Şırıngayla hamile kalanlar

Kaç cm şırınga sokcan çok pardon, eşinin şeyinden daha mı uzun olacak ay daha neler duyacağız. Ayrıca ordan oraya spermde can mı kalır eşin biraz daha tazyikli şey yapsın şırıngadan iyi olur
Ben gülün diye paylasmadim destek için yazdım komik mi acaba

Merhabalarr deneyen Biri olrak il eli kaldirayim. Be isvicre de yaşıyorum ve bu yöntemi doktorum tavsiye etmişti elime siringalar verip yollamıştı. Tabii ben cok şaşırdım ki buralarda okumuştum demek ki yapılabilinir demistim ve yapmıştım ha ben hamile kalmadim tupumde sıvı birikmesi vardi. Doktorum bu ortaya cikmadan once tavsiye etmisti. Sebeb diyeceksiniz hareket problemi gec bosalma bosalamama vsyre icin di güncelleme: prosetmiyi oyle bisiydi bi jel ile tavsiye etti. Jel sperm yolculugunu kolaylastiriyormus aklimda kalanlar

Düzgün şekilde yazidiginiz için teşekkürler en azından mantıklı şeyler soyluyorsunuz yargilamadan

Şırınganın özelliği ne burada? Eşiniz daha içeriye ve “direkt” olarak yollayabilir zaten spermi. Düşününce size mantıklı mı geldi bu gerçekten?

Ya
Teşekkür ederim yazdığınız için bu başka ülkelerde onerilirken yazdım diye şuan linç yiyorum .

Onudq denedim 60 günde bir regl olduğum için denk getiremiyorum
Bidaha dene cnm ya yumurtlama catlama görmedin mi .. mesajlar takviye gıdalar var.
Şırınga kabul edilir desekte sen yumurtlama çatlama görmüyorsan hic olmaz .. sen muayne olmadın mi

Ya

Teşekkür ederim yazdığınız için bu başka ülkelerde onerilirken yazdım diye şuan linç yiyorum .
Ben ilk haberler de gormustum ki mahkum idam mahkumu siringayla hamile kaliyor ceza evinden baska bir mahkumdan alinan ve idamdan kurtuluyor.

O bahsettigim jeli kullanip hamile kalanda cok arastirin derim. Kk da sayfasi vardi

Yurt disinda drlar oneriyorlar... Ama cok etkili bir yontem degilmis ....yinede sans var tabiki... Doktorunuzada bir danisin isterseniz...oneri almis olursunuz....

Şimdi ben bu ileri hareket vs gibi kavramlara pek aşina değilim. Tahmin yürütüyorum sadece, spermlerin rahim içine girdikten sonra kanalda bekleyen yumurtaya giden yoldaki hareketi değil mi? Eğer öyleyse şırınga ile nasıl bir ivme kazandırmayı düşünüyorsunuz spermlere? Yani o ilk tazyiki erkek kendisi yapmıyor mu zaten? Spermlerin hareketliliğinde bozukluk varsa şırınga ne işe yarayacak? Biri beni aydınlatsın. Ayrıca hiç hijyenik ve sağlıklı değil.

Bahsettigim jel bu bunun ile birlikte önerilmişti. Tek basina şırınga yontemi yetersiz kaliyor.

Eklentiler

• F8FEFC12-53EA-4620-8A9F-B7E7E55CD327.webp
    33,2 KB · Görüntüleme: 167
Kesinlikle katılıyorum sana saglikli degil ince ayrintilar var hijyeni var soermleri cekerken incelikleri var var oglu var ha birde enjete ederken iceeiye giden hava var onu cikarmasi var cikaramazsan tuplerini havayala doldurmasi var yani cek bas gitsin isi degil. Tavsiye etmiyorum ben.

Onudq denedim 60 günde bir regl olduğum için denk getiremiyorum
O zaman sizin de düzgün bir muayeneden geçmeniz gerekirse tedavi olmanız lazım.
60 günde 1 regl olmak asla normal değil. Üstelik ovulasyon testi ile yumurtlamanızı yakalayamadıysanız her gün şırınga mı deneyeceksiniz? Yumurtlama olmazsa hamile kalamazsınız.

Polikistik over sebebi ile geç adet görebilirsiniz. Ya da bir sürü sebep var. Mesela amh yani yumurtalık rezervinize bakıldı mı?

Reactions: The
Hijyen dan dolayı çocukta bir problem olacağını bile söyleniyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…