Masallah herseyi ozetlemissiniz anlatmak isteseydi kadinin kendisi yazardi zatenGeçen günlerde açtığınız konuda nişanlımla hiç görüşemiyoruz ailem yalnız bırakmıyor demiştiniz daha sonra eski konularinizda birlikte olurken acı oluyor falan dediğiniz ortaya çıktı sonra da da konuyu kapattirdiniz onunla bir alakası var mı?
Anlatmak istemese buraya önceden bu tarz konular acmazdi sonuçta burasi milyonlarca kişiye açık bir yer herkes okuyabilir sayın avukat hanım.Masallah herseyi ozetlemissiniz anlatmak isteseydi kadinin kendisi yazardi zaten
Sayin kendini begenmis hanim yaptiginiz bi marifet degil umarim farkina varirsiniz da milletin isine b..... sokmazsiniz.Ayrica onceki komularini ozetlemenize gerek yok okuyan bilir zatenAnlatmak istemese buraya önceden bu tarz konular acmazdi sonuçta burasi milyonlarca kişiye açık bir yer herkes okuyabilir sayın avukat hanım.
EmredersinizSayin kendini begenmis hanim yaptiginiz bi marifet degil umarim farkina varirsiniz da milletin isine b..... sokmazsiniz.Ayrica onceki komularini ozetlemenize gerek yok okuyan bilir zaten
Ya çocukken yapmışsın bir hatta sanki tutucu bir ailen var da senin ki de namus davası gibi bir sey gibi hissettim.Yanlış anlaşılmasın adam öldürmedim :)
Canım ciddiyim çok küçükken neyin ne olduğunu bilmeden yaptım bir hata sonra öğrendim bu benim üstümde büyük bi yük sır hayatım 2 dudağımın ucunda o yüzden canımdan can dediğim insanlara bile anlatamam bu durumu
Onun gibi birşey ailem tutucu değil ama her ailenin kaldıramayacağı türde bir seyYa çocukken yapmışsın bir hatta sanki tutucu bir ailen var da senin ki de namus davası gibi bir sey gibi hissettim.
Tamam hepimiz hatta yapabiliriz boşver takma kafana çok düşünme bak benim ailemde doğulu öyle konularda biraz tututcudurlar ben de anlatmam bir çok şeyi. benim başımdan bir sürü olay geçti ama ben bunu artık dert etmiyorum geçmişi degistiremeyeceģimize gore , hiçbirşey olmamış gibi evlilikte bir şey çıkar diye de korkma hiç bir şey olmaz .içini ferah tut .Onun gibi birşey
Tamam hepimiz hatta yapabiliriz boşver takma kafana çok düşünme bak benim ailemde doğulu öyle konularda biraz tututcudurlar ben de anlatmam bir çok şeyi. benim başımdan bir sürü olay geçti ama ben bunu artık dert etmiyorum geçmişi degistiremeyeceģimize gore , hiçbirşey olmamış gibi evlilikte bir şey çıkar diye de korkma hiç bir şey olmaz .içini ferah tut .
K.bakma bekar sandım neyse boşver geçmiş gitmiş bu saatten sonra dinlendirmenin mantığı yok olmamış farzet biliyorum zor ama yapacak bir şey yok mecburi namus davası tabi ki sadece doğuda yok benim ailemde tutucu aile değil ama söz konusu namus oldu mu her yerde olduğu gibi onlarda öyle .size geçmiş olsun tekrar umarım kısa sürede unutursunuz yaşadığınız her neyse..Canım evliyim ben 4. Yıl a doğru gidiyor çok şükür bir evladım da kız kizlik zari la alakalı değil yaşadıklarım aynen geçmiş gitmiş boşver dim ilgin için teşekkür ediyorum derdime bir nebze ortak oldun :)
Not: benim ailemde karadenizliyiz ama bu namus sadece doğuda değil ülkenin her yerinde can alıyor benim bu sırrım o kadar büyük ki inan sadece bana birşey olsa hiç umursamam ama bir sürü insanı etkileyecek bir durum bu maalesef yani iki b...lu değnek anlayacağın bazen yeter diyorum ama olmuyor işte Allaha çok yalvardım yakardım işte bi pişmanlık kaldı içimde unutuluyor mu asla ama işte zorda olsa yaşamayı öğreniyorum anlayacağın
Anlatınca daha çok canınızın sıkalacağını düşünün, boşverin..
Kim hatasız ki, zaten çocukmuşsunuz da...
Benim de hayatım da büyük bi sırrım var ve bazen boğuyor beni biliyorum ki bu sır benimle mezara kadar gidecek eğer söylersem çevremde 1 Allahın kulu kalmaz biliyorum korkuyorum üzülüyorum ağlıyorum çok tövbe ediyorum Allahım affetsin diyorum ve sessiz sessiz köşeme çekiliyorum
Herkes konuya girip sırrını dökecek kıvama gelmiş fakat konu sahibesi kayıp...
Benim de çok hatam olduhatırladıkça kendime kızıp unutmaya çalıştığım. Hani senin bir hatan varsa ne güzel , ben hangi birine pişman olacağımı şaşırıyorum bazen ve ben çocuk değil kazık kadar kadındım bu hataları yaptığımda....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?