Şırıngayla hamile kalanlar

Saçmalamayın sperm yapısını kalitesini bozarsınız engelli çocuklar olabilir. Vajina dışında sperm zaten çabuk ölür.

Bana mantıklı gelmedi. steril Bir işlem yapamazsınız evde. Mikroorganizmalı bir sıvıyı göndereceksiniz. Enfeksiyon kapabilirsiniz. Doktora danışsanız daha iyi olmaz mı? Öyle olsa doktor da önerir.
Ben bu konuyu baya araştırdım hatta başka ülkede bir kadın birçok kişiden sperm toplayıp hamile kalmış bakarsaniz bir sürü haber ver bununla ilgili tabiki bende doğal yolla isterim ama olmuyor olmuyor olmuyor

Ben bu konuyu baya araştırdım hatta başka ülkede bir kadın birçok kişiden sperm toplayıp hamile kalmış bakarsaniz bir sürü haber ver bununla ilgili tabiki bende doğal yolla isterim ama olmuyor olmuyor olmuyor
Doktora gideceksiniz ameliyatsa ameliyat olunacak tüpse tüp yapılacak. Başka ülkedekilerin iq yerlerde demek ki...

Tedavi olun o zaman aşılama yaptırın. Bana sağlıklı gelmedi. Siz de enfeksiyon kaparsanız yeni bir sağlık sorunuyla karşı karşıya kalırsınız

Bunun yerine aşılama yaptirsaniz daha iyi olmaz mı ?

Merhaba hanımlar şırınga yöntemiyle hamile kalanlar olduğunu duydum ve eşimde varikosel spermde ileri harekette düşüklük var bende bu yöntemi denemek istiyorum bu şekilde hamile kalan var mı ?
Allah aşkına iyi misiniz ya. Maden bu kadar kolay niye tüp bebek merkezlerine insanlar o kadar para döküyor, maddi manevi sıkıntıya giriyor. Hiç bir tıp bilginiz olmadan kulaktan dolma bilgilerle hareket etmeyin. kendinize gelin

Onun amacı başka bir şeydir, yıllardır şehir efsanesi gibi dolaşır "kadın prezervatifin içinden şırınga ile spermi çekmiş hamile kalmış" diye. Sizin hali hazırda eşinizin ameliyat olmasını gerektiren bir problem var. Açık açık yazayım şırıngayı rahime ne kadar yakın yerde boşaltabilirsiniz ki, penisin bulunduğu konumdan daha ileri gidemez di mi?

Çaresiz kalınca insan napacagini bilmiyor
Niye çaresizsiniz? Hemen de herkes çaresiz kaliveriyo bi dramlar. Doktor güzelce teşhis koymuş işte gitsin ameliyatını olsun. Olmazsa aşılama olmazsa tüp bebek. Ilk tedavi gören insanlar siz değilsiniz. Burda hepimiz neler yaşadık anlatsak destan olur. Akıl mantık ve bilimden şaşmayın rica ediyorum.

Maddi manevi çaresizseniz zaten bu zor hayatınıza bir de bir çocuğu eklemeyin. İlk önce onun için gerekli ortamı sağlayın sonra çocuk sahibi olmaya bakın. Çocuk sizin yolunuzda gitmeyen hayatınızı düzeltmeyecek çünkü

Yalnız siz çaresiz değilsiniz. Ameliyat demiş doktor. Demek ki çaresi var. Üstelik başka doktorlardan da fikir alabilirsiniz. Sonucu nelere varabilir bilmediğiniz bir işlemi böyle hassas bir konuda göze nasıl alabilirsiniz?
Diğer mesajlarda yazanlar olmuş. Ya evladınızın engelli olmasına sebep olursanız? Hamileliğin ilk aylarında enfeksiyon çok çok çok önemli.
Hoş bu şekilde hamile kalma ihtimaliniz de çok çok düşük.
Yapmayın etmeyin..

aynı fikirdeyim herkes yazmış ama bebek sahibi olabilmek için bunca çaba sarfedenlerden birisi olunca ben de yazmadan edemiyorum. eşinizin spermlerinde zaten varikosel sebepli problem var, bu durumda tüp bebekle bile tutmama yada kimyasal gebelik olma olasılığı artıyor. insanlar sebep bulunamadığı halde defalarca tüp bebekle hamile kalamıyor bu yöntemlere bu devirde nasıl inanırsınız gerçekten aklım almıyor. Bizde varikosel bile yoktu ama kaç senedir uğraşıyoruz spermleri düzelteceğiz diye, siz bir de enjektöre çekip vereceksiniz, şansınız sıfırın altında yani boşuna debelenirsiniz kısacası

Kaç cm şırınga sokcan çok pardon, eşinin şeyinden daha mı uzun olacak ay daha neler duyacağız. Ayrıca ordan oraya spermde can mı kalır eşin biraz daha tazyikli şey yapsın şırıngadan iyi olur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…