• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Şirin çatı katımı hatırlayanlar bilir.. :) Buyrun evimin tamamı..

bu ev sahibine göre dünyanın en güzel evidir.yeni evli bi bayan olarak da alınganlık etmesi normal karşılanabilir-HER NE KADAR PAHALI ÇOK BİLİNEN BİR MARKANIN ÜRÜNLERİ cümlesi bana inanılmaz komik gelse de-ama belli bi olgunluğa erişmiş evli barklı bayanların burda kimseyi küçük görmeye hakkı yok.sahip olmadığı ve asla olamayacağı:))bu nasıl bi cümledir?bu ev trilyonlar mı ediyor.duyan da boğazda yalı sanıcak.çoğu ikea alfemo gibi çok da pahalı olmayan markalar.bunlara mı asla sahip olamayacak bu evi eleştirenler? Allah aşkına:)

Pardon ama pahalı çok bilinen marka ürünleri kısmını çözemedim????? Benim pahalı falan diye bir yorumum yok iyice okuyun isterseniz komik oluyosunuz artık ;) biri avangarde avize olmamış yazmış benim orda kastettiğim ünlü bir spor eğlenceli eşya satan mağazadan alınmş plastikten bişey olduğu avangarde olmadığıydı sadece.. :)) Çok gülüyorum artık gerçekten..

konu buralara nasıl geldi hayret içindeyim gerçekten..
evim şahane ekibi gelse anca bu kadar yapabilirdi
harika bi zevkle döşenmiş
her parça ayrı ayrı güzel
güle güle sağlıkla mutlulukla oturun inşallah..

konu buralara nasıl geldi hayret içindeyim gerçekten..
evim şahane ekibi gelse anca bu kadar yapabilirdi
harika bi zevkle döşenmiş
her parça ayrı ayrı güzel
güle güle sağlıkla mutlulukla oturun inşallah..

Çok teşekkür ederim canım.. daha güzelleri senin olsun.. Bende hayretler içindeyim ne desem evrilerek çevrilerek farklı boyutlara getirilerek polemik yaratılmaya çalışılıyo :) Kimisi beni anlıyo kimisi ne desem anlamıyo marka ismi vermiyim diye ünlü eğlenceli spor şeylerin satıldığı mağaza diyorum bun design nu kastediyorum onu kalkıp pahalı marka eşyam olarak algılıyolar :) napalım herkes bir değil, herkese derdini anlatamazsın.. Tekrar teşekkürler..:16::16:

Bu konuda tartışmalar son bulacak mı artık?
Konu sahibesi kim? Konu sahibesi kimse yorumlara teşekkür etmesini eleştirileri göğüslemesini bilir, 2. kişilere gerek yok.
Saygısızlık yapılmadığı sürece eleştirilerin varlığı tartışma yaratmasın, koskoca kadınlar kıskanmak kıskanılmaktan bahsetmişsiniz, Allah herkese evinde huzurla oturmayı nasip etsin ama biraz dillerin kemiği olsun lütfen...

Eviniz hoş ama çok göz yorucu.
Temizliği kolay da yapılmaz ergonomik değil.
Tabi zevkler ve renkler tartışılmaz. Mutlulukla kullanmanız dileğiyle.
Burada paylaştığınıza göre eleştiriye de açıksınızdır umarım.

Ev gerçekten çok güzel ve özenle döşenmiş:46:. mutlu huzurlu yaşarsınız inşallah. :16:

BAYILDIIIMMM..HARİKA...güle güle oturun bu şirin yaşanmışlık dolu evde:nazar:
zevklerimiz benziyor...benimde oturma odam ve mutfagımda senin avizelerinin rengarenk olanından var..her gören bayılıyor...aynı yerden almışız...
yakın zamanda oturma odamı değiştirmeyi düşünüyorum ve kesinlikle fusya alacagım..sende de görünce çok begendim....bu arada benim de evim dubleks ve üst katta bir odamı kıyafet odası yaptım..ama tabi ben 6 yıllık evli oldugum için esyalarım biraz miraz modası geçiyor artık...kısacası çooook ama çoook begendim...çok emek vermişsin arkadasım...güle güle mutlulukla otur....

BAYILDIIIMMM..HARİKA...güle güle oturun bu şirin yaşanmışlık dolu evde:nazar:
zevklerimiz benziyor...benimde oturma odam ve mutfagımda senin avizelerinin rengarenk olanından var..her gören bayılıyor...aynı yerden almışız...
yakın zamanda oturma odamı değiştirmeyi düşünüyorum ve kesinlikle fusya alacagım..sende de görünce çok begendim....bu arada benim de evim dubleks ve üst katta bir odamı kıyafet odası yaptım..ama tabi ben 6 yıllık evli oldugum için esyalarım biraz miraz modası geçiyor artık...kısacası çooook ama çoook begendim...çok emek vermişsin arkadasım...güle güle mutlulukla otur....

Çok teşekkür ederim güzel yorumun için.. Avize olayı zaten burda tartışma konusu oldu :)) sendede olduğu için beni anlamışsındır. Gayet şirin plastik basit bişey cıvıl cıvıl :) asla bir avangarde değil ;) Fuşya evde huzur verirmiş.. Şiddetle tavsiye ederim.. :16:

bu ev için özellikle yeni üyelik alınıp çlrkin kelimeler kullanıldı,sizce bu daha mı hoş tu ,belliki bir kıskançlık söz konusu ,ayrıca beğendiğim veya beğenmediğim evlere istediğim yorumu yapabilirim ,anneliğimle alakasını çözemedim.kırıcı oaln benmiyim yoksa bir heves evini koyup yorum bekleyen yeni gelin konu sahibini üzenlermi.

Konuyu gündemde tutmamak adına daha fazla yorum yapmamaya karar vermiştim ama sizin komikliğiniz yine buna engel oldu. Allaha şükür kimsenin hiçbir şeyini kıskanacak konumda değilim, ayrıca bu evi bana hediye verseler girip içinde oturmam tarzıma o derece aykırı, nokta. Şimdi anlamakta güçlük çektiğiniz konuyu size tane tane açıklamaya çalışacağım; hiçkimsenin konu sahibine hakaret ettiği ya da kalbini kırdığı yoktu. Bir kaç arkadaşımız saygı çerçevesinde resimler hakkındaki yorumlarını iletmeye çalışırken ev sahibesinin inanılmaz saldırgan ve alaycı tepkilerine maruz kaldılar ki ortada bir yanlış varsa sadece bu tavırlardı. Kusura bakmayın ama ben bu tarz insanlarla hayatın hangi kesitinde karşılaşırsam karşılaşayım tepkimi ortaya koyarım ve bu sebeple evet sırf bu sebeple üyelik alıp hanımefendiye tarzındaki yanlışı ilettim. Sizin bundan bu derece rahatız olmanız ve konu sahibinin kırgınlığını bu kadar umursarken onun kırdığı insanları dikkate almamanız ayrı bir tartışma konusu.. Tekrar nokta.

maşallah çok güzel.... Güle güle oturun... acaba bunun maliyeti ne kadar oldu merak ettim:1:

Her ne kadar benim tarzim olmasa da, cok farkli oldugunu belirtmek icin yorum yapmak istedim. Kataloglardan cikmis bir evdense, orjinal ve sizi yansitan bir yuva olmus. Ben cati katiniza bayilmistim zaten. :) Güle güle mutlulukla oturun dilerim... :nazar:

önemli olan sizi yansıtması,renkli ve zevkli bir ev olmuş güle güle oturun,salon koltuk takımınını çok beğendim markası nedir acaba? bende değiştirmeyi düşünüyorum ,birde zebralardan memnun musun? gece evin içini gösterir mi tereddüt yaşıyorum ,bende stor ve tüllerden sıkıldım ,zebralar daha şık duruyor ,mutfak balkonuma yaptırmıştım ışığı kesiyor belki kahve olduğu içindir siz memnun musunuz?

Tek kelimeyle harika.Capcanlı rengarenk yeni evli çift evi (: ağız tadıyla oturmak nasip olsun inşallah.

önemli olan sizi yansıtması,renkli ve zevkli bir ev olmuş güle güle oturun,salon koltuk takımınını çok beğendim markası nedir acaba? bende değiştirmeyi düşünüyorum ,birde zebralardan memnun musun? gece evin içini gösterir mi tereddüt yaşıyorum ,bende stor ve tüllerden sıkıldım ,zebralar daha şık duruyor ,mutfak balkonuma yaptırmıştım ışığı kesiyor belki kahve olduğu içindir siz memnun musunuz?

Ben çok memnunum.. Evim oldukça güneş alan bir ev o yüzden çok rahatlıkla kullanıyorum.. Gecede çok kullanışlı..

İtiraf etmeliyim ki dekorasyon konusundaki zevkinize hayran kaldım.Dilerim bi ömür boyu, eşinizle,sevdiklerinizle ve ilerde de bebeğinizle tüm bu emeklerinize layık huzurlu bi hayat sürersiniz :) Ve uzun zamandır beyaz eşya sektöründe çalışan biri olarak alabileceğiniz en iyi beyaz eşya serisine sahip olduğunuzu söylemek istedim, kesinlikle her konudaki tercihleriniz kusursuz. Güzel evinizde güzel eşyalarınızla güle güle oturun :)

süper bir ev zevkli ve ev dekorasyonunda bigilisinizde belli bende salonuma taş desenli duvar kağıdı yapıcam ama bilmiyorum neden alınır sizinki süper olmuş. bana neden aldoğınızı söyleyebirmisinz ne kadara mal oldu?

Yeni evlisiniz, evinizde mutlulukla oturun.
Ben farklı ve kullanışlı olan her şeyi severim.
Bu nedenle genel olarak evinizi sevdim, çok emek verilmiş.

2 yıl boyunca uğraştım diye belirtmişsiniz zaten.
Herkesin bu kadar zamanı olmayabiliyor elbette parası olsa bile..

Önemli olan herkesin beğenmesi değil.
Sizin beğeniyle oturmanız..

Kibar eleştirilere bile saldırgan cevaplar vermişsiniz.
Oysa isteklerine kavuşmuş bir yeni gelin olarak çok daha pozitif olmanız gerekir.

Yine de yorumlayayım..

Renkler benim için fazla iddialı.
Daha soft renkleri severim.
Canlı olsun diyorsam da mavi olur tercihim, beni dinlendirir aynı zamanda çünkü.
Aşırı pembe buldum. Merakla gezindim doğrusu ilgi çekiyor ancak yoruldum.

Huzur yoksa eğer saray olsa boş diyerek huzur ve mutluluk diliyorum..

Back
X