bizimkide kullanılanlar listesinde maalesef.
ne görümceymiş be. bu kadar oyuncak olmayın elinde canım. o görümceyse sende gelinsin azıcık göster dişini.
Nişanlansın,hatta evlensin sakinleşir merak etme,belli şu an bi rahatsızlığı var:)
görümce görene kadar kaynana düğüne kadar sevilir diye boşuna dememişler :)
daha önceki konumdan da bilirsiniz görümcemle aramda olanları.
bu sefer benlik değil durum ama abisi için ettiği lafları bana da edilmiş sayıyorum ben.
artık biz evlenirken ne yapmışsaa '' yaptıklarımı helal etmiyorum'' dedi dün.
bağırıyo çağırıyo. kendini odaya kapatmış, herkes gidiyo çık odadan diyo, çıkmam diyo.
deli gibi bağırıyo ordan.
onun abisi abilik yapmayı bilmezmiş, hiç sevmiyormuş abisini.
ama başı sıkışınca soluğu hep abisinin yanında alır nedense !
1 ay sonra nişan yapacaklar, kv eşime sölüyo onu ayarla bunu ayarla diye.
sinir oluyorum sesimi çıkartmıyorum ama eşimi kullanmalarını istemiyorum...
abisiyle kardeşi arasındaki soruna karışma onlar yesinler birbirlerini
ama senle sorunu varsa sana laf söylüyorsa eşin ordan bön bön bakarsa
üstüne düşeni yap
ya arkadaşım aslında ben seni çok iyi anlıyorum sana azıcık dşini göster dedim ama olmadı mı da olmuyı. mesela dun benim carsıda işim vardi. işimi halledemedm karakola gitmem gerekiyomuş eşimi aradım o işteydi seni bekliyim mi dedim oda sen git dedi. çok önemli bişe değil sabıka kaydı almam gerekiyodu. cocuğu kaynanama bırakmıştım o aradı nerdesın diye suan konusamıyorum karakoldayım 5 dk gelcem dedim. amaaaan eve bi gittim ki bana nasıl bagırıo karakol işi kadın işi değil erkek işiymiş. aslında cok sey soylerdım ama sustum nedense. ona sadece sana mı sorcam kcamın haberı var beni delirtme dedim. suan küsüs. senin görumcen varsa benimde kaynananm var. naaaapacan çekicezzzz.
Ben gerçekten burda öyle şeyler okuyorum ki nasıl tepkisiz kalıyorsunuz anlamıyorum.Demiyorum ki yıkın ortalığı ama insan hiçbir laf diyemiyorsa surat yapar ya da gitmez bir kaç kere.Abisi ile arasında olanlar aslında size pek düşmez.KArdeş onlar bi anlamda siz yokken o vardı.Küçükken bi lokmayı paylaştılar belki.Sitem de eder şikayette haklıysa.Kardeş onlar-karındaş.Fakat; hakkımı helal etmiyorum derken o laf sizi de deler geçer yani.Burda bir tepkiyi hak eder.Bence böyle yani.Normalde de böyle huysuz ve lom sözlüyse ( ki ben bi nişanın insanı bu hale getirmesini de onaylamam da, o da anormal bence ) birazcık dişinizi gösterin siz de, yutmayın.
yok Allah razı olsun eşim o konuda haklının yanındadır. ben haklıysam eğer beni savunur kardeşine ya da herhangi bi aile bireyine karşı.
ah ah neler yaparım bana kalsa da sırf kötülük çıkmasın diye sesimi çıkartmıyorum.
iyi demişsin küserse de küssün. Allah yardımcımız olsun.
ama hep dua ediyorum o da evlenecek, malesef görümcesi olmayacak ama iki elti bi kaynanası olacak, bana ettiklerini onlardan birinden bulsun.
ben zaten gitmek istemiyorum ve gitmiyorum da. sık görüşmüyoruz bu da benden kaynaklanıyor, kv kp kalsa hergün onlara gidecem. çok beklerler. ne kadar mesafe o kadar iyi muhabbet.
karışmıyorum zaten ben söyledim kardeşinin onun için neler saydığını, aklı var düşünsün ona göre davransın.
ben yine de kötülük olmasın diye tepki vermedim.. ama benimde bi huyum var içime ata ata en sonunda öyle bi tepki veriyorum ki gözüm hiç bişey görmüyor. bunu onlarda görmüştüler düğün tarihi alınacağı sıra.
anormal diyorsun ya çok haklısın.
normal bi insan değil o kız.
bu ne biçim bi aile yapısı demek geldi içimden ayrıca belirtmeliyim sebebsiz yere gülerek. sanırım aglancak halimize gülüyoruz. ayyy sinirlerim boşaldı. ya kaynana dert ya gorumce ya elti. bu mu dunya kardeşim :S
bende anlamıyorum canım ama tek bildiğim şey, bu dünyada ettiğin iyilikte kötülükte gün gelir sana geri döner. ya bu dünyada ya da öteki dünyada. hiçbir şey karşılıksız kalmaz.
aynen oule. ben hep ne diyorum bılıyomusun. benim ni oglum var allahım bende kaynana olucam sen bana sabır ver ki gelinımede oyle sabırlı davranıyım. ee ne gorduysek onu yaparız belki belli mı olur. allahım herkezlerı kaynana ve gorumce gazabından koru. amin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?