sırlarım vardır, daha doğrusu iki kişinin bildiğini bütün köy bilir sözüne inanırım. bunu da çok acı bir şekilde öğrendim.
çok yakın bir kız arkadaşım vardı, kendimle ilgili özel bir durumumu paylaştım. paylaşmaz olaydım, ilk tartışmamızda herkesin içinde bunu yüzüme vurdu.
evlenmeden önceki hayatımla ilgili olanları, ailemle ilgili olan konuları eşime anlatmadım, onunkileri de öğrenmeye gerek duymadım.
şuan bekarım ama erkek arkadaşım olsa, geçmişimle ve özel hayatımla ilgili hiçbirşeyi detayıyla anlatmam, onu ilgilendirmez çünkü.
kızıma da aynı öğütü veriyorum, hiçbir özelini yada başkasının özelini kimseye anlatma. öğrenmeye de meraklı olma. kendinle ilgili ufak tefek sır da diyebileceğimiz şeyleri kendine sakla, senen içinde tutamadığını başkası nasıl tutsun.
herkesin özeli olmalı.
her zaman herşeyi bilmek iyi değildir.
sırdan kastım aldatma ihanet yalan dolan sinsilik değil.