Kızlar erkekler bizi bir süre sonra "çantada keklik" olarak mı görüyorlar?
"Nasıl olsa bağlandı bana,bırakamaz ben ne yaparsam yapayım."diye mi düşünüyorlar?
Beni çok önemsiyor hem de fazlasıyla,farkındayım.
Ama insan eskiyi özlüyor bazen,ya ne bileyim keşke hala beni tavlamak için uğraşıyor olsa mesela,ne güzel olurdu
Şimdi diyeceksiniz ki "Sen her gün O'nlara gidiyorsun,seni özleme fırsatı olmuyor sevgilinin."...
Bunu da biliyorum,hatta en başında "Ben arada sırada size gelsem,misafir gibi olmaz mı?"demiştim.
O da sürekli yan yana olalım istiyor,ikimiz de ev hayatına oldukça düşkünüz.Kafeye,kalabalık ortamlara girmeyi pek sevmiyoruz.
Eskisi gibi olması için ne yapabilirim kızlar?:26:
canım aranızda söz yok nişan yok dimi ayağını kes artık o eve gitme bulaşık filanda yıkama bugün böyle alıştırırsan yarın senden daha fazlasını beklerler evlenirsin evin aryıda olsa beraber yemek yemek isterler ev temizliğini sana yaptırırlar bırak bunları yapma çok pişman olursun.sen kaç yaşındasın sevgilin kaç yaşında ?
Canım aramızda nişan falan yok,evlenince herkes kendi evine kendi işine bakacak,ben -büyük konuşmayayım da- asla
kaldıramam öyle birşeyi.Herkesin evi,işi kendine,misafir gibi giderim misafir olarak gelirler.Kimsenin temizliğini de yemeğini
de yapamam,bu zamana kadar ben mi vardım da bundan sonra da bana güvenecekler.Yok yok ben zaten söyledim annesine
o tarz şeyleri sevmediğimi.Ben 21 yaşındayım sevgilim de 27...
Beni kullanmıyorlar,ben içimden geldiği için yapıyorum.Bazen annesi der zaten "Bırak kızım,ben yıkarım."diye,bazen o yıkar bazen
de ben ona kıyamam yıkarım.
benim evlilik fikrinden soğumak diye bir konum var onu okusana canım.sonun benim gibi olur bak başıma geldide söylüyorum.çek kendini çek.
benim evlilik fikrinden soğumak diye bir konum var onu okusana canım.sonun benim gibi olur bak başıma geldide söylüyorum.çek kendini çek.
demek ki bu işler hep böyle.ve açıkcası beni ilişkiden uzaklaştırdı seni ne hale getirdi bilmiyorum ?Sevgilinin öğrenci evine temizleme yerine kadar aynı yaşadıklarımız,başta ben hayal kurardım o kurmazdı şimdi
seninki gibi tam tersi.
Beni sadece tanıştırmak için götürmüştü,ben sevgilime bunun yanlış olduğunu anlatmaya çalıştım anlamadıiyi de bu duruma ilişkiyi siz getirmişsiniz...
neden ailesine arada misafir olarak gitmek istediniz ki...
biz eşimle evlenmeye karar verene kadar kimse benim bir ilişkim olduğunu bilmiyordu ailelerimiz bile...
sadece bir iki kişi biliyordu ve o kadar güzel yaşadık ki biz o flört evresini...
ne diye sevgiliyken aileleri işin içine dahil edersiniz anlamam...
Arkamdan laf söylenmesin diyorsun ama arada söz yok nişan yok hergün onlara gidiyorsun. Daha başta böyle ise evlenince de ailesinin dizinin dibinden ayrılamazsınız. Ayağınızı bir an evvel kesin bence. Yoksa ilerde hoş olmayan sözler duyabilirsiniz. Hem aileniz yok mu nasıl gönderiyor seni her gün?
demek ki bu işler hep böyle.ve açıkcası beni ilişkiden uzaklaştırdı seni ne hale getirdi bilmiyorum ?
ailelerin beklentilerini çok yükselttik bak ben artık aramam sormam hatta onlarda beni aramasın.büyük hataymış ama yaşamadan öğrenemezdik.
Beni sadece tanıştırmak için götürmüştü,ben sevgilime bunun yanlış olduğunu anlatmaya çalıştım anlamadı
surat astı,ya bilirsiniz işte.Ben de hiç memnun değilim bu durumdan.Hatta daha evlenmeden aynı evin içinde kaynana-kayınbabasıyla
yaşayan gelinler gibi oldum demiştim ona.Anlamıyor,anlamıyor.Kaç kez rahatsız olduğumu söyledim ama hep surat astı.
Öyleyse ben de ayrılırım ailesiyle oturacak bir kız arıyorsa,benim düşünceme uygun değilmiş demek derim,kimsenin derdini,cefasını çekemem kimse kusura bakmasın ama.Herkes kendi evinden sorumludur.
Ailem var benim,herkes gibi,ailesi olmayan yoktur sanırım.Çok kötüydü bu sözünüz.Gittiğimden haberleri yok.
Tadı kalmadı,ama ben sevgilimi uyarmıştım hep.
Beni sadece tanıştırmak için götürmüştü,ben sevgilime bunun yanlış olduğunu anlatmaya çalıştım anlamadı
surat astı,ya bilirsiniz işte.Ben de hiç memnun değilim bu durumdan.Hatta daha evlenmeden aynı evin içinde kaynana-kayınbabasıyla
yaşayan gelinler gibi oldum demiştim ona.Anlamıyor,anlamıyor.Kaç kez rahatsız olduğumu söyledim ama hep surat astı.
"hatta en başında "Ben arada sırada size gelsem,misafir gibi olmaz mı?"demiştim" demişsiniz de...
ona istinaden yazdım...
surat asıyorsa assın bu seni ilgilendirmez...
surat asıyor diye istemediğin bir şeyi yapmamalısın...
ama sen her gün kadının evine gider, yer, içersen o bulaşıkları da yıkarsın kusura bakma...
ondan sonra da şikayet etmeye hakkın yok...
çok biliyor sevgilin.. ses çek kendini bir bakalım o demeyecek mi sinemaya gidelim kafeye gidelim diye..
daha gençsiniz yahu ne demek her akşam onun ailesiyle yemek yiyip bulaşıkları yıkamak.. çok saçma ve sıkıcı gerçekten..
çok biliyor sevgilin.. ses çek kendini bir bakalım o demeyecek mi sinemaya gidelim kafeye gidelim diye..
daha gençsiniz yahu ne demek her akşam onun ailesiyle yemek yiyip bulaşıkları yıkamak.. çok saçma ve sıkıcı gerçekten..
Sağol anzer_bali,şimdi 3 gündür gitmiyorum.Özlesin bakalım,aklı başına gelsin bi.
O surat asabiliyorsa ben de asarım değil mi ama?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?