Benim de hayatım da büyük bi sırrım var ve bazen boğuyor beni biliyorum ki bu sır benimle mezara kadar gidecek eğer söylersem çevremde 1 Allahın kulu kalmaz biliyorum korkuyorum üzülüyorum ağlıyorum çok tövbe ediyorum Allahım affetsin diyorum ve sessiz sessiz köşeme çekiliyorumher insanın kendine ait bir sırrı var mıdır?
o yükle nasıl yaşar, gerçekten merak ediyorum.
hepimizin hayatın doğruları olduğu gibi yanlışları da vardır. ve bazı yanlışların geriye dönüşü olmuyor.
o yük ile nasıl yaşayabiliriz, kaldırabiliriz bilmiyorum...
geçmeyecek biliyorum.
sadece üstüne bir toprak örtmüşüm gibi yapacağım.
bir yüküm var kabus olan, bakışlarımı solduran...
gelecekte korkularıma sebep olan...
sanki yaptığım yanlış hayatımda bir başka şekilde ceza olacak korkusu daha da yoruyor.
ve normalde paylaşınca tüm sorunların çözebileceğine inanan bir insanken bu sefer inanmıyorum.
anlatamıyorum da...
konuşamadığımız ama acı veren tek konu olarak kalacak sanırım o yükümüz hayatım boyunca...
Yasamayi ogreniyorsun.her insanın kendine ait bir sırrı var mıdır?
hepimizin hayatın doğruları olduğu gibi yanlışları da vardır. ve bazı yanlışların geriye dönüşü olmuyor.
geçmeyecek biliyorum.
sanki yaptığım yanlış hayatımda bir başka şekilde ceza olacak korkusu daha da yoruyor.
ve normalde paylaşınca tüm sorunların çözebileceğine inanan bir insanken bu sefer inanmıyorum.
anlatamıyorum da...
konuşamadığımız ama acı veren tek konu olarak kalacak sanırım o yükümüz hayatım boyunca...
Hayır bu kadar büyük ne olabilir her neyse abarttığın kadar degildirBenim de hayatım da büyük bi sırrım var ve bazen boğuyor beni biliyorum ki bu sır benimle mezara kadar gidecek eğer söylersem çevremde 1 Allahın kulu kalmaz biliyorum korkuyorum üzülüyorum ağlıyorum çok tövbe ediyorum Allahım affetsin diyorum ve sessiz sessiz köşeme çekiliyorum
Yanlış anlaşılmasın adam öldürmedim :)Hayır bu kadar büyük ne olabilir her neyse abarttığın kadar degildir
İstersen özelden anlatabilirsinher insanın kendine ait bir sırrı var mıdır?
geçmeyecek biliyorum.
anlatamıyorum da...
Ne yapmış olabilirsin ki bu kadar. Adı üstünde çocukmuşsun, bilememişsin. Bile isteye de yapmamışsın kiYanlış anlaşılmasın adam öldürmedim :)
Canım ciddiyim çok küçükken neyin ne olduğunu bilmeden yaptım bir hata sonra öğrendim bu benim üstümde büyük bi yük sır hayatım 2 dudağımın ucunda o yüzden canımdan can dediğim insanlara bile anlatamam bu durumu
Elacigim senin konun ne oldu son durum inşallah herşey yolundadır kaç gündür aklımdasın unutulmadın bak :)Anlamadım ama Allah yardımcınız olsun
Aynen çocukken bu kadar büyük sır olacak ne gibi bir hata yapılabilir kiNe yapmış olabilirsin ki bu kadar. Adı üstünde çocukmuşsun, bilememişsin. Bile isteye de yapmamışsın ki
Kucukken bu kDar buyuk ne hata yapmis olabilirisnizkiYanlış anlaşılmasın adam öldürmedim :)
Canım ciddiyim çok küçükken neyin ne olduğunu bilmeden yaptım bir hata sonra öğrendim bu benim üstümde büyük bi yük sır hayatım 2 dudağımın ucunda o yüzden canımdan can dediğim insanlara bile anlatamam bu durumu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?