• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sırf oğlum için katlanıyorum ne yapacağım ben?

Kayınvalidem 68 yasında kendine zor bakıyor kayınpederim 73 yaşında görümcem çalışmaya başladı size anlatmak istediğim şu oglum dök önüne oynasın bir bebek değil hergün parka gidiyorum ama nafile hiçbiryede durmaz b
Yanlis anlamayin lutfen beni , bende anneyim 2 tane cocugum var , etraafimda zor bebek de gordum ama sizin anlattiginiz cok asiri , nefessiz falan kalmasi korkunc birsey , hic pedagojik destek aldiniz mi? Almaddiysaniz da geciktirmeden iyi bir pedagog yardimi alin bu cocuk icin de sizin ocin de cok yanlis bir iliski sekli

Bazen içinde yaşadığımız durumdan yorulur, bıkarız. Bundan dolayı yaşadığımız olayı birken bin yaparız. Zaten 11 aylık bi bebek oyuncakla oynamaz, kendi kendine oyalanmaz en fazla 5 dk takılır bunlarla. Hareket etmek istediği için kucakta gezmek istemesi normal. Benimde çocukların çok ağlar küçük kızım 7 aylık en az kalktığım gece 15 defa kalkıyorum nerdeyse. Ama bu geçici bi durum.
Bu kadar küçük bebek nefes tutmayı bilemezki. Çok ağladığı için tıkanıyordur. Sizdeki gerginlik ona yansıyordur. Bence bi doktora yani pedagoga götürün

bizim de suan maddi sorunlarimiz var ben su an issizim esim is begenmiyorsun diye ustume geliyor hem kira hem ev borcu bunaldim evliligin esin stresi valla bezdim

Hayır hamileliğimin 9 ayı hergün her dakika kusmakla geçti düşük tehlikesi vardı zateb ikizdiler biri düştü sonra eşim hiç dokunmadı korktu
Oğlumun fogumu zor oldu 42 dikişim oldu 1 ay yerimden kalkamadım oğlum kolik bir bebekye 6 saat kesintisiz ağlar sabahlara kadar sabahta eşim işe giderdi o uykusuzlukla. Oğlum maakesed bana bağımlı meme emerek uyuyor ben etrafında olmadıgım zaman nefesini tutuyor. Bir gece diş agrımdan hastaneue gittim kalktıgında beni bulamayınca ağlayıp nefesini tutyp bayılmış hastaneye götğrdük tabi. Daha yeni yeni nefes alıyoruz derken bir gecede üşenmedim saydım 32 defa kalkıyor ağlıyor. Bir kere denedik bagıra bagıra ağlamaya başladı ben üstümü giyinene kadar yan komsu bile geldi birseymi oldu diye siz düşünün
Vala Allah yardımcın olsun bacım çok zor huysuz bebek tabi herkesin kendine göre haklı tarafları var mutlaka ama bu kadar araya zaman girmeside evliliklerde çok yıpratıcı , Allah bebeğinize sakinlik versin , dua falanda okuyun üzerine inanciniz ne durumda bilemede biraz huy tabiat birazda bazen bebekler nazar falanda çok oluyor Allah tekrar yardımcın olsn

Nasil hem her gün park'a gidiyorsunuz hem 11 ayda 5 sefer bile dişariya çikmadiniz?

Bir yaşindaki bebek evet aglar fakat bayilincaya kadar nefes tutmak? O yaştaki cocuk nasil nefes ne oldugunu biliyor ki birak ki tutasin?

Tut ki dediginiz şeyler fake degil, o zaman kv'denin yaninda kalmaktan çok daha büyük sorunlarin var. Oglun acilen bir doktor ve pedagog tarafindan görülmesi lazim.

Dışarıya çıkma dediğin evimizin önünde park zaten biryerlere gitme gezme dolasma manasında dedim.
Evet bilerek bayılmıyor tabikide sinirli yapısı yuzunden onu bırakınca kucaklamayınca kendini sıkıyor ağlarken katılıyor sonrada bayılıyor.
Oğlumu tam 7 doktora götürdüm bütün testler yapıldı hiç bir sorun yok tek sorun huyu bu 7 doktor aynı seyi söyledi. Kaldıki ne için sahte bir konı açayım bundan kazancım nedir anlamadım

Dışarıya çıkma dediğin evimizin önünde park zaten biryerlere gitme gezme dolasma manasında dedim.
Evet bilerek bayılmıyor tabikide sinirli yapısı yuzunden onu bırakınca kucaklamayınca kendini sıkıyor ağlarken katılıyor sonrada bayılıyor.
Oğlumu tam 7 doktora götürdüm bütün testler yapıldı hiç bir sorun yok tek sorun huyu bu 7 doktor aynı seyi söyledi. Kaldıki ne için sahte bir konı açayım bundan kazancım nedir anlamadım

7 doktor, 11 aylik bebegin bayilmasina normal diyor öyle mi?
Peki..

Size iyi forumlar dilerim.

Merhabalar
11 aylık bir oğlum var eşimle eşimin işleei kötü olduğu için ve maaş alamadığı için kayınvalidemlere tasınmak zorunda kaldık burası buyuk kendi odamız yavrumuzun odası var bir kat bize ait burada yaşamaktan çok mutsuzum elimden gelen birsey yok oğlum için katlanıyorum oğlum çok zor bir çocuk doğdugından beri bizi perişan etti kaç doktora götürdük hepsi huyu bu dedi..oğlum ne yer ne oynar ne giydirilir ne altı bezlenir ne gezilir herseyden çabuk sıkılır sürekli ağlar hep huzursuz uyku desen yok. Sürekli memede tek basıma kalssm bokumda boğulurum herhalde çünkü 5 kişiyiz o beş kişiyide yoruyor hep kucak 11 aydır toplam 5 kere sokaga çıkabildim oğlum hiçbir yerse durmuyor bensizde uyumuyor zaten kolik bir bebekti şindide azı dişleri mahfolduk.. görümcemin herseyin en iyisini ben bilirim tavırlarından bıktım annesinin kızı yorulmasın diye bana yaptırdıkları ev işlerinden bıktım çocuga karısmalaro bana hiçbirsey sormamaları
Eşimin işleri kötü cinsel ilişkimiz hamileliğimden beri yok evde iki yabancı birbirimizi seviyoruz aldatmadığını biliyorum evdem işe işten eve geliyor ve 5 dakika durmuyor sagı solu toprlar bana yardımxı olur birbirimize karsı istek var ama onlar duyacak oglum uyanacak derken o kadar uzagız kendi evimiz var kirada değiliz ama burada masrafları babası karsılıyor çünkü eşim kira almıyor burada çok sıkıldım eşim annesiyle kardesini melek zannediyor bana farklı eşimin yanında farklı oluyorlar eşime dediğim saman çarem yok diyor ne yapacagım ben çok mutsuzum
Duymazlar boşuna evham yapmayın çekindiginizden bu korkuyu yaşıyorsunuz. Biraz sessiz olursunuz olur biter. Diğer konularda Allah yardımcın olsun da bari imkansız olmayan bir konuda çözüm üretin kendinize. İkinizede iyi gelebilir duygusal anlamda da yakınlaşmış olursunuz bu hengamenin arasında mutlu huzurlu bir zaman ayırmış olursunuz kendinize.

Böyle çocukları okuyup, hayal ettiğimde büyük bir korku kaplıyor içimi.
Sonra yok yok ben hiç çocuk yapmasam daha iyi diyorum.
Diyorlar ki senin öyle olacak diye bir şey yok, yetiştirmene bağlı.
Ne zor işler yahu :S

Şimdi istediği olmayınca ağlayarak bayılıyor konusunda direk istediğini yaptırmak için
bilinçli yapıyor diye düşündüm ben. Çünkü vaktinde bu şekilde istediğini elde etmiş.

Fazla mı gaddarım 11 aylık çocuk için.? :KK14:

Back
X