- 10 Eylül 2014
- 406
- 286
- 53
- 35
- Konu Sahibi CANIMKIZIM
-
Ederdim tabikide, bol bol kitap okurdum, işlerimizi değişebilsek keşke
İyi kıstası kişisel bir durumdur.Arkadaşlar Merhaba,
Ben artık patladım,patlayacak durumdayım..
3 yıldır özel bir şirketin resepsiyonunda çalışıyorum.Müdürümle çok konuştum bugüne kadar ama beni farklı bir yere almıyorlar
Gün içinde misafir yönlendirmek dışında bir işim olmuyor ve ben acayip sıkılıyorum.
Başka bir işe geçmeyi düşünüyorum ama bu şartlar ve maaşı bulamam..
Her günüm 100 kere gazete okumaktan ibaret ve ben artık ciddi anlamda kendimi işe yaramaz hissediyorum..
Hep evde olsam da kızıma kendim baksam bunalımı yaşıyorum ama borçlarımız var eşim tek maaşla evi idare edemez.
Siz olsaydınız sırf maaşı iyi diye sevmediğiniz bir işi yapmaya devam eder miydiniz?
Şimdiden cevaplarınız için teşekkürler..
İnsanın körelmesi ve kendisini işe yaramaz hissetmesi çok kötü. Ama bu zamanda iş bulmak bir o kadar zor. Yani sizin işiniz için can atacak kişiler vardır eminim.
Maaş ve iş sıkıntısı olan bu devirde ben devam ederdim.
KPSS çalışın, bi meşgale bulun kendinize.
Yani bir taraftan da iş bakın daha iyisini bulursanız çıkarsınız zaten.
İyi kıstası kişisel bir durumdur.
Maaşı sana göre iyiyse misafir yönlendirmek dışında başka bir uğraş bulamıyor musun? Mesela kitap falan okusan göze batar mı?
KK ya yazabiliyorsun mesela?
Benim kişisel çıtama göre maaşı iyiyse ben gittiği yere kadar kasardım.
maaş ne kadar?
Buraya takılabiliyorsan ben dahil bir çok insandan +100 ödesin.kitap okuyamıyorum malesef.
Cep telefonu kullanmam yasak
Kulaklıkla müzik dinlemem yasak.Kamerayla sürekli müdürüm tarafından gözetim altındayım..
Ancak buraya ve haber sitelerine falan takılabiliyorum..
Belirli dakikalar dışında yerimden bile kalkamıyorum anca wc ye gidip gelebiliyorum..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?