- 29 Mayıs 2016
- 173
- 274
- 103
- 39
Belki sizi daha iyi anlamak adına sormuştur,konu hassas ise az öyle anlamışsınızdır??Ya beni yargılar gibi konustu bir psikiyatrist sende aynısını yapar misin dedi bende aklimda var o durum sanki ileride ayni seyi bende yapicam
bilmiyorum psikiyatri diyorlar hepsi biliyordu ben anlatmadim annem anlatti tedavi gördüm ama tekrar nuksediyorNe yapacaksınız
Anneniz ne anlattı hangi olayı anlattı?bilmiyorum psikiyatri diyorlar hepsi biliyordu ben anlatmadim annem anlatti tedavi gördüm ama tekrar nuksediyor
Ben küçüktüm psikiyatriye annem ile gidiyordum. Annemde anlatıyordu bende susuyordum.Ice kapaniktim zaten konusmama taraftriyim. Yani bir sey diyemedim. Benim yakın çevrem biliyor ama arkadasim sadece yakin çevremi bilmiyor yani yarin gidip anlatsam hepsinin ağzı açık kalır
Burada anlatmam zaten ama keske bosansalardi ikiside birbirine hayatı zehir etti. Aldatma değilvalla iyice devlet sırrına döndü bu olay?
annen babanı mı aldattı?
Annenizin psikoloğa gitmesimi mevzu yani. Hayır yani olay bu mu? Milletin annenizin psikoloğa gitmesinimi öğrenmelerini istemiyorsunuz. Yoksa bir olay oldu da hala anlatmıyorsunuz.Ben küçüktüm psikiyatriye annem ile gidiyordum. Annemde anlatıyordu bende susuyordum.Ice kapaniktim zaten konusmama taraftriyim. Yani bir sey diyemedim. Benim yakın çevrem biliyor ama arkadasim sadece yakin çevremi bilmiyor yani yarin gidip anlatsam hepsinin ağzı açık kalır
Psikolog sorun değil ogrensinler ama didiklerler bir olay oldu icimi kemiriyor yakin bir arkadasim var ona anlatmak istiyorum. Bilenler var zaten ama o hayatima sonra girdiği icn bilmiyorAnnenizin psikoloğa gitmesimi mevzu yani. Hayır yani olay bu mu? Milletin annenizin psikoloğa gitmesinimi öğrenmelerini istemiyorsunuz. Yoksa bir olay oldu da hala anlatmıyorsunuz.
Burada anlatmam zaten ama keske bosansalardi ikiside birbirine hayatı zehir etti. Aldatma değil
iki kişinin bildigi sır değildir biri daha bilse nolur o arkadaşına da anlatPsikolog sorun değil ogrensinler ama didiklerler bir olay oldu icimi kemiriyor yakin bir arkadasim var ona anlatmak istiyorum. Bilenler var zaten ama o hayatima sonra girdiği icn bilmiyor
Psikolog sorun değil ogrensinler ama didiklerler bir olay oldu icimi kemiriyor yakin bir arkadasim var ona anlatmak istiyorum. Bilenler var zaten ama o hayatima sonra girdiği icn bilmiyor
İyide niye konu açtınız siz burda.Burada anlatmam zaten ama keske bosansalardi ikiside birbirine hayatı zehir etti. Aldatma değil
Didiklemeden olmaz bu mevzular.hmm olsun demez ki hiç bi psikolog :)Psikolog sorun değil ogrensinler ama didiklerler bir olay oldu icimi kemiriyor yakin bir arkadasim var ona anlatmak istiyorum. Bilenler var zaten ama o hayatima sonra girdiği icn bilmiyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?