Sivilceli Ciltler sırt sivilceleri için çözümü olan var mııı?

• Konu Sahibi Konu Sahibi EU1
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Sivilceli Ciltler ve Çözümleri
E

EU1

Ziyaretçi
hanımlar ergenlik çağımdan beri sırtımda sivilce çıkıyoo.ama ne sivilce başı yok şişkin oynadımı iz kalıyo,bi türlü iyileşmiyo kesede yapsam nafilee eşimden utanıyorum valla çözümü oln yazzsın lütfeeennnnnnsenağlama

deniz suyu çok iyi gelir
fakat eğer bu şansınız yok ise lütfen doktora gidin
ergenlikten bu yana var diyorsunuz
arkadaşım 1950lerde değiliz ki
artık hastane de eczane de dibimizde
neden kendinize psikolojik işkence cektirmek yerine doktora görünmediniz bunca zamandır?

canım bitanem kendime işkence etmek hoşumamı gidiyo sanıyosun.ama bazı şartlar vardır.gözünün önünde dururda istesende yapmazsın işte benimkide öyle doktor hanım.size kolay geliyo uzaktan söylemesiiklava:

iyi de hayatım seni doktora gitmemeye iten sebep ne?
böyle psikolojik baskıyla yaşayıp ruh halinin kötüye gitmesi daha mı iyi?

kızlar ben bişi duymuştum ne kadar doğru bilemiyorum ama zararı olmaz yani yaparsak.banyoda saçlarınızı duruladıktan sonra sırtınızı tekrar keseleyin iyice temizleyin.çünkü yağlı saçlardan akan kir de sırtta sivilce yapabiliyormuş.belki sıradan gelebilir ama pek dikkat etmiyor olabiliriz.....

karaciğerinde bi sorun vardır belki....... karaciğer bozukluğu olan insanda sivilce akne siyah nokta eksik olmaz......

Bu tedaviyi uyguladım..evet yararı var fakat bir süre sonra yineliyor..
Belli aralıklarla bu tedaviyi uygulamak gerekir diye düşünüyorum..
Bu sorunumla ilgili tekrar bir uzmana gitmeyi düşünüyorum..
Ayrıca Aknefug sebebinden kaç giysim mahfoldu..mafoldumbenmafoldumben

herkese çok tşk hanımlr önerilerinizi deneyeceğim opuyorumnanaktan

Ben bu konuda doktorada gittim tüm horman ve gerekli testleride yaptırdım herşey normal çıktı ,
verdiği bir kaç kremi düzenli olarakta kullandım
azalma oldumu biraz fark etti doktora kontrole gittiğimde geçmiş dedi ama ben dahil herkes onların %25 azalmayla orada olduğunu biliyor ki tedavi sürecim bitti dendikten bir süre sonra tekrar geri çıktılar..
Banyodan sonra kese ve vücut fırçası kullanıyorum duşa girmeden vücut peeling'i bile yapıyorum sıkıldım bu durumdan bu aralar çok işim var ama bir süre sonra iyi bir doktor araştırmalıyım..Ben azalma değil kesin çözüm istiyorum..
Ama arkadaşım cilt bakımı hocamın söylediği birşey var " gerçek limon kolonyasıyla sırt masajı yapılırsa iyi geliyor demişti"belki sizlere faydası olur ben deneyemedim...

arkadaşlar benımde sırtımda lekeler var ve ne yaptımsa gecmedi.Benım kadar fazla bişey denememışsınızdır emınım.lekelerını hafıfleten yok mu sureklı okuyorum formu.Biride cıkıp şunla hafifliyo desın bariakannehir

selamm,
valla benim ablam 34 yasinda ve doktor. Hala yüzünde ve sirtinda, dekoltesinde cok sivilce cikiyor. Bu sorun icinn gitmedigi doktor kalmadi. Sonunda dermatologada gitti. Ablama bilmem nekadar seans yapmamiz gerekiyor demis. Ablam 3 seans gittti ve birdaha gitmedi. Belki iyi gelecekti ama dermatologun 1 seans icin istedigi ücreti duysaniz akliniz hayaliniz durur. Bence cok pahali. Ise yarayip yaramicagida belli degil.

Limon kolonyasını duydum ama daha öncede söylediğim gibi denemedim,ama cilt bakımında limon leke açıcı olarak kullanılıyor faydası olabileceğini düşünüyorum ama sırt bölgesi zor kendim ulaşamadığım için deneyemiyorum...

aynı sorun bendede var konuyu hortlatıyorum :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…