- 21 Temmuz 2015
- 6.687
- 6.069
- 198
- Konu Sahibi CANIMKIZIM
-
Kamerayla sürekli takip edilmiyo olsam bunların hepsini yapacağım ama..
Mesela cep telefonu kullanmak yasak çaktırmadan bakmaya çalışıyorum müdürüm hemen masa telefonundan arıyor cep telefonunuzu çekmecenize koyun diye
Genc patron sureklı calıştığı ıcın Dükkana gelen paralar bendepara saklamak derken :)))
mudurde psikopatmis hadi sizin cok isiniz yokta onun sizi kameradan izlemekten baska isi yokmu acaba ?
Gazete okunmana izin verip, telefonuna bakmana neden izin verilmiyor anlamadım.
Açıktan üniversite okuyun. Gazete okuyabiliyorsanız ders de çalışabilirsiniz bence. Hem de ne güzel olur.
Aklin kizinda mi kaliyor acaba calistigin icin? Ya da bu rahatligi bir daha bulamazsam diye ikilemdesin.bende o şekilde telkin vermeye çalışıyorum kendime ama günlerim hep dakika saymakla geçiyor..
Kızımın bu zamanları geri gelmeyecek diye bunalımlara giriyorum(
bende bazen bos oturuyorum dizi izliyorum buraya takılıyorum cumartesi dee tam gün calısıp asgari ucret alıyorum 8.30 6.30 calısma saatim bence kıymetini bil işinin cok yoruldugum zamanlarda oluyo o yüzden bos oturmanın kıymetini biliyorumArkadaşlar Merhaba,
Ben artık patladım,patlayacak durumdayım..
3 yıldır özel bir şirketin resepsiyonunda çalışıyorum.Müdürümle çok konuştum bugüne kadar ama beni farklı bir yere almıyorlar
Gün içinde misafir yönlendirmek dışında bir işim olmuyor ve ben acayip sıkılıyorum.
Başka bir işe geçmeyi düşünüyorum ama bu şartlar ve maaşı bulamam..
Her günüm 100 kere gazete okumaktan ibaret ve ben artık ciddi anlamda kendimi işe yaramaz hissediyorum..
Hep evde olsam da kızıma kendim baksam bunalımı yaşıyorum ama borçlarımız var eşim tek maaşla evi idare edemez.
Siz olsaydınız sırf maaşı iyi diye sevmediğiniz bir işi yapmaya devam eder miydiniz?
Şimdiden cevaplarınız için teşekkürler..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?