Şırıngayla hamile kalanlar

Ferrrrri

Üye
Kayıtlı Üye
9 Temmuz 2021
22
10
8
32
Merhaba hanımlar şırınga yöntemiyle hamile kalanlar olduğunu duydum ve eşimde varikosel spermde ileri harekette düşüklük var bende bu yöntemi denemek istiyorum bu şekilde hamile kalan var mı ?

Affınıza sığınarak soruyorum gerçekten anlamadım şırıngayla nasıl hamile kalıcaksınız?

Aşılama mı demek istiyorsunuz?

Bu şekilde doğru bulmuyorum açıkçası spermlere zarar verebilirsiniz.

E ne farki varki esinde zaten ayni seyi yapiyor. Hemde spermler 2. Bir ortama girmeden direk vajinayla bulusuyor. Bana cok sacma geldi acikcasi
İleri hareketlilik sorunu olanlar hani geri çıkıyor ya bunun için deneyen ve hamile kalanlar cokmus eski yazılanları okudum.

Sanki ama evde kendilerimi yapıcak gerçekten anlamadım
Aşılama değilmiş ama evde kendileri evet.
Bana boşa zaman kaybı gibi geldi. Bir de sağlık açısından da riskleri vardır belki. Ben cesaret edemezdim.

İleri hareketlilik sorunu olanlar hani geri çıkıyor ya bunun için deneyen ve hamile kalanlar cokmus eski yazılanları okudum.
Yani bilemiyorum yumurtayi dollemek icin sadece 1 tane sperm yeterli. İnan veren Allah herturlu veriyor. Hayirlisi olsun canım.

Hayır bir yerde denk geldim eşinde hareketlilik sorunu olanlar bildiğimiz şırıngayla spremleri çekip kendi gönderiyormuş

Aşılama değilmiş ama evde kendileri evet.
Bana boşa zaman kaybı gibi geldi. Bir de sağlık açısından da riskleri vardır belki. Ben cesaret edemezdim.
Tövbeeee 15 yıllık evliyim hiç duymadım. Yakında tüp bebeğide evde denerler desenize
Sağlık açısından bencede hiç dogru değil. Hastaneye gidin steril bir ortamda aşılama yaptırın bence

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…