Sırt dekolteli elbise bulamıyorum =(

karolina

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
19 Ocak 2011
210
0
46
Tekirdağ
Arkadaşlar kuzenimin düğünü var sırt dekolteli kısa elbise istiyorum ipekyolda buldum bi tane ama o da kalmamış..hangi mağazalarda bulabilirim acaba fikriniz var mı ?

canım benim önerim

missselfridge ' a bakman metro city de var mesela, internetten siteye bak istersen bi'

zara da bulabilirsin diye düşünüyorum

ve eğer fiyat olarak uygun olursa bebe ye bakmanı öneririm.

İpekyol'da buldum bitane payetli siyah sırt dekoltesi var ama fiyat pahalı geldi 299 o kadar para vermek istemiyorum da =(

kuzenim yeni almış nerden ve kaça olduğunu öğrenip yarın haber veririm, ben çok beğendim.

Zaranın bir modeliymiş, bizim burada (ist/avcılar) bir mağazadan almış 30 TL civarında

tatlım nasıl bi elbise pek sırtı ne kadar açık.ve de renk nasıl? fiyatı çok iyiymiş bakıcamm hemen.yeni mi aldı peki ?

evet evet yeni aldı hatta bugün bende o mağazaya gittim gördüm. annem hatırlattı da 27 TLymiş :) ama kendi mağazasında var mıdır bilmiyorum ki belki eski modellerindendir. 3 ya da 4 tane sıra var aralarında pencereler. siyah ve kahverengi gördüm.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…