Sırtı Kocaya Yaslama

Kucuk yerde calismanin zorluklari...Hele ki ogretmen camiasi kadar ici fesat dolu bir camia yoktur.O yuzden cok takilmayin :)
Aynen öyle valla ben de sonradan farkettim
Toplam 20 kisi oldugumuz bir is yerinde çalışıyorum kendi halinde biri olmama ragmen arkamdan neler konusuluyormus? Cok sasirmistim ilk duydugumda, benim neyim var da dedikodum yapılıyor demistim

facebookta kocasının mühendis olmasıyla ilgili hava atan ve kendi bir moka sap olamamış birini tanıyorum. işte ne yaparsın böyle ucuz insanlar yüzünden sanada laf geliyor.

Bizim meslekler de sizinkinin tam tersi. Kim ne düşünürse düşünsün, ben eşime, o bana aşık! Ve mutluyum.

Ötesi var mı bunun? Yook! Hayatta alabileceğimiz en güzel ödül birbirimizi bulmamız. Dahası yok.

Arkadaşlar tek tek okudum cevaplarınızı. Hepsi için teşekkür ederim. Yarın seminer dönemimiz başlıyor. Ek ders kavgaları, kim ne giymiş, kimin ayakkabısı çantasına uymamış muhabbetleri başlıyor yine. Kulaklarımı bu saçmalıklara tıkayıp sinirlerim sağlam şekilde yeni döneme başlamayı planlıyorum. Zaman geçtikçe umursamamayı da öğrenirim inşallah...

sen ne güzel ögretmensin hemde ingilizce..
senin cevre bana ne derdi kim bilir
yalnız bana kalırsa cevap vermemekte hata yapiyosunuz
hem
mesela ek dersleri,gözetmenlik zamanları vs istediginizi bildirebilirsiniz

sen ne güzel ögretmensin hemde ingilizce..
senin cevre bana ne derdi kim bilir
yalnız bana kalırsa cevap vermemekte hata yapiyosunuz
hem
mesela ek dersleri,gözetmenlik zamanları vs istediginizi bildirebilirsiniz
İnan bana ek derste, ek ücrette falan gözüm yok. Zaten 2 küçük çocuğum var. Kim ne istiyorsa onu alsın ama kimse çocuklarıyla ilgilenmek için almadı demiyor. Ihtiyacı yok ondan almadı, ondan istemiyor. İşte bu lafları duyunca çıldırıyorum.

canım anlıyorum
ama iste anlasınlar durumu diye söyledim
cocuklar küçükse zor tabi
sen elinden geldigince laf sòyleyene lafini esirgeme
önceden dumur olurdum bende
simdi onlar söyleyip ben düşünceğime,birazda ben söylüyorum onlar oturup düşünsün

nasıl terbiyesizlik yapmış o rehberlik hocası...nasıl sabrettin hayret doğrusu

Ç
nasıl terbiyesizlik yapmış o rehberlik hocası...nasıl sabrettin hayret doğrusu
çocukların önünde başka şansım yoktu maalesef. Zaten çok tuhaf bir kadın. Arada öğretmenler odasına gelir kankilerini "kahve söyledim gelin de iki dedikodu yapalım" diye çağırır. Sonrasında çemkirsem de yola gelecek bir tip değil. Erkek öğrencilere omuz masajı yaptırdığına bile şahit olup idareye şikayet etmişliğim var. Belki de ondan taktı bana kim bilir.

değişik bi tipmiş.. ben olsam iyice çatlatırım ufak ufak
herkesin anlayacagi bi dil oluyor
çatlasınlaar boşver
hiç takma
nasıl kafan rahat ediyorsa öyle davran

Bence hic aldirma bow ver gitsin insanlar konuwmaya bir wey ariyor ve buluyorlar o onemli olan ewinin ne duwunmesi bence

Ne sevlyesiz,patavatsız insanlar,nasıl bir ortam,okulmu mahallenin günümü bellideğil. öğrencilerin önünde bile çirkefliklerini saklıyamıyorlar bizde bu tarz eğitimci adı altındaki zatlarıın çocuklarımızı eğitmesini bekliyoruz.bir kişi olsa ve sadece size yansıtsa bişi demiycem her yerde çıkıyo bu tarz kişiler ama okul fitneci,dedikoducu yuvasına dönmüş.

Sizin kaliteniz yazılarınızdan belli. Görgüsüz ve cahil insanlarla tartışmaya girince onlar hep üste çıkar. O yüzden kimseye cevap vermek için kendinizi kasmayin. Duymamaniz en iyisi.

kıskançlıktan başka bir şey değil. size göre gayet olağan olan huzurunuz bile bazı insanlara batabiliyor. hadlerini bildirin ki daha ileri taşımasınlar. ama böyle insanların nasıl haddi bildirilir derseniz, vallahi ben de bir türlü öğrenemedim. insanlar kendilerini ne kadar aşağı çektiklerinin farkında değiller, çirkinliklerini kustukça kusuyorlar.

Ben de ing.öğretmeniyim eşim mühendis :)

sirtsirta verdik 2mizde dayadik birbirimize sirtimizi.. en güzel cevap bu sacmalayanlara..

Rehber Öğretmen ne kadar saygısız biri ve mesleğinin farkında bile değil.. Öğrencilerin önünde konuşma şekli pesss..

Millet ne düşünürse düşünsün.. takilmayin ama ulu orta abuk subuk konusanlara da cevabınızı verin..

Ülkemizde hakikaten çok boş insan var.

Düşünsene bir de bunlar okul içinde.
Bir eğitim yuvasının neferleri.

Kafasızlar.

Ban yememek için buraya saydırmayacagim ama takmayın.

Ben de öğretmenim hem de issiz.
Eşim de mühendis.

Oh dayadım sırtımı.
Güven ve huzur içindeyim.
Parası? Kazanıyorsa ikimiz için.
Ben sömüreyim diye değil.
Yeri geldiğinde benim maaşımda onun dayanağı olur.

Ben sırtımı kocama dayiyorum mesleğine değil diye cevap verin.

Aynen öyle katılıyorum.

Ama böyle düşünen insanlar demekki kendi ilişkilerinde çıkarlarina gore hareket ettikleri için başkalarının farklı davranmasıni anlayamiyorlar.

bir öğretmenin aldığı maaş da türkiye şartlarında az değil ki. bence bu onların yaptığı küçümsemek değil kıskanmak. aile hayatınızı kıskanıyorlar. bu şekilde terbiuesizce yorumlardan hiç hoşlanmadığınızı ve aile hayatınızın başkalarını ilgilendirmediğini açıkça söyleyin bence. tepki görmeden anlayacak insanlar değil. ayrıca da ikinizin maaşı da iyiyse sınavlara filan başvurmasanız da olur siz bilirsiniz ama, sonuçta daha çok ihityacı olan insanlar olabilir. gene de sizin de hakkınız başvursanız da kimse bir şey diyemez

Hiç başvurmam zaten canım.. Yani sorsalar da başvurmayacağım zaten. Ama onlar nasılsa ihtiyacı yok diye sormuyor bile. Belki benim durumumda olup ihtiyaç içinde olan, yüklü borç ödeyen insanlar var. Ön yargıya sinir oluyorum ben. Yoksa dediğiniz gibi eşi çalışmayan ya da ailesine bakanlar varsa onlar alsın fazlasını deyip geri çekilirim ben.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…