Şirin ve Şirine'nin evine hoş geldiniz :)

canım evin güzel gerçekten evet duvar rengi uyum sağlamış ama ilerde değiştircek olursan bence kum beji yaptır koltuklarına daha güzel uyar diye dşündüm canım...

resimleri ben neden göremiyorum ya,kaçıncı sayfada,çok merak ettim,yıoksa yenidenmi sildin canım

Şirin ve Şirineye bayıldım... Mobilyaların ve hertür seçimin çok hoş.. Tek olmayanda salondaki duvar rengi.. Mobilyaları çok kapatmış bence.. İnşallah en kısa sürede değiştirebilirsin.
Allah ağız tadıyla oturmayı nasip etsin.

Buketcim teşekkür ederim cnm.Salon duvarının rengi bir süre daha öyle kalacak görünüyor.Değiştirdiğim an sizlerle paylaşacağım

evin çok hoş canım..mutlu günlerde otur..
bu arada bende tam aksini düşündüm,duvarlar pembe olunca koltuklar kendini daha çok göstermiş,krem ya da vanilya ya da başka bir renk olsaydı bu kadar göstermezdi bence kendini koltuklaropuyorumnanaktan

evin çok hoş canım..mutlu günlerde otur..
bu arada bende tam aksini düşündüm,duvarlar pembe olunca koltuklar kendini daha çok göstermiş,krem ya da vanilya ya da başka bir renk olsaydı bu kadar göstermezdi bence kendini koltuklaropuyorumnanaktan

Bizde seninle (eşim/ben) aynı fikirdeyiz cnm,ancak biliyorsun insanların bazı alışkanlıkları zor değişiyor.Bu nedenle haklı olarak evime bakan arkadaşların büyük bir kısmına çok farklı geliyor duvar rengi.Sıkılıncaya yada kirleninceye kadar byle kalacak.

Ziyaretin için tşk ederim

Back
X