Ya canım öyle bir sey değil ailesel bir sey aile ile baya sorunlar oldu herkesinki sorunlu ama baya derinden etkiledianlat gitsin ya
ama evli bir adamla birliktelik falan yaşadıysan anlatma
Ya canım öyle bir sey değil ailesel bir sey aile ile baya sorunlar oldu herkesinki sorunlu ama baya derinden etkiledi
Gizli değilde derinden etkileyen bir durum oldu. Birde tek bu olay değil baska olaylar vardi aileden ablam falan destek aliyor. Annem antidepresanaileyle ilgili bu kadar gizli ne olabilir ki? dert etme diyim madem
Taciz değil aile ile ilgili ya da ben mi abartiyorum diyecemde annem anlattı ama ben rahatsiz oldum.Psikiyatri bu duruma beni yargılar gibi bir sey dedi18 yaşındaymışsın aklıma direkt taciz geldi.İnşallah öyle değildir ama eğer öyleyse senin suçun değil.
Herneyse psikoloğa neden anlatmadın ki ?
Olan biteni piskologa oldugu gibi anlatin ki size yardimci olsunlar. Cok derin yarlar acti diyorsunuz kendi kendinize cozemezsiniz destek alinPsikologa ne diyebilirim ki hayatimi etkiliyor sanırım geçmisteki bozukluklar ders calisamiyorum sanki birileri beni baglamis ne bağırıyorum ne kaçıyorum
Taciz değil aile ile ilgili ya da ben mi abartiyorum diyecemde annem anlattı ama ben rahatsiz oldum.Psikiyatri bu duruma beni yargılar gibi bir sey dedi
Ya beni yargılar gibi konustu bir psikiyatrist sende aynısını yapar misin dedi bende aklimda var o durum sanki ileride ayni seyi bende yapicamOlan biteni piskologa oldugu gibi anlatin ki size yardimci olsunlar. Cok derin yarlar acti diyorsunuz kendi kendinize cozemezsiniz destek alin
Annem anlatti bir benimle birde annemle konuşuyor ayri ayri o da anlatmış iste bana tek iken sordumerak etme onların yargılamak gibi bir lüksleri yok.
psikolog anneni yargılayacak diye de gitmemezlik yapma
çok saçma çünkü
Ne yapacaksınızYa beni yargılar gibi konustu bir psikiyatrist sende aynısını yapar misin dedi bende aklimda var o durum sanki ileride ayni seyi bende yapicam
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?