- 6 Temmuz 2015
- 4.638
- 14.562
- 208
- Konu Sahibi CANIMKIZIM
-
bende o şekilde telkin vermeye çalışıyorum kendime ama günlerim hep dakika saymakla geçiyor..
Kızımın bu zamanları geri gelmeyecek diye bunalımlara giriyorum(
Canım öyle düşünme, akşam olunca bir araya geliyorsun ya da tatil günlerinde buna şükret. O bi şekilde büyüyecek, sen onunla olan vakitlerini en kaliteli şekilde geçir.
Annesi olmayan çocukların bu şansı bile yok.
Sonuçta çalışıyorsak bu onlar daha iyi şartlarda büyüsün diye...
e-kitap okuyunuz efendim
Ederdım
Benım işyerımd e yazın pek iş olmuyor 7 ay butun gun pc deyım .
Çok sıkılıyorum ama maaşım ıyı bide işsizlik hadsafhada zaten o yuzden ıdare edıyorum..
Buraya takılabiliyorsan ben dahil bir çok insandan +100 ödesin.
Haber siteleri desen aynı şekilde.
Bir çok iş yerinde iş dışı sitelere kaçak girilir.
ama sorun o değil ki, sorun kendini geliştirememesi benim anladığım, yani bu işten çıksa işte 3 yıl ben şu işi yaptım orada şöyle tecrübe kazandım diyemeyecek, kendine de bir katkısı olmayacak.
şimdi kızanlar çıkacak ama bazen bazı memur işlerinde insanlar nasıl çalışıyorlar diye düşünüyorum. yıllarca çalışıyorsun, kendini bir tık ileri götüremiyorsun. garip geliyor.
Genellık kk da takılıyorum ..neler yapıyorsunuz pc de vakit geçirecek ?
Yalnız şartlar çok iyi.. Çıkıp hergün yorgunluktan bitmiş bi şekilde mi eve gitmek istiyosun anlamadım?
ama sorun o değil ki, sorun kendini geliştirememesi benim anladığım, yani bu işten çıksa işte 3 yıl ben şu işi yaptım orada şöyle tecrübe kazandım diyemeyecek, kendine de bir katkısı olmayacak.
şimdi kızanlar çıkacak ama bazen bazı memur işlerinde insanlar nasıl çalışıyorlar diye düşünüyorum. yıllarca çalışıyorsun, kendini bir tık ileri götüremiyorsun. garip geliyor.
ne kadar ilginç işleriniz var. Sizlerden başka kimse yok mu çalıştığınız yerde?Genellık kk da takılıyorum ..
Kaçırdığım dızılerı ızlıyorum ..
Gazete okuyorum ..
2 -3 de iş gelse saat 6,30 oluyor zaten :)
Beni çokk iyi anladığınız için teşekkür ederim..
Tam olarak anlatmaya çalıştığım bu.
Bu işte bir arpa boyu ilerleyemiyorum ama şartları da iyi ne yapacağımı bilmiyorum
Var 1 genç patron 1 yaşlı patronne kadar ilginç işleriniz var. Sizlerden başka kimse yok mu çalıştığınız yerde?
Ama sektör olarak zaten ne tecrübesi olabilir ki?
Yani şöyle; muhasebede olur şu programları aktif olarak 5 yıl kullandım diyebilir.
Ama resepsiyonda olup da yapılan işler bellidir. Kendisi maaşının iyi olduğunu söylüyor ki 2000TL ctsi Pazar tatil olup yaptığı işe göre hiç fena değil.
Mesleği ileri yönelik plan yapabilecek kadar kapsamlı değil bence. Maddi anlamda tatmin oluyor ruhu o daha önemli.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?