Ben gülün diye paylasmadim destek için yazdım komik mi acabaKaç cm şırınga sokcan çok pardon, eşinin şeyinden daha mı uzun olacakay daha neler duyacağız. Ayrıca ordan oraya spermde can mı kalır eşin biraz daha tazyikli şey yapsın şırıngadan iyi olur
Düzgün şekilde yazidiginiz için teşekkürler en azından mantıklı şeyler soyluyorsunuz yargilamadanOnun amacı başka bir şeydir, yıllardır şehir efsanesi gibi dolaşır "kadın prezervatifin içinden şırınga ile spermi çekmiş hamile kalmış" diye. Sizin hali hazırda eşinizin ameliyat olmasını gerektiren bir problem var. Açık açık yazayım şırıngayı rahime ne kadar yakın yerde boşaltabilirsiniz ki, penisin bulunduğu konumdan daha ileri gidemez di mi?
YaMerhabalarr deneyen Biri olrak il eli kaldirayim. Be isvicre de yaşıyorum ve bu yöntemi doktorum tavsiye etmişti elime siringalar verip yollamıştı. Tabii ben cok şaşırdım ki buralarda okumuştum demek ki yapılabilinir demistim ve yapmıştım ha ben hamile kalmadim tupumde aivi birikmesi vardi. Doktorum bu ortaya cikmadan once tavsiye etmisti. Sebeb diyeceksiniz hareket problemi gec bosalma bosalamama vsyre icin di
Teşekkür ederim yazdığınız için bu başka ülkelerde onerilirken yazdım diye şuan linç yiyorum .Merhabalarr deneyen Biri olrak il eli kaldirayim. Be isvicre de yaşıyorum ve bu yöntemi doktorum tavsiye etmişti elime siringalar verip yollamıştı. Tabii ben cok şaşırdım ki buralarda okumuştum demek ki yapılabilinir demistim ve yapmıştım ha ben hamile kalmadim tupumde aivi birikmesi vardi. Doktorum bu ortaya cikmadan once tavsiye etmisti. Sebeb diyeceksiniz hareket problemi gec bosalma bosalamama vsyre icin di
Hareket sorun olunca şırıngayla hızlıca gonderiyorlarmisŞırınganın özelliği ne burada? Eşiniz daha içeriye ve “direkt” olarak yollayabilir zaten spermi. Düşününce size mantıklı mı geldi bu gerçekten?
Bidaha dene cnm ya yumurtlama catlama görmedin mi .. mesajlar takviye gıdalar var.Onudq denedim 60 günde bir regl olduğum için denk getiremiyorum
Ben ilk haberler de gormustum ki mahkum idam mahkumu siringayla hamile kaliyor ceza evinden baska bir mahkumdan alinan ve idamdan kurtuluyor.Ya
Teşekkür ederim yazdığınız için bu başka ülkelerde onerilirken yazdım diye şuan linç yiyorum .
Ben oldum çok şükür herşeyim çok iyi çıktıBidaha dene cnm ya yumurtlama catlama görmedin mi .. mesajlar takviye gıdalar var.
Şırınga kabul edilir desekte sen yumurtlama çatlama görmüyorsan hic olmaz .. sen muayne olmadın mi
Sperm hareket sorunu öyle bir şey değil ki amaHareket sorun olunca şırıngayla hızlıca gonderiyorlarmis
Çok saol ben bı bakiyim Türkiye'de var mı ? Senin oldu mu peki bebeğinBahsettigim jel bu bunun ile birlikte önerilmişti. Tek basina şırınga yontemi yetersiz kaliyor.
Kesinlikle katılıyorum sana saglikli degil ince ayrintilar var hijyeni var soermleri cekerken incelikleri var var oglu var ha birde enjete ederken iceeiye giden hava var onu cikarmasi var cikaramazsan tuplerini havayala doldurmasi var yani cek bas gitsin isi degil. Tavsiye etmiyorum ben.Şimdi ben bu ileri hareket vs gibi kavramlara pek aşina değilim. Tahmin yürütüyorum sadece, spermlerin rahim içine girdikten sonra kanalda bekleyen yumurtaya giden yoldaki hareketi değil mi? Eğer öyleyse şırınga ile nasıl bir ivme kazandırmayı düşünüyorsunuz spermlere? Yani o ilk tazyiki erkek kendisi yapmıyor mu zaten? Spermlerin hareketliliğinde bozukluk varsa şırınga ne işe yarayacak?Biri beni aydınlatsın. Ayrıca hiç hijyenik ve sağlıklı değil.
Tüpümden ameliyat oldum sonrasi tup bebek. Cok sukur bir oglum oldu.Çok saol ben bı bakiyim Türkiye'de var mı ? Senin oldu mu peki bebeğin
O zaman sizin de düzgün bir muayeneden geçmeniz gerekirse tedavi olmanız lazım.Onudq denedim 60 günde bir regl olduğum için denk getiremiyorum
Hijyen dan dolayı çocukta bir problem olacağını bile söyleniyorŞimdi ben bu ileri hareket vs gibi kavramlara pek aşina değilim. Tahmin yürütüyorum sadece, spermlerin rahim içine girdikten sonra kanalda bekleyen yumurtaya giden yoldaki hareketi değil mi? Eğer öyleyse şırınga ile nasıl bir ivme kazandırmayı düşünüyorsunuz spermlere? Yani o ilk tazyiki erkek kendisi yapmıyor mu zaten? Spermlerin hareketliliğinde bozukluk varsa şırınga ne işe yarayacak?Biri beni aydınlatsın. Ayrıca hiç hijyenik ve sağlıklı değil.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?