Hayır bir yerde denk geldim eşinde hareketlilik sorunu olanlar bildiğimiz şırıngayla spremleri çekip kendi gönderiyormuşAffınıza sığınarak soruyorum gerçekten anlamadım şırıngayla nasıl hamile kalıcaksınız?
Hayır şırıngayla spermi çekip kendisi kendi içine onu gönderiyormuşAşılama mı demek istiyorsunuz?
İleri hareketlilik sorunu olanlar hani geri çıkıyor ya bunun için deneyen ve hamile kalanlar cokmus eski yazılanları okudum.E ne farki varki esinde zaten ayni seyi yapiyor. Hemde spermler 2. Bir ortama girmeden direk vajinayla bulusuyor. Bana cok sacma geldi acikcasi
Bı saglikci yazmıştı sadece sağlıklı spermler duvarı delebiliyormud kadınlar klubunde de daha önceki yıllara ait konuşmalar gördüm .Bu şekilde doğru bilmiyorum açıkçası spermlere zarar verebilirsiniz.
Sanki ama evde kendilerimi yapıcak gerçekten anlamadımAşılama mı demek istiyorsunuz?
Sağlıklı bir yöntem gibi gelmedi. Onun yerine iyi bir doktora gidip gerekli tedavinizi olsanız daha iyi değil mi?Hayır şırıngayla spermi çekip kendisi kendi içine onu gönderiyormuş
Evet ince siringayla kendilerine gonderiyorlarmış bir sürü yazışma var kadınlar kulübünde önceki yıllara aitSanki ama evde kendilerimi yapıcak gerçekten anlamadım
Aşılama değilmiş ama evde kendileri evet.Sanki ama evde kendilerimi yapıcak gerçekten anlamadım
Yani bilemiyorum yumurtayi dollemek icin sadece 1 tane sperm yeterli. İnan veren Allah herturlu veriyor. Hayirlisi olsun canım.İleri hareketlilik sorunu olanlar hani geri çıkıyor ya bunun için deneyen ve hamile kalanlar cokmus eski yazılanları okudum.
Hayır bir yerde denk geldim eşinde hareketlilik sorunu olanlar bildiğimiz şırıngayla spremleri çekip kendi gönderiyormuş
TövbeeeeAşılama değilmiş ama evde kendileri evet.
Bana boşa zaman kaybı gibi geldi. Bir de sağlık açısından da riskleri vardır belki. Ben cesaret edemezdim.
Eşim doktora gitti ama ameliyat olman gerek demiş bende çok üzülüyorum bu yöntemi denemeyi düşünüyorum açıkçasıYani bilemiyorum yumurtayi dollemek icin sadece 1 tane sperm yeterli. İnan veren Allah herturlu veriyor. Hayirlisi olsun canım.
Valla öyleTövbeeee15 yıllık evliyim hiç duymadım. Yakından tüp bebeğide evde denerler desenize
İnsallah ameliyat olmaya gerek kalmadan Anne olursun canım.Eşim doktora gitti ama ameliyat olman gerek demiş bende çok üzülüyorum bu yöntemi denemeyi düşünüyorum açıkçası
İnşallah duaniza talibimİnsallah ameliyat olmaya gerek kalmadan Anne olursun canım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?