Merhabalar
11 aylık bir oğlum var eşimle eşimin işleei kötü olduğu için ve maaş alamadığı için kayınvalidemlere tasınmak zorunda kaldık burası buyuk kendi odamız yavrumuzun odası var bir kat bize ait burada yaşamaktan çok mutsuzum elimden gelen birsey yok oğlum için katlanıyorum oğlum çok zor bir çocuk doğdugından beri bizi perişan etti kaç doktora götürdük hepsi huyu bu dedi..oğlum ne yer ne oynar ne giydirilir ne altı bezlenir ne gezilir herseyden çabuk sıkılır sürekli ağlar hep huzursuz uyku desen yok. Sürekli memede tek basıma kalssm bokumda boğulurum herhalde çünkü 5 kişiyiz o beş kişiyide yoruyor hep kucak 11 aydır toplam 5 kere sokaga çıkabildim oğlum hiçbir yerse durmuyor bensizde uyumuyor zaten kolik bir bebekti şindide azı dişleri mahfolduk.. görümcemin herseyin en iyisini ben bilirim tavırlarından bıktım annesinin kızı yorulmasın diye bana yaptırdıkları ev işlerinden bıktım çocuga karısmalaro bana hiçbirsey sormamaları
Eşimin işleri kötü cinsel ilişkimiz hamileliğimden beri yok evde iki yabancı birbirimizi seviyoruz aldatmadığını biliyorum evdem işe işten eve geliyor ve 5 dakika durmuyor sagı solu toprlar bana yardımxı olur birbirimize karsı istek var ama onlar duyacak oglum uyanacak derken o kadar uzagız kendi evimiz var kirada değiliz ama burada masrafları babası karsılıyor çünkü eşim kira almıyor burada çok sıkıldım eşim annesiyle kardesini melek zannediyor bana farklı eşimin yanında farklı oluyorlar eşime dediğim saman çarem yok diyor ne yapacagım ben çok mutsuzum