SIRF MAAŞI İYİ DİYE DEVAM EDER MİYDİNİZ?

bende o şekilde telkin vermeye çalışıyorum kendime ama günlerim hep dakika saymakla geçiyor..
Kızımın bu zamanları geri gelmeyecek diye bunalımlara giriyorum (

Canım öyle düşünme, akşam olunca bir araya geliyorsun ya da tatil günlerinde buna şükret. O bi şekilde büyüyecek, sen onunla olan vakitlerini en kaliteli şekilde geçir.

Annesi olmayan çocukların bu şansı bile yok.

Sonuçta çalışıyorsak bu onlar daha iyi şartlarda büyüsün diye...

Kızıma ananesi ve babannesi dönüşümlü bakıyorlar çok yardımcı oluyorlar saolsunlar
Ama yaşım 26 ne zamana kadar resepsiyonda oturtacaklar beni..
Bir yaştan sonra yüz güzelliği de işe yaramayacak belki de..
O yüzden muahsebe,satış gibi alanlara yönlenmek istiyorum,başvurular yaptım,bekliyorum..

Ederdım
Benım işyerımd e yazın pek iş olmuyor 7 ay butun gun pc deyım .
Çok sıkılıyorum ama maaşım ıyı bide işsizlik hadsafhada zaten o yuzden ıdare edıyorum..

Cikmazdim isimden ama daha iyi bir iş bulursam cikabilirdim çünkü iş bulmak bu devirde çok zor ev temizliğine gidenleri bir düşünün çok zor

Yalnız şartlar çok iyi.. Çıkıp hergün yorgunluktan bitmiş bi şekilde mi eve gitmek istiyosun anlamadım?

Buraya takılabiliyorsan ben dahil bir çok insandan +100 ödesin.
Haber siteleri desen aynı şekilde.
Bir çok iş yerinde iş dışı sitelere kaçak girilir.

ama sorun o değil ki, sorun kendini geliştirememesi benim anladığım, yani bu işten çıksa işte 3 yıl ben şu işi yaptım orada şöyle tecrübe kazandım diyemeyecek, kendine de bir katkısı olmayacak.

şimdi kızanlar çıkacak ama bazen bazı memur işlerinde insanlar nasıl çalışıyorlar diye düşünüyorum. yıllarca çalışıyorsun, kendini bir tık ileri götüremiyorsun. garip geliyor.

Yenı bır ıs bulmaya bakın .. Daha ıyı sartlarda ve daha ıyı maaslı o zaman ıs degıstırırsınız..

Beni çokk iyi anladığınız için teşekkür ederim..
Tam olarak anlatmaya çalıştığım bu.
Bu işte bir arpa boyu ilerleyemiyorum ama şartları da iyi ne yapacağımı bilmiyorum

Ama sektör olarak zaten ne tecrübesi olabilir ki?

Yani şöyle; muhasebede olur şu programları aktif olarak 5 yıl kullandım diyebilir.

Ama resepsiyonda olup da yapılan işler bellidir. Kendisi maaşının iyi olduğunu söylüyor ki 2000TL ctsi Pazar tatil olup yaptığı işe göre hiç fena değil.

Mesleği ileri yönelik plan yapabilecek kadar kapsamlı değil bence. Maddi anlamda tatmin oluyor ruhu o daha önemli.

Resepsiyonistler o kadar alıyor mu, vay be:) Hangi şirket bu merak ettim
Bence bırakmamalısın işini,illaki bir gün içeriye geçiş yaptırırlar.Ama satışı istemene şaşırdım,prim var,sürekli ziyaretlere gidiyorlar.Hedef tutturma derdi filan stresli iş sanki

Beni çokk iyi anladığınız için teşekkür ederim..
Tam olarak anlatmaya çalıştığım bu.
Bu işte bir arpa boyu ilerleyemiyorum ama şartları da iyi ne yapacağımı bilmiyorum

aynı şeyler olmasa da benzer bir karar aşamasındayım.

şirketimden alacağımı aldığımı düşünüyorum. bir yerden sonra tekrara giriyor yapılan işler. kendimi daha geliştirmek için iş değiştirmeyi düşünüyorum.

diğer taraftan oğlumun kreşi ve maaş durumu var.

sanırım 2. bebişi yapıp öyle bir değişiklik için bekleyeceğim :)

Ben aynı durumları yaşarım ve hiç düşünmeden çıktım işten. Ama paraya çok ihtiyacım olmadığı için bu kararı kolayca alabildim.
Sizin şu durumda çıkmanız pek iyi olmaz, evlisiniz çocuğunuz var borçlarınız var. O yuzden gittiği yer kadar devam etmelisiniz. Ben sizin durumunuzda olsam çıkmazdım..

ne kadar ilginç işleriniz var. Sizlerden başka kimse yok mu çalıştığınız yerde?
Var 1 genç patron 1 yaşlı patron
Ön muhasebeye bakıyorum yazın pek iş olmuyor dediğim gibi kışın kış lastiği zorunlu oldugu ıcın çok yoğun oluyor.

Muhasebe mezunuyum 2 yıllık deneyimim var.
Buardan önce yönetici asistanlığı yaptım ve sonra buraya başladım
Toplamda 7 yıllık bir tecrübem var..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…