- 13 Mayıs 2021
- 3.498
- 5.702
- 108
sterilizasyonu nasıl sağlayacaksınız. Başka sağlık sorunları çıkmasın . Vajende enfeksiyon gibi.Valla öyleama bana mantıklı geldi deniycem başka deneyen kimse yok mu ya
Ben bu konuyu baya araştırdım hatta başka ülkede bir kadın birçok kişiden sperm toplayıp hamile kalmış bakarsaniz bir sürü haber ver bununla ilgili tabiki bende doğal yolla isterim ama olmuyor olmuyor olmuyorBana mantıklı gelmedi. steril Bir işlem yapamazsınız evde. Mikroorganizmalı bir sıvıyı göndereceksiniz. Enfeksiyon kapabilirsiniz. Doktora danışsanız daha iyi olmaz mı? Öyle olsa doktor da önerir.
Doktora gideceksiniz ameliyatsa ameliyat olunacak tüpse tüp yapılacak. Başka ülkedekilerin iq yerlerde demek ki...Ben bu konuyu baya araştırdım hatta başka ülkede bir kadın birçok kişiden sperm toplayıp hamile kalmış bakarsaniz bir sürü haber ver bununla ilgili tabiki bende doğal yolla isterim ama olmuyor olmuyor olmuyor
Tedavi olun o zaman aşılama yaptırın. Bana sağlıklı gelmedi. Siz de enfeksiyon kaparsanız yeni bir sağlık sorunuyla karşı karşıya kalırsınızBen bu konuyu baya araştırdım hatta başka ülkede bir kadın birçok kişiden sperm toplayıp hamile kalmış bakarsaniz bir sürü haber ver bununla ilgili tabiki bende doğal yolla isterim ama olmuyor olmuyor olmuyor
Bunun yerine aşılama yaptirsaniz daha iyi olmaz mı ?Ben bu konuyu baya araştırdım hatta başka ülkede bir kadın birçok kişiden sperm toplayıp hamile kalmış bakarsaniz bir sürü haber ver bununla ilgili tabiki bende doğal yolla isterim ama olmuyor olmuyor olmuyor
Allah aşkına iyi misiniz ya. Maden bu kadar kolay niye tüp bebek merkezlerine insanlar o kadar para döküyor, maddi manevi sıkıntıya giriyor. Hiç bir tıp bilginiz olmadan kulaktan dolma bilgilerle hareket etmeyin. kendinize gelinMerhaba hanımlar şırınga yöntemiyle hamile kalanlar olduğunu duydum ve eşimde varikosel spermde ileri harekette düşüklük var bende bu yöntemi denemek istiyorum bu şekilde hamile kalan var mı ?
Onun amacı başka bir şeydir, yıllardır şehir efsanesi gibi dolaşır "kadın prezervatifin içinden şırınga ile spermi çekmiş hamile kalmış" diye. Sizin hali hazırda eşinizin ameliyat olmasını gerektiren bir problem var. Açık açık yazayım şırıngayı rahime ne kadar yakın yerde boşaltabilirsiniz ki, penisin bulunduğu konumdan daha ileri gidemez di mi?Ben bu konuyu baya araştırdım hatta başka ülkede bir kadın birçok kişiden sperm toplayıp hamile kalmış bakarsaniz bir sürü haber ver bununla ilgili tabiki bende doğal yolla isterim ama olmuyor olmuyor olmuyor
Doktora gideceksiniz ameliyatsa ameliyat olunacak tüpse tüp yapılacak. Başka ülkedekilerin iq yerlerde demek ki...
Çaresiz kalınca insan napacagini bilmiyorSter
sterilizasyonu nasıl sağlayacaksınız. Başka sağlık sorunları çıkmasın . Vajende enfeksiyon gibi.
Niye çaresizsiniz? Hemen de herkes çaresiz kaliveriyo bi dramlar. Doktor güzelce teşhis koymuş işte gitsin ameliyatını olsun. Olmazsa aşılama olmazsa tüp bebek. Ilk tedavi gören insanlar siz değilsiniz. Burda hepimiz neler yaşadık anlatsak destan olur. Akıl mantık ve bilimden şaşmayın rica ediyorum.Çaresiz kalınca insan napacagini bilmiyor
Maddi manevi çaresizseniz zaten bu zor hayatınıza bir de bir çocuğu eklemeyin. İlk önce onun için gerekli ortamı sağlayın sonra çocuk sahibi olmaya bakın. Çocuk sizin yolunuzda gitmeyen hayatınızı düzeltmeyecek çünküÇaresiz kalınca insan napacagini bilmiyor
Yalnız siz çaresiz değilsiniz. Ameliyat demiş doktor. Demek ki çaresi var. Üstelik başka doktorlardan da fikir alabilirsiniz. Sonucu nelere varabilir bilmediğiniz bir işlemi böyle hassas bir konuda göze nasıl alabilirsiniz?Çaresiz kalınca insan napacagini bilmiyor
Kolunu bacağını kırarsan ya şırınga çekerken..Valla öyleama bana mantıklı geldi deniycem başka deneyen kimse yok mu ya
Onudq denedim 60 günde bir regl olduğum için denk getiremiyorumKolunu bacağını kırarsan ya şırınga çekerken..
Ne bilim canm hic mantıklı gelmiyor . Ovülasyon testleri deneyin eger denemedinizse..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?