• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sirri olan?

LadyPenny

Deliyim ben deliyim
Kayıtlı Üye
19 Ocak 2010
743
153
123
Kizlar esinden ya da sevgilisinden yillardir sakladigi biseyi olan varmi ? Yoksa er yada gec ogreniliyormu gizli kalmiyormu hicbirsey ornek verebilirmisiniz yasadiysaniz , biraz moralim bozuk .

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Bence er ya da geç bir şekilde ortaya çıkıyor...Özellikle bu yalansa

sır var, sır var.. benim en büyük sırrım bu ay ki kredi kartı ekstrem sanırım :27:

sizin neden moraliniz bozuk?

Her şey ortaya çıkar bir şekilde ama belki de gerçekten saklamak zorunda olduğu bir şey vardır :5:?

sevgılımden sakladıgım hiçbir şey yok. fazlasıyla doğrucu davut oldum kendısıne. çünkü, ileride en mutlu anında çıkıyor karsına
hiçbir şey saklı kalmaz
geç olur belkı ama, bir şekilde çıkar karsına.

Kizlar esinden ya da sevgilisinden yillardir sakladigi biseyi olan varmi ? Yoksa er yada gec ogreniliyormu gizli kalmiyormu hicbirsey ornek verebilirmisiniz yasadiysaniz , biraz moralim bozuk .

ben bu hayatta hiçbir şeyin gizli kaldığına inanmam. er ya da geç ortaya çıkıyor sır da yalan da

En olmadık zamanda ortaya cikiyor

Bilmesine gerek duymadigim bir sey. Kotu degil ama yinede sonradan ogrenir diye icim daraliyor . Ogrenmek istedim. Sizlerin dusuncelerini

kk yı ve kk dan olan arkadaşlarımı bilmiyor
onun dışında hiçbirşey saklamıyorum.

Er ya da gec cikar diye dusunurum.

Verzonden vanaf mijn iPhone met behulp van Kadınlar Kulübü

Herkesin sırrını saklarımda, kendi sırrımı saklayamam.. Eşimle ilk tanıştığımız aylarda direk herşeyi patır patır döküldüm:52: Evlendikten sonra ise sırlık olaylara karışmadım, ama kendimi çok iyi tanıyorum eğerki sırlık bir olay yaşasam, Allaha büyük konuşmamayayım ben yine söylerim gibime geliyor. Dayanamam ben, sır olacağına göre onuda etkiler, bir şekilde önüne çıkar, belki başkasından yalan yanlış duyar, ben o risklere karşı direk söylerim.. Söylersemde sonucuna katlanmayı göze alırım ama söylerim. Zaten dürüstlükten kaybedilmez bence, hatada olsa kaybedilmez.:ssz::ssz:

Back
X