- 12 Temmuz 2006
- 57.732
- 220.610
- 1.223
- 53
mevzum tam bu aslında...

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
mevzum tam bu aslında...
Benimde var sırrım söylesem suç değil ama kötü gözle bakarlar diye tutuyorum içimde kimseye söylemeden yaşıyorum alışıyor insan
Zamanında tutamadigom sırları şuan o kadar rahat tasiyorum
Ama bazen yersiz stres yapıyorum ve kolay yaşlanıyorum onu farkettim[/QUOTE
Hiç birimiz sütte çikan kaşık değiliz kimbilir birde bizim içimizi okusalar insan içine çıkacak yüzümüz kalmazda nedense hemen kendimizi muhteşem mükemmel eşi bulunmaz zannediyoruz .....ki hiçbirimiz mükemmel olamayız Insan +eşittir =hata !
antonie çok güzel bir açıklama yapmış, bir insanın kendisinden beklenmeyen şeyleri kabullenmesi, hata yapması gelecek için ders mahiyetindedir, kimseye anlatmayın, anlattıkça daha da yük olur, sürekli düşünerek, gelecekte karşıma çıkarsa diye endişe ederek kaygılanmanız korkularınızı tetikler ve üst üste başka hatalara sebebiyet verir, sırrınızı gömün gitsin, benden size bir tavsiye o sırrınızı bir kağıda yazın ve ciddi ciddi toprağa gömün, bir nebze olsun rahatlatacaktır.
Valla benim de büyük bir sırrım var. Kimse bilmiyor bir tek ben biliyorum diye hoşuma bile gidiyor![]()
Boşver içinde kalsın kimseye anlatmada zaten ve unutma herkesin kendine ağır gelen bir sırrı vardır..
O ağırlığı taşımayı elbet öğrenirsin ve taşıdıkça güçlenir, öğrendikçe olgunlaşırsın..
Bisüre sonra aklına bile gelmez alışır gidersin..