Sırtı Kocaya Yaslama

canım çok kıskanılmışsın hiç takılma keyfine bak. herkese nasip olmaz falan de bence eziklendiğin falan yok sadece çok kıskanıyorlar seni
ayrıca eşin ne kadar alıyor öğretmen maaşını 25oo derler ama öyle olmadığını biz öğretmenler biliriz

yazınızı okurken aklımda beliren ilk fikir 'kıskanıyorlar' oldu.
küçük bir yerde oturuyorsanız mühendisi kıskanmaları normal. bundan dolayı da size sataşıp duruyorlar.
bilmiyorum belki yanlış düşünüyorum ama...
yanlarında' serdar ortaç- gıybet' açıp dinleyin
çekemiyollaaar bizi,kıskanıyollaaar bizi

Kadın bir de rehber öğretmenmiş , rehber öğretmen ...
Rehber ..
Acı acı gülümsüyorum...

Konu sahibesi kusura bakmayın ama bu size yaptığından çok daha fena ya .

Bir de valla açıkçası ben çalışmıyorsunuz sandım, kadının tavrını gören de öyle sanır.

Bu öğretmenlerle kocanızı tanıştırdınız mı? Yani tamamen kıskançlık yapıyolar gibi geldi. Eşiniz gözlerinde tam evlenilecek erkek ve kendileri bulamamış gibiler. Dikkatli ve mesafeli olun derim

Okulda sırıtını kocaya dayamak vb cümleler mi kuruluyor?! Hele ki bunu yapan rehber öğretmenmiş, yazık, cok yazık...

Ya iyice had bildireceksiniz herkes hizaya gelecek ya da anlamayacaklarını düşünüp muhatap olmayacaksınız.

Bir de asla eşinizin sizin yogun desteginizle mezun oldugundan ya da okurken ay sonlarını zor getirdiginizden, sizin çalışarak geçiminizi sagladıgınızdan vs bahsetmeyin.

Eski sıkıntılı günleriniz ve eşinizin dedikodusu o tip insanların agzında sakız olacagına size saglam yere kazık çaktı gözüyle baksınlar daha iyi.

Millete bak bunu dıyen de bir öğretmen ve maaşı gayet iyi ben ülkeye döndüğümde bir beşyuz iki bine iş bulsak göbek ata am millet neyın derdınde . Zaten ihtcynız olmazsa Nıye çalışasın ki

Gurur duymanız gerek, ya lütfen yanlış anlamayın ama yazdıklarınız nasıl desem aşağılık kompleksiniz mi var da bu tür konuşmalara alınıyorsunuz.
Siz de boş biri değilsiniz ki kafanıza takasınız öğretmensiniz.
Ki okuyan rehber öğretmenler alınmasın lütfen ama bunu söyleyen kişi yaşadığı hissi size empoze etmiş işte. Daha nasıl açık olabilirim bilemedim.

Hocam uygun şekilde uyarın anlamazlarsa durumu Müdürünüzle paylaşın görüşü tavrı nasıl bilemem ama bu maksatı aşmış konuşma hiç hoş olmamış hele ki öğrencilerin önünde... belki bir uyarı yaparlar.

Ben en çok rehber öğretmenin tavrına takıldım. 8 okulda çalıştım. Hiç böyle bir rehber Öğretmen görmedim. Hatta takdir ettim hep ne kadar sabırlılılar diye. Şu an bildiğin inanamıyorum

Madem mesleklerden bahsedip öğrencilere yol gösterirken size bunları söyledi sizde hemen söze girip öğrencilerinize yönelip'' Arkadaşlar sadece güzel bir mesleğe sahip olmak yeterli değil insanın kendini yetiştirebilmesi , nerde ne konuşulcağını ne konuşulmayacağını öğrenmesi, haddi olmayan konularda yorum yapmamayı bilmesi gerek '' diyerek cevabını verseydiniz keşke..Diyorum ama ben yapamazdım büyük ihtimal, sonuçta öğrencilerin önünde bu şekide bir cevap vererek tartışmanız sizin de kalitenizi düşürürdü.. Bişi diyim boşveriiiin. İnsanlar hep konuşuyor. Dikkate alıp da kendinizi üzmeyin...

Okumakla akıllı olunmadığının bir örneği daha çevrenizde ki hocalar ne kadar cahilmiş öyle,aldırma onlar için yaşamıyorsun hayatını sen kendini biliyorsun,ailen seni biliyor gerisi mühim değil.

Eski nisanlimda sistem mühendisi. Tanistigimizda adam "bitik"ti 100bin fr. Borc ödedik, okulunu bitirdi. Aylarca issiz kaldi,ben temizlige gittim. Sonnrasinda hersey yoluna girdi. Ben ehliyet yaparken mevcut arabamiz bozulunca bana hayalindeki arabayi sec leasingle alicam dedi. Bmw z4 aldik veee bennn mühendis kapaklamis oldum

He de gec, üzme tatli canini

Inan hiç özgüven problemim olmadı. Hatta çoğu zaman yeni ortamlarda sivriliyor zannedilmemek için kendime ket vurmuşluğum bile olmuştur. Bu yeni bir durum benim için. Ilk kez bu kadar küçük bir yerde yaşıyoruz. Yapacağım her açıklamanın bir şekilde eşimi de bağlayacağını bilmek beni tedirgin ediyor.

Bi ogretmen olarak alayla baş etmeyi pek becerememenize sasirdim. Hoş liseliler de korkunc insanciklar. Acimasizlar. Ama ben de arabayla gidiyorum işe ve evime arabayla 1bucuk dakika. Tum dinozorlar kapida sigara icerken homur homur bakiyorlar mesela arabayi cok yanastrdgimda herkes ay oyle yapma şöyle boyle olur fln diyolar ben de "kocam bosuna mi calisiyor bisi olmaz" diyorum. Dogum iznine ayrilcam 2yil mesela herkes şaşırıyor. Gorev dagilimimiz boyle diyorum. Cok sukur calismasam da geciniriz oylesine geliyorum diyorum. Boyle olnca mevzu uzamiyor. Direk kabullen bence. Gicik et onlari gozlerine sokan sen ol. Millet istnablu memleketi arsa arsa aliyor cilginca zengin bizim biraz rahat yasamamiz batiyor millete. Bide kadinsin diye her lafi etceklerini dusunuyorlar sayin "egitimciler". Bu ara cok sık kullaniyorum ama "cahil cuhela hareketler"...

Zumremden utandım şu anda hocam. Evet öyle yaptım, aklımı kullandım kaptım keşke sende becerebilsen tarzında konusun insanlar onu istiyor. Bi İzmir okulda da arkadaşların eşlerinin durumları genelde çok iyi ama hikayelerinde özellikle mühendisler yıllarca çok zorlanmislar şimdi şimdi feraha ermisler. Sıkmayın canınızi

İnsanlar susmaz canım ne olsan sokacak laf bulurlar. Ben makina mühendisiyim bir de hukuk mezunuyum is yerinde bana da ohh avukat kocan var hayat sana güzel gelsin paralar diyorlardaha tip falan mı okusam susmalari için bilemedimben de ohh buldum rahatım deyip catlatiyorum onları yoksa hiç susmazlar

konuyu okuyunca şok oldum valla aynı kişiden bahsediyoruz sanki ve çevreden aynı sözler :) üniversite arkadaşlığı-para sıkıntıları-yazılım mühendisliği filan bi tek öğretmenlik tutmuyor neyse benimde canımı sıkıyor durum hakikaten abartıyorlar. he he diyip geçince daha da cozutuyorlar. hesabını yaparken bile adın cimriye çıkıyor.o yüzden açık açık gelir ne kadarsa o kadar da gider var deyip tersleyin bence...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…