Sirke mucizesi ispatlandı

Neden sirke ya? :..( O kadar kötü geliyor ki bana tadı, içinde azıcık sirke olan bir şeyi bile yiyemiyorum. Nerde kaldı suyun içine karıştırmak...

taylan kümeli bu konu hakkında bilgi vermişti kanal d de doktorum isimli programda. evet sirke metabolizmayı hızlandırıyormuş ama öyle ahım şahım bir etkisi yok yani. ayrıca azcık koyacakmışız sirkeyi. 1 tatlı kaşığı kadar. abartmayın midenizi delmeyin lütfen dedi kadıncağız:D bıkmış demek ki ne buldum delisi her şeyi abartan kadınlardan:60:

22 gndür sirkeli ballı ılık su içiyorum 5 kg verdim fakat ben diyet yapıyorum spor yapıyorm şu durumda sirkeli su fayda ettimi bilmiyorum

Sirkenin gerçekten kilo verdirip verdirmediğini anlamak için, diyet yapmadan düzenli sirke kullanan bir arkadaşın yorum yapması gerekiyor.
Başka türlü kesin bir sonuç alamıycaz bu konuyla ilgili.

Vücüt yağlarını eritebilmek amacıyla içilen bazı maddeleri test edebilmek amaçlı - yıllar önce TV de bir doktorun açıklaması bana çok mantıklı gelmişti.

Doktorumuz: Vücut yağının - yemeklerde kullandığımız margarinden çok daha zor eridiğini vurgulamış ve kullanacağınız maddeyi margarinin üzerine dökün ve bekleyin bakalım margarin eriyecek mi?
Bu testi yaparak içilecek maddelerin vücut yağlarını eritebilme gücünü ölçün demişti.

Bunu hiç denemesemde unutamadığım bir açıklama olmuştu - paylaşmak istedim.a.s.
az evvel ayçiçek yağına sirke koydum -elma sirkesi-, karıştırdım epeyce bir değişiklik göremedim yağlar sirkenin üstüne çıktı lömbür lömbür yüzmeye devam etti. Mr. masıl falan içicez en sonunda ondan korkuyorum :D

burda diyet yapmakta olan ve aynı zamnda kapsül zayıflama haplarından deneyen war mı acaba????
tokluk hissi veriyor mu gerçekten ?
bir de lahana suyu içerek zayıflayanlar war mı ?

kızlar marketteki sirkeler gerçektende acı ve yakıyor,kokusuda kötü...

aktardan doğal elma sirkesi alıp birde onu deneyin..hiç kokmuyor ve çok hafif..rahatlıkla içebilirsiniz..

taylan kümeli bu konu hakkında bilgi vermişti kanal d de doktorum isimli programda. evet sirke metabolizmayı hızlandırıyormuş ama öyle ahım şahım bir etkisi yok yani. ayrıca azcık koyacakmışız sirkeyi. 1 tatlı kaşığı kadar. abartmayın midenizi delmeyin lütfen dedi kadıncağız:D bıkmış demek ki ne buldum delisi her şeyi abartan kadınlardan:60:

verdiğin bilgi için teşekkürler cancanım :)

Merhabalar.Çoğu arkadaşımız sormuş,elma sirkesiyle zayıflayan var mı diye.Diyet başarı hikayeleri topiğine yaz aylarında yazmıştım.Ben her sabah aç karnına elma sirkesi içerek,yediklerime dikkat ederek ve dansederek 5 ayda 20 kilo verdim.Elma sirkesi zayıflamaya yardımcı oluyor arkadaşlar,tecrübemle sabittir:)

Valla tebrikler büyük başarı:44: Ben bi iki hafta içmeye çalıştım ama devam edemedim hem de aç karnına çok zor ya içmesi:50:

İlk başlarda çok zorlandım ama zamanla alıştım tadına.Düşük tansiyonum olduğu ve sirke tansiyonu düşürdüğü için sadece sabah aç karnına içiyordum,akşamları içmedim.

Back
X