SIRF MAAŞI İYİ DİYE DEVAM EDER MİYDİNİZ?

mudurde psikopatmis hadi sizin cok isiniz yokta onun sizi kameradan izlemekten baska isi yokmu acaba ?

para saklamak derken :)))
Genc patron sureklı calıştığı ıcın Dükkana gelen paralar bende
Tamırdı ıvırdı zıvırdı :)
Ödemelerı falan yapıyorum gün sonundada ptrona heap verıyorum ıste su su para geldı suray suraya gttı dıye

hastanede çalışan bir arkadaşım da uğraştı etti bakanlığa geçti hastanede hiç iş yapmıyormuş psikolojisi bozulmuş şimdi çok yoğun ama mutlu ne ilginç insanlar var :) ben olsam devam ederdim daha iyi bir iş bulana kadar.

Gazete okunmana izin verip, telefonuna bakmana neden izin verilmiyor anlamadım.

cep telefonu yasak valla bilmiyorum öyle bir uygulama var
kıyafetlerim standart siyah ve beyaz olmak zorunda
topuklu ayakkabı da mecburi çünkü misafir çıkarıyoruz gerekli yerlere

Açıktan üniversite okuyun. Gazete okuyabiliyorsanız ders de çalışabilirsiniz bence. Hem de ne güzel olur.

Ticaret lisesi mezunuyum sınavsız geçiş sistemini de bir araştırayım diyorum..
üniversite sınavına da giricem inşallah..

Tabıkı devam ederdım.hem ısın kolay hemde zamanınvar hemde maası ıyı e daha ne olsun
ınternet kullanabılıyorsun bellıkı net uzerındende kıtap okuyabılırsın.

:)
evlıysenız ve cocugunuz varsa bu ıs sızın ıcın bı nimet bence
patronunuzla calısanlarla ısten cıkacak kadar sorun yasamıyorsanız
hakkınız olan maası verıyorlarsa
hakaret ezıcı bı cumle bakıs laubalı ınsanlarla muhattap olmak zorunda kalmak yoksa
guvenılır huzurlu bı ortamsa
sırf sıkılıyorum dıye iş degıstırmeyı dusunmek...

iş degıstırınce pısman olabılırsınız mevzu sadece maaş degıl
patronunuza daha fazla sorumluluk almak ıstıyorum dıyın

Son düzenleme:
bende o şekilde telkin vermeye çalışıyorum kendime ama günlerim hep dakika saymakla geçiyor..
Kızımın bu zamanları geri gelmeyecek diye bunalımlara giriyorum (
Aklin kizinda mi kaliyor acaba calistigin icin? Ya da bu rahatligi bir daha bulamazsam diye ikilemdesin.
Maasin iyiymis. Anladigim kadariyla bedensel ve zihinsel olarak yorulmuyorsun da.
Bence isine 4 elle sarıl, ne meslekler var dunyada. Is stresi olan,bedensel ve zihinsel olarak insani yoran,sagliga elverisli olmayan işi olanlar,isterinde fiziksel/psikolojik tacize ugrayanlar,vaktinin cogunu yollarda gecirenler_ev-işi uzak olanlar, tum gun ayakta kalmak zorunda olanlar, asagilayici muamele gorenler,tum gun nobet tutmak zorunda olanlar,asgari ucretle calisanlar vsvs.. ne bileyim bir yerde gundelikci olarak calissan ve yorulsan isinin kiymetini anlardin diye dusunuyorum. Sen kendini gelistirmeye bak, kisisel gelisim dergileri vs okuyabilirsin/bsayarindan vs.. yada kendine guveniyorsan kpss falan calis,kursa git isini degistir.
Ben cok da pisman olunacak bir is yaptigini dusunmuyorum.
Insallah daha mutlu olursun..

Son düzenleme:
bende bazen bos oturuyorum dizi izliyorum buraya takılıyorum cumartesi dee tam gün calısıp asgari ucret alıyorum 8.30 6.30 calısma saatim bence kıymetini bil işinin cok yoruldugum zamanlarda oluyo o yüzden bos oturmanın kıymetini biliyorum

Herkes yogunluk ve yorgunluktan şikayet ederken bence siz işi bırakmayın. Dünya klasiklerini okuyun. Ne güzel bol bol kitap okuyun.

İşin çok rahat,aldığın ücret isine göre cok iyi sayilabilir ben boyle bir is bulsam cikmam.

Şu açıdan bak isten ciktiginda yorgun olmuyorsun kızınla doyasıya vakit geçirebilirsin ,enerjin olur çoğumuzun isi ne yazik ki buna müsait değil sende değerini bil

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…