Sırtı Kocaya Yaslama

Aynı durumdayiz canim. Bebeğim olduktan sonra ücretsiz izin için evrak bırakmaya gittim. Rapor almamam herkese dert olmuş. "Tabiiii kocası mühendis." cumlesini 1552 defa duydum. Gozetmenlik gorevi geldiğinde de sorulmaz oldu. Kurs, etüt hiç konusunu hic açmıyorum. O derece yani. Sıkma tatlı canını. Eglenceli seyler bunlar

Öğretmen kadınlarin büyük kısmı doktor koca bulayim, zengin koca bulayim derdinde.

Atanır atanmaz ilk işleri koca aramak.

Siz belli ki öyle biri degilsiniz. Sizi de kendileri gibi saniyorlar. Ezikler. Tersleyin
Bunu birde doktor eşlerine sorsalar...yaşayan bilir...Dışardan baktım türbe içine girdim Estağfur tövbe :)
Önemli olan çok kazanmak değil kaliteli yaşamak.

Kıskançlık hocam yaptıkları dedikleri.
Bİ kere zaten üni de tanışmışşsınız ki üniden sonra kimin ne iş yapacagı belli degil bizim ülkemizde..
Bir de bi arkdas da yazmış zaten ing öğretmenisniz siz de para kazanıyorsunuz. Nerde hani oturduğunuz yer ve dayadığınız sırt??!

Ne alaka ya muhendis cok mu yuksek bi mevkii makam meslek vss anlamadim.sanki millet vekiliyle evlendin.ogretmeni sikayet et

Cekemedikleri için sana tepki gösteriyorlar bunların hepsi kıskançlıktan.
Ben olsam burnumdan kıl aldırmaz arkadaşın dediği gibi bol bol basardim havami

Yahu salla kiskancliklarindan yapiolar keyfini sur birak oyle sansinlar sen kocami ben mezun ettirdim deyince madalyami vercekler sana sanki salla. Küçük yerler oyledir her turlu dedikodu doner senin yuzune sakayla soylenenleri bu kadar takarsan arkandan denenleri duysan demekki birak hayatini yasaaaa ogretmen camiasi boyledir maalasef

Bende calısmayan kadınlar ıcın aynı seylerı dusunuyorum ve bunuda pek asacak gıbı durmuyorum
18 yasından berı calısıyorum suan 11 sene henuz yas 29

bahsettıgınız kısının kompleksı var konu sahıbı
o kısıyı cıddıye alıp uzuldugune degmez
bellıkı sızı kıskanmıs yerınızde olmak ıstemıs...

ona gereklı uyarıda bulunun cok net ve ters bı sekılde
bırdaha dıl uzatamasın

Hepsi kıskançlıktan yalnız rehber öğretmen çok ileri gitmiş.Çocukların yanında yapmış birde .Hesabını sorardım

Konu açılmışken yazmak istiyorum. Kuzenim adam sırf doktor diye evlendi, hatta adamı garantiye almak için hamile kaldı ve evlenme tarihini apar topar öne çektiler (zaten evleneceklerdi de bir an önce olsun bitsin istedi). Sonuç? Adam hala doktor da ne eviyle ilgilenir, ne kuzenimle ne de çocuklarıyla. Üstelik de cimri oldu sonradan adam.

Şu an "elalem ne der" düşüncesinde olduğu için anne ve baba tarafı boşanamıyor, öyle tek başına evlilik sürdürüyor.

Kızlarımızın aklında bulunsun böyle durumlar.

ne kadar saçma insanlar bunlar yaa, ne yani bende mühendisim, mühendis olunca başım göğe mi erdi, çok mu zengin oldum sanki. resmen saçmalamışlar yani.

Milletin ne düşündüğünü umursamayın. Siz umursadıkça daha fazla üstünüze gelirler. Kıskançlık çekememezlikten konuşuyorlardır. Öğretmen-mühendis evliliğinin neyini acayipsiyorlar ki. Sanki iş adamı mı, o da maaşlı bir çalışan sonuçta...

en acısı da bu dedikoduların geleceğimizi emanet ettiğimiz özellikle de kızlara örnek olacak ya da destek olacak eğitimciler! tarafından yapılıyor olması. ne acı.

oyle bır ınsan olsan suan çalışmazdın kaldı kı yaslayadabılırsın kıme ne .bence senı kıskanıyorlar.baskalarının dedıgıne bakarsan mutlu olamazsın.gul geç

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…