• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Şirin çatı katımı hatırlayanlar bilir.. :) Buyrun evimin tamamı..

sakıncası yoksa bişey sormak istiyorum. taş desen duvar kağıdını nereden ve kaça aldınız bir de uygulaması zor oldu mu?
Bu arada eviniz harika olmuş tam ben tarzım :) ağız tadıyla oturun inşş

Çok teşekkür ederim canım. Duvar kağıdını Tekirdağ'dan aldık. Uygulamasını ustasına yaptırdık ama uzun sürmedi.

Bir mimar çalışmış gibi eviniz gerçekten çok güzel güzel zamanlarda oturun inşallah hep ben alışverişlerde nereleri tercih ettiğinizi öğrenebilir miyim ben de meraklıyımda bu tarz şeylere :)

Alışverişimi genelde internet sitelerinden yaptım. Yalnızca mobilyalarım internetten değil. Yatak odam ve yemek odam alfemo, koltuk takımım tuwas, beyaz eşyalarımda siemens diğer herşey internetteki bilindik alışveriş sitelerinden. :))

Kim bilir ne kadar emek verdiniz, vakit harcadınız. Ben bugun bir oda bile üşenecek biri olarak tebrik ediyorum:16: Sıcacık bir ev olmuş

Öncelikle maşallah ve hayırlı olsun diyeyim :) çok tatlı çok güzel bi evin var özellikle çatı katındaki oturma odana bayıldım,çok cici :) güle güle otur... :16:

canmm gule gule otur bayıldım evıneee.. grı sade halılarını nerden almıstın cok begendımm

canım güle güle otur maşallah çok beğendim evli olmasaydım evinden çalavcağım fikirler olurdu amöa artık geç :) inş. kendi evim olursa zevkle döşenmiş bir ev her ayrıntıyı beğendim farklı tarzlar bir arada insan hiç sıkılmaz aşkla oturun eşinle..

Ayyy bayildiiiimm:12:
Agiz tadiyla huzurla mutlulukla oturun insaAllah :16:

Evin çok güzel ağız tadıyla oturun inşallah :16:
şu salondaki düğün fotograflarınız olan ayaklı çerceveyi çok beğendim nerden aldınız acaba :16:

Back
X